cali Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Ta kafa mi nikad nije bila jasna... mislim to, "ja sav sam ne znam 'de sam dok ne popijem kafu". Ja kao prob'o jednom ujutru, nista. Jednom prilikom uveche skuv'o neku crnu najgoru, kad sam im'o neke obaveze, opet nishta, samo sam lakshe zaspao :) ja sam se navikao da skucam 1-2 kafe dnevno. kuntam 4-6 sati dnevno pa se osecam malo umorno ujutru. jedan nes me razmrda. danas sam se zato naspavao. dodushe pojavio sam se na poslu dva sata kasnije, ali su me ovi moji pokrivali Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 elem, bio sam da poku Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 vratio se iz armije... sad crkavam... malo vampira, malo spavanja, i eto.. prodje jos jedan dan :) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Ta kafa mi nikad nije bila jasna... mislim to, "ja sav sam ne znam 'de sam dok ne popijem kafu". Ja kao prob'o jednom ujutru, nista. Jednom prilikom uveche skuv'o neku crnu najgoru, kad sam im'o neke obaveze, opet nishta, samo sam lakshe zaspao :) ← Autosugestija lale autosugestija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 jevo josh se radujem shto sam dobijo papire iz poljske, ondak, shto tju uvesti adsl, onda shto me netje koknuti mafija, onda shto moj tjale ostavlja pushenje, onda shto me nisu pregazila kola jutros - a mogla su, onda shto ipak danas nije smak sveta, da sam extrasuperhepi :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 pa kad neces da se prosetas do Zemuna ← svratiću. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Autosugestija lale autosugestija... kapiram da je to, kapiram ... ali cisto sam spomenuo, da kao o necemu ovde pishemo ;) A ajd' da je nesto jako "korisna" kafa, pa covek da je pije, al' ovako bezveze mi je nekako bezveze ;) svratiću. Ma samo hoce da te navuche na foru, nema tamo nista sto nema u drugim urbanima! Al' mozes da svratis do aleta, cisto da vidis kako je, i to ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 to pretpostavljam, al hoću da vidim šta drugo ima u munzeu, preko reke je ionako čemer.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Kad bude Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 (edited) Ma samo hoce da te navuche na foru, nema tamo nista sto nema u drugim urbanima! Al' mozes da svratis do aleta, cisto da vidis kako je, i to ;) ← Ti sto vec 20 dana najavljujesh da ces da dodjes u zvanicnu posetu, cuti! Edit: Neka si mu dao dozvolu da moze da dodje do mene u radnju Edited June 6, 2006 by AlexG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Ja jos nisam odustao, samo je pitanje kada cu doci ... ti, "idemo u ponedeljak u gredu" covece :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Danas sam dobi rezultate vadjena krvi i jebeni holesterol mi je 5.3 a kao max je 5.2 ono jebale me pljeke u duff-u :((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Danas sam dobi rezultate vadjena krvi i jebeni holesterol mi je 5.3 a kao max je 5.2 ono jebale me pljeke u duff-u :((((( ← sledeci put kad uzimash seti se mene - herojski cu se baciti na pljeku da preuzmem sve shrapnele holesterola Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 "Leeeeet the sunshineeeee iiiin"! Najzad jebeno sunce... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 kao i svih dana unazad (ne znam vishe ni kad je to pochelo) budim se totalno iskomirano i neispavano iako dosta spavam :( i imam shta da vidim, riknuo mi (konachno) monitor koji ima 6 i kusur godina. dobro je shto je riknuo ili bih na njemu totalno izgubio vid. rekoh da je to dobra stvar sad cu da se bacim na uchenje kad ono cvrc .. koncentracija opet na najnizem nivou al sam ga stisnuo sada. valjda cu uspeti da se sutra dovedem u totalan red posle danashnjeg maratona nerviranja i preparacija. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 "May the force be with you young Skywalker" Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
System Of A Down Girl Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Sinotj gledala neke horore dok nisam zaspala oko 4. Ustala u 6.....Prvi chas test iz informatike, budale se muche oko glupih nizova... Vreme je prelepo.....Malo tju odspavati pa tju u shetnju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOd Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 evo sad doshao bio na popodnevnoj bleji lep dan malo proshetao sad cu da dremnem malo valja se Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 smaranje gajbi.....ceo dan dolaze neki majstori......za potrkrovlje......tu se cimam sa njima i tako........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Ja jos nisam odustao, samo je pitanje kada cu doci ... ti, "idemo u ponedeljak u gredu" covece :) ← Za gredu pitaj Jotzkann-a zasto nismo otisli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 uf...zavrshavam zujanje po forumu...opet sam prso vishe vremena nego sto sam mislio... noge bole...izgleda da netju na fudbal sa zlim nemcima =o) umoran sam idem da se kontuzujem pa kad se probudim mozda izadjem alo u zuj...lep vreme danas a sutra opet u 5.45 budjenje...cyaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 ceo dan jurio da platim faxu enrollment fee. i Ameri mi ka Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 posle ko zna koliko vremena sam uspeo da skrpim kvalitetnih 3 i po sata uchenja da bash znam shta sam uchio i da mogu da reprodukujem. horor. al sam zato izgubio kilo zivaca i paklo cigara. koliko sam ispao iz forme to je neverovatno al sad bar znam gde sam greshio svo ovo vreme. odoh sad na neku kaficu .. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 smorih se...odoh da vozim bajs... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Gledam SOS i ne verujem... neka nova pesma za reprezentaciju ukrali pesmu od navijacha River Plate... :/ standardno za Srbe... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts