Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vratio se iz teretane posle nedelju i po pauze .. umro sam. sad bi najradije zakuntao al znam da to ne bi valjalo jel bi se onda probudio oko 02 i poludeo .. tako da cu nadjem neshto da ubijam vreme.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

sad se probudio otishao do kujne da pochistim prosuiti pirinach... znate ono klechanje na kolenima na pirinchu ave maria i ti faozni... pa malko sredjujem sobu 30 min jedan kvad. metar [:D]

i ono gladan sam al ebeni prvi maj...

jeshtju picu najverovatnije:/

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Sjebase mi jebeni telefon na prokletom fudbalu, kao da nije dovoljno bio upropascen, slepci jedni.

Zna li neko koliko kosta i da li je uopste moguce zameniti onu plastiku/staklo/stagod preko display-a na k700i?

Jebem ti kisu. I kisu.

Forum neprikladan za signaturu!

:)

bio da gledam "V for Vendeta"...

na pola filma sam morao do WCa... tako da nisam bash najbolje shvatio film :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Sjebase mi jebeni telefon na prokletom fudbalu, kao da nije dovoljno bio upropascen, slepci jedni.

Zna li neko koliko kosta i da li je uopste moguce zameniti onu plastiku/staklo/stagod preko display-a na k700i?

Jebem ti kisu. I kisu.

backo pa taj fon ti kosta 100 e ja mislim

don't grow up it's a trap

Kucao neki tekst, ispostavilo se da mi je za to trebalo vise vremena nego sto sam planirao. Sad sedim i razmisljam se sta dalje u zivotu [:D] Na svu srecu nemam nijedan film na gajbi koji nisam gledao pa nemam nedoumicu kao neki :(

Heghlu'meH QaQ jajvam

Danas ceo dan protekao u farbanju ... ajd' farbanje i kako tako, al' postavljanje podloge za farbu, to je tako fino mirisalo, da sam i sada jos uvek veseo ... malo smo skenjali okolish koji je trebalo da ostane cist, ali sta sad ... Ostaje ovih dana da se odradi treci sloj, da se pobacaju stare stvari, i to bi bila ta faza. Onda da uleti novi stol, pa mozh' dalje da se planira sta i kako.

Sutra cu ceo dan opet biti u poslu, bash radno proslavljam ovaj 1. maj ;) Jedva cekam 14., tad malo idem na odmor, jedno nedelju dana, pokusajte da to ne zloupotrebite ;)

film je kul:) bas kul:)

da nema neko onu "pesmicu" sto recituje riba na pocetku?

remember, remember, the fifth of november...

ali u pocetku mnogo smara onaj lik sa maskom i njegovom poezijom... :)

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

a tako vi mladi danas zovete gudriranje  [:0]

odoh da spavam verovatno .. samleo sam se.

da znash samo kako covek moze da se uradi od farbe. Ja jednom prilikom celu noc pravio maketu od kartona za faks, i sve to posle ofarbao akrilik sprejom u vishe slojeva. Kvaka je bila je da sam ja to radio sve u zatvorenoj prostoriji 3x2 metra, jer je bio decembar mesec, tako da sam oko osam ujutro kada je sve bilo gotovo bio tako haj da nisam u jednom trenutku mogao da stojim na nogama...

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...