pilauda Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 bio malo do ortakinje.......smorio sam se ko pas..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Doshao jutros sa exkurzije , prespavao sam dobar deo dana , sad ustao.......BILO JE SUPER , al me smorila sad kisha....Mozda bacim koju fotku.......tako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 vratio se iz teretane posle nedelju i po pauze .. umro sam. sad bi najradije zakuntao al znam da to ne bi valjalo jel bi se onda probudio oko 02 i poludeo .. tako da cu nadjem neshto da ubijam vreme. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 sad se probudio otishao do kujne da pochistim prosuiti pirinach... znate ono klechanje na kolenima na pirinchu ave maria i ti faozni... pa malko sredjujem sobu 30 min jedan kvad. metar i ono gladan sam al ebeni prvi maj... jeshtju picu najverovatnije:/ ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 imenjace nemoj da me hejtujes :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 samo kazem da moze :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Wipeovala celo vece u AQ, sad malo blejim na netu, spremam se da gledam neki film, samo treba da se odlucim sta gledati od 20 filmova [:(!] Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Sjebase mi jebeni telefon na prokletom fudbalu, kao da nije dovoljno bio upropascen, slepci jedni. Zna li neko koliko kosta i da li je uopste moguce zameniti onu plastiku/staklo/stagod preko display-a na k700i? Jebem ti kisu. I kisu. Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 bio da gledam "V for Vendeta"... na pola filma sam morao do WCa... tako da nisam bash najbolje shvatio film :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 film je kul:) bas kul:) da nema neko onu "pesmicu" sto recituje riba na pocetku? remember, remember, the fifth of november... Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
shaylee Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 I ja sam ga gledala pre nekoliko dana, bas mi se svideo Home is where the hearthstone is. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ovih dana ne mogu da zaspim pre 9-10 ujutru i to me do jaja smara oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 (edited) Upravo sam izvalio da su mi umesto MTV-ja uveli MTV Adria, jer sam slučajno naleteo na Headbangers Ball... gospode Bo Edited May 1, 2006 by voodoo^nbgd Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ka' sle'eci put budes pravio topic pricajte, stavi podnaslov 'druzina hejtera' 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Sjebase mi jebeni telefon na prokletom fudbalu, kao da nije dovoljno bio upropascen, slepci jedni. Zna li neko koliko kosta i da li je uopste moguce zameniti onu plastiku/staklo/stagod preko display-a na k700i? Jebem ti kisu. I kisu. ← backo pa taj fon ti kosta 100 e ja mislim don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Kucao neki tekst, ispostavilo se da mi je za to trebalo vise vremena nego sto sam planirao. Sad sedim i razmisljam se sta dalje u zivotu Na svu srecu nemam nijedan film na gajbi koji nisam gledao pa nemam nedoumicu kao neki :( Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Gledo sad ice age 2 konacno sam naso kopiju koja nije sinhronizovana \o/ xtra je preporuchujem ... prosto pozelis da ne hejtujes ... makar na par sekundi :D OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Danas ceo dan protekao u farbanju ... ajd' farbanje i kako tako, al' postavljanje podloge za farbu, to je tako fino mirisalo, da sam i sada jos uvek veseo ... malo smo skenjali okolish koji je trebalo da ostane cist, ali sta sad ... Ostaje ovih dana da se odradi treci sloj, da se pobacaju stare stvari, i to bi bila ta faza. Onda da uleti novi stol, pa mozh' dalje da se planira sta i kako. Sutra cu ceo dan opet biti u poslu, bash radno proslavljam ovaj 1. maj ;) Jedva cekam 14., tad malo idem na odmor, jedno nedelju dana, pokusajte da to ne zloupotrebite ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 (edited) pokusajte da to ne zloupotrebite ;) ← eto meni par iljada postova :] migsa i ja tjemo emuliramo irc ^^ Edited May 1, 2006 by mohican OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Danas ceo dan protekao u farbanju ← a tako vi mladi danas zovete gudriranje odoh da spavam verovatno .. samleo sam se. • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 Prochitao nekih 10ak strana onog topica sa lajnovima za startovanje, koma. Josh malo pa na lalanje. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 pikao morrowind i heroje malo...sad treba hasati nesto jerbo sam svario onaj rostilj pa na spavanje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 film je kul:) bas kul:) da nema neko onu "pesmicu" sto recituje riba na pocetku? remember, remember, the fifth of november... ← ali u pocetku mnogo smara onaj lik sa maskom i njegovom poezijom... :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 a tako vi mladi danas zovete gudriranje odoh da spavam verovatno .. samleo sam se. ← da znash samo kako covek moze da se uradi od farbe. Ja jednom prilikom celu noc pravio maketu od kartona za faks, i sve to posle ofarbao akrilik sprejom u vishe slojeva. Kvaka je bila je da sam ja to radio sve u zatvorenoj prostoriji 3x2 metra, jer je bio decembar mesec, tako da sam oko osam ujutro kada je sve bilo gotovo bio tako haj da nisam u jednom trenutku mogao da stojim na nogama... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 ^ hah obozavam mirisi svih organskih sredstava, pogotovo laka i benzina al se nikad nisam uradio od toga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts