Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

ako naletish na colina2 seti se chika margija;)

nema :(

Ostaje da pogledam na jos jednom mestu, posto je sad ta jedna komoda sredjena, mozhda je tu ... Ali sam zato nasao neke druge raspad igre i matore 200 godina, zaboravio sam i da sam ih ikada dobavljao. Pa malo praznih diskova, kutija, ovoga i onoga ...

Odgled'o basket, sad planiram nesto do grada, videcemo vec.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

juče sam se nešto smorio, nisam na vreme isplanirao neku akciju za veče, a nije mi se blejalo na gajbi.. i kao jebi ga, iscimam se do grada čisto da sejntu odnesem disk koji sam mu prodao, i zaglavim s njima prvo u ekskluzivu gde je migša imao show, pa u tramvaju koji je za mene jedno veoma prijatno iznenađenje.. naravno, na usput sam se napio, al onako taman, da mi bude do jaja.. zaglavili smo do 4, pozdravila nas tekila i tako :)

onda danas cim do zemunskog keja, šetnja, palačinke.. a keva jutros bila u merkatoru i kupila ribu list, pa mi je to spremila sa belim lukom i vinom.. najbolji obrok u poslednjih nekoliko meseci verovatno, baš baš dobro, oduševljen sam :)

uskoro počinje završnica jednog jako lepog vikenda, koja će ujedno da bude i vrhunac (ako me izvesne osobe ne budu previše zračile).. ali o tome neću sada, hihi.

kako sa chillouta?

ah da zaboravio sam da na idesh vishe tamo pa nisi ukljuchen u priche :D (i bolje :D)

idem da spavam, ujutru imam ispit iz spoljne trgovine, pascu kao kruska :/

ma brate odmori malo shta si zapeo toliko .. imash ti josh vremena :D

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

FOR THE HORDE!!!  [:D] \

dajte slike!

( [;)] )...

keke, daj ti slike sa fona!

i ja sam mislio da mu netje biti dobro danas i zovem ga oko 4 sa keja, a baja vozi bajs i preprichava neke sex avanture od sinotj. [:D][;)]

inache, nevidjen dan bio. 18 stepeni... miris proletja and all that shit, bila bleja u kraju malo pa kao otishli na kej da proshetamo.

na keju petnaes' miliona dusha sheta... smorio sam se k'o plovak, plus od tolkog sveta nisam video bukvalno 3 dobre devojke... shto me je dovelo do zakljuchka da su se dobre skucale u okolne fensi kafitje dok su ove bez hromozoma izashle na svezh vazduh... srbijo smarash do zla boga!

e jebiga mislio sam da te duze nece biti [:D]

moramo sledeci put vishe piva .. ne ovako ko pichka [:D]

eeeek, ma ne nisam imao net kekekke...

a ja posle zapalio do otarda gde je bilo ludilo [:D] (smorila me ova ortakinja neshto, i posle 5 min zapalio odatle, kad sam sishao vas nije bilo:/

btw. juche vozikao bajk od nekih 12:00 do 17:30 [:D] (navrnuo do vuka na jedno 15-20 min gde sam sreo koju :)) )

( [;)] )...

mrbean6hi.jpg

Probudio sam se u jebenih 6 ujutro, i nisam mogao da zaspim... Inace spremam se na neki upgrade masine pa celo jutro zvrckam televonima. A ono moram da bekapujem ceo hard, pa prepravim jedan poduzi textic od gresaka da ucim da uplatim skolarinu za ovaj semestar ufff... a ja visim na forumu i cirkam kafu bole me patka :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...