Lucky Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 ako naletish na colina2 seti se chika margija;) nema :( Ostaje da pogledam na jos jednom mestu, posto je sad ta jedna komoda sredjena, mozhda je tu ... Ali sam zato nasao neke druge raspad igre i matore 200 godina, zaboravio sam i da sam ih ikada dobavljao. Pa malo praznih diskova, kutija, ovoga i onoga ... Odgled'o basket, sad planiram nesto do grada, videcemo vec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Bio do KGB-a,odgledao finale NFS-a i deo CS-a,solidno bilo,posle svratio do platoa,smorio se i došao kući :) makopre jeo neke čalapinke pa sad moram da crtam neke stvari burazeru smara me ceo dan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 juče sam se nešto smorio, nisam na vreme isplanirao neku akciju za veče, a nije mi se blejalo na gajbi.. i kao jebi ga, iscimam se do grada čisto da sejntu odnesem disk koji sam mu prodao, i zaglavim s njima prvo u ekskluzivu gde je migša imao show, pa u tramvaju koji je za mene jedno veoma prijatno iznenađenje.. naravno, na usput sam se napio, al onako taman, da mi bude do jaja.. zaglavili smo do 4, pozdravila nas tekila i tako :) onda danas cim do zemunskog keja, šetnja, palačinke.. a keva jutros bila u merkatoru i kupila ribu list, pa mi je to spremila sa belim lukom i vinom.. najbolji obrok u poslednjih nekoliko meseci verovatno, baš baš dobro, oduševljen sam :) uskoro počinje završnica jednog jako lepog vikenda, koja će ujedno da bude i vrhunac (ako me izvesne osobe ne budu previše zračile).. ali o tome neću sada, hihi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 izvesne osobe? ko? ko? ko? reci mi ima odmah da bijem..ahahahha :* _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 (edited) i kao jebi ga, iscimam se do grada čisto da sejntu odnesem disk koji sam mu prodao, i zaglavim s njima prvo u ekskluzivu gde je mig Edited February 19, 2006 by MiGsa Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 pijjjjjjjeeeeem :) hihi... _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 bio do grada danas.....zblejao sa ortacima u basti na obilicevom...kuliranje......trasu pocinje drugi semestar...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 FOR THE HORDE!!! \ dajte slike! ( )... ← e jebiga mislio sam da te duze nece biti moramo sledeci put vishe piva .. ne ovako ko pichka • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 (edited) Skidao neke demoe pa kasnije idem na kunt,ujutru u školu moram. Edited February 19, 2006 by Corey Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 jedan od nashih dragih forumasha sada i kao smajli;)) TJ. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 Juce ceo dan haos, tek sam danas stigao da sednem za komp (odnosno za moj komp, posto sam u medjuvremenu sedeo za jedno 30-40 drugih). Isao danas na rostilj kod ortaka u vikendicu, kobaje FTW!!! Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 jedan od nashih dragih forumasha sada i kao smajli;)) TJ. ← MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 margi pa zasto nisi okachio ONU sliku... kad joj se ljudi u holandiji dive, moze i ovdasnja raja... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
byp_ Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 do malopre se vozikao. bio da pozavrsavam nesto. blah. kontam da cu jako brzo ici na spavanje. i fuck my fans. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 ← daj mojne da kachish te sa chillouta • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 kako sa chillouta? ← ah da zaboravio sam da na idesh vishe tamo pa nisi ukljuchen u priche :D (i bolje :D) idem da spavam, ujutru imam ispit iz spoljne trgovine, pascu kao kruska :/ ma brate odmori malo shta si zapeo toliko .. imash ti josh vremena :D • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 FOR THE HORDE!!! \ dajte slike! ( )... ← keke, daj ti slike sa fona! i ja sam mislio da mu netje biti dobro danas i zovem ga oko 4 sa keja, a baja vozi bajs i preprichava neke sex avanture od sinotj. inache, nevidjen dan bio. 18 stepeni... miris proletja and all that shit, bila bleja u kraju malo pa kao otishli na kej da proshetamo. na keju petnaes' miliona dusha sheta... smorio sam se k'o plovak, plus od tolkog sveta nisam video bukvalno 3 dobre devojke... shto me je dovelo do zakljuchka da su se dobre skucale u okolne fensi kafitje dok su ove bez hromozoma izashle na svezh vazduh... srbijo smarash do zla boga! Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 (edited) na prolece svi misle samo na jebanje i ne, dobre ribe nisu u fensi kaficima Edited February 20, 2006 by darijan ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ustao,sad idem na ban. brdo da se prijavim za regrutaciju... ako slucajno zapalim na Kosovo danas,znajte da vas volim :P ahahaha:))) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Ustao.....posle idem kod teta doce da vidim sta mi je sa krajnicima :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 e jebiga mislio sam da te duze nece biti moramo sledeci put vishe piva .. ne ovako ko pichka ← eeeek, ma ne nisam imao net kekekke... a ja posle zapalio do otarda gde je bilo ludilo (smorila me ova ortakinja neshto, i posle 5 min zapalio odatle, kad sam sishao vas nije bilo:/ btw. juche vozikao bajk od nekih 12:00 do 17:30 (navrnuo do vuka na jedno 15-20 min gde sam sreo koju :)) ) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Probudio sam se u jebenih 6 ujutro, i nisam mogao da zaspim... Inace spremam se na neki upgrade masine pa celo jutro zvrckam televonima. A ono moram da bekapujem ceo hard, pa prepravim jedan poduzi textic od gresaka da ucim da uplatim skolarinu za ovaj semestar ufff... a ja visim na forumu i cirkam kafu bole me patka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 vojska jos malo pa gotovo! ko voli nek izvoli! prevarice se! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Josh jedan ponedeljak, jedva chekam chetvrtak kada je dan mushkaraca u Rusiji А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 ahaahahahaha, dan muskaraca, pa to ja pricam sve vreme, selim se u Rusiju!!! ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts