millanče Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) Slična meta, isto odstojanje. Ništa hejt, čisto zezanje. Malo sam pogubio nit u drugom delu :-( Ali, bar nisam više postovao u Klejbezablama, koje gutaju!:-) Dakle, moj poklon RUR Forumu za Božić, jer mnogo više volim Božić od Nove Godine. Христос се роди. :-) „Sveto RUR Pismo“: „Stari Zahejt“ I- Prva knjiga (F)Lejmerska, koja se još zove i „Post(ov)anje“ 1. U početku beše hejt. 2. I zverčice forumske i sve tvari u njemu hejtovahu se vrlo, i svakovrsan spam međusobno bacaše. I ne bi ni warna, ni bilo kakva zakona i reda. 3. Viđahu to uzvišena bića, znana kao GODmini, i bi im žao; i rekoše: „Neka bude Invision Power Board!“ I bi Invision Power Board. 4. A najnestašniji od svih GODmina, znan kao GODtenks, reče: „Neka budu Klejbezable!“ I bejahu Klejbezable. I tu vide da je pogrešio, i bi mu žao. 5. Jer okupiše Klejbezable sav mogući šareniš ovoga foruma, i punjahu se brzo, bez pravila i poretka, i bi nemoguće očistiti ih đubreta ovoforumskoga; 6. Ni „Bilo je!“ postova. 7. Naposletku, probahu ih GODmini deliti na podforume ranorazne, no svaki novi im pričinjavaše istu muku, i manuše se ćorava posla. 8. A zverčice forumske posumnjahu u vrhovnu vlast GODmina, te počeše i otvoreno ih hejtovati, i svakojako im nepoštovanje i nepoverenje ukazivati. 9. I počeše sebi idole sa GODtenksovim likom praviti, i klanjahu im se u neznanju i oholosti. 10. Uvideše GODmini da ovo neće izaći na dobro, te postaviše poll, i velikom većinom izabraše da se zverčice forumske kazne; 11. I bi strašan poklop suspenzija i banova, kakav forum nikad ne vide; trajaše poklop 40 dana i 44 noći; 40 dana i 44 noći pljuštaše suspenzije; 40 dana i 44 noći sevahu banovi; očajne, zverčice forumske se i za slamku, koju su još zvali i thread, hvatahu, no malo koja preživi. 12. A one koje preživehu, četrdeset prvog dana na četrdeset petu noć, viseći o preostalim slamkama (koje se zvahu threadovi), podigoše svoje tastature brojne, i zavapiše GODminima na PM: 13. „Kako je ovaj poklop strašni mogato trajati 40 dana i 44 noći? O, zar ste vi, GODmini, toliko moćni?“ A GODmini im odgovoriše: 14. „Jok, vi ste!“ Tako ostade sat i datum foruma neznan i netačan dugo potom. 15. I uplašiše se zverčice forumske vrlo, i počeše duboko poštovati GODmine, razne im žrtve prinositi, i pohvalne postove pisati. 16. Čak ih i puštahu da pobeđuju u Paintball-u, koji se tada igrao bojevom municijom kalibra 7.62mm, jer boja još ne bejaše izmišljena; i obradovahu se GODmini vrlo, i odlučihu da se više zbliže sa zverčicama forumskim, jer uvideše svu njihovu dobrotu; i žao im beše zbog poklopa... 17. Al’ zamalo! I oprostiše zverčicama forumskim što su morali da ih banuju. 18. Tako GODmini odlučihu da banuju nestašnog GODtenksa, koji bejaše kriv za svu tu patnju. A GODtenks se rasrdi vrlo, zapreti da će se osvetiti svima, i ode da gleda crtaće. 19. No, pošto dugo ne čuše ništa o njemu, ubrzo ga i zaboraviše. I nasta najlepše doba na forumu, kada se svima učini da su kao jedno, i u ljubavi i slozi razmenjivahu misli, ideje, linkove i fajlove. II- Druga knjiga (F)Lejmerska, koja se još zove i „Apokalipsa“, ili, skraćeno, „Ivan“ 1. A bejaše, međutim, među GODminima jedan koga zvaše Glavni Baja, a zverčice forumske ga znadoše kao BOG, ili, skraćeno, Lucky. 2. I zavole Lucky zverčice forumske vrlo, i zaboravi i oprosti im što ga u doba Hejta bezbožni hejteri zvadoše Lukcy, i svakojakim sličnim, pogrdnim i izopačenim varijacijama Njegovog Svetlog Imena, i što mu hejtovaše avatar; 3. Odluči Lucky da im podari lepši, svetliji i bolji forum, i obeća da to učini za sedam dana; i vešto isplаnira kada će stvoriti Nebeski Svod, Sunce, Mesec&Ostala Nebeska Tela, cveće, travu, bolje Paintball arene, životinje i burekdžinice. 4. No zadrža Lucky-ja gomila postova na Klejbezablama, i dok shvati šta se desilo, već bejaše svanuo četvrti dan, a On ne učini ništa od obećanog. 5. I (tek) četvrti dan stvori Lucky nešto trave, i vrati se Klejbezablama. 6. I peti dan Lucky ne stvori (opet) ništa, i isto to uradi i šestog dana, i vide šta se desilo, i bi ga sramota. No, pomisli kako će se izvući na travu, i dobiti produženje roka. 7. Na jutro, sedmog dana, Lucky sa zaprepašćenjem utvrdi da je trava nestala, te se razgnjevi vrlo, no niko od GODmina ne znaše šta se s njom desilo, osim Mauddiba, koji mrmljaše nešto nerazgovetno, te ga Lucky poštede ispitivanja. 8. I doseti se Lucky šta će sledeće činiti da smiri uzavrele strasti nezadoljnih zverčica forumskih, i bi mu drago vrlo što je tako pametan; 9 I sedmi dan Lucky stvori Ivana. Stvori ga prema obličju i naličju svome, te posadi ga na prvo mesto da vlada forumom i zverčicama njegovim, i dade mu moć kakvu samo GODmini do tada imaše. 10. I uvide tada Lucky da se zajebo, i na sav glas povika: „Joj. Al’ sam se zajebo!“, i bi mu žao vrlo, jer shvati da Ivan bejaše veća katastrofa za forum i od samih Klejbezabli; jer naloži Ivanu da da ime svim zverčicama forumskim (svima već bejaše malo doqurčilo da ih tako zovu), no Ivan mu odgovori: „Uf, zabole me, idem na Paintball!“ 11. I bi ego, i vaskrsnu doba hejta, i zverčice forumske opet zaboraviše svoje GODmine, te se klanjahu lažnim idolima u vidu zelenih patkica i nagih ženskih tela kojima ih Ivan zasipaše. 12. Pomisli Lucky da bi Ivanu trebalo stvoriti ženskog druga, te odluči da mu uzme jedno rebro i iz njega mu izvaja ženku; no, Ivan prozre njegovu nameru, te mu odgovori „BU-DA-LO! Misliš da ne znam da ću od tog bureka zaspati! A i koji će mi neko sličan meni? Ne pada mi na pamet...“ 13. I rastuži se Lucky kao nikad pre, i proli grdne suze, jer doseti se GODtenksa, koga surovo kažnjaše, a sada sam počini još gore nedelo; toliko mu bi žao, da mu oprosti grehe i pozvade ga nazad. 14. To bejaše prilika koju GODtenks iskoristi za svoju osvetu; u GODmina bejaše Flejm, od koga poticaše sva njihova moć; a GODtenks ga ugrabi, i raspodeli zverčicama forumskim, te ih nauči kako da ga upotrebe protiv GODmina; 15. I nasta doba flejma i haosa, hejta i spama koje zapreti uništenjem čitavog foruma; Lucku, van sebe od gneva, izvši strašnu kaznu: 16. Postavi Ivana za GODmina, a sve zverčice formske jednake učini njemu, i nazva ih Memberima; A GODtenksa učini jednim od njih, te im zagorča bitisanje još strašnije; 17.Naposletku, Lucky stvori Darijana, osudivši sve na užas postojanja njegovoga. I sam prestrašen užasom svoje kreacije, progovori: 18. „Warnovani su oni koji flejmuju na carstvo forumsko! Čuvajte se, hejteri, jer suspenzije će biti slatke, ali ne i kratke! I lakše će biti Kojotu, Vladici i millancche-tu da prođu kroz iglene uši držeći se za ruke, nego banovanome da dobije nick nazad! 19. Jer ja sam Glavni Baja Lucky, za vek vekova! A(d)min. Edited January 6, 2006 by millancche Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 ... 10. I uvide tada Lucky da se zajebo, i na sav glas povika: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 hristos je vaskrsao na božić, nisam to znao.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Svaka chas' za trud.Ja bih umro posle 5 redova. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Jebote, nisam se ovako smejao, ne pamtim :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Jebeni prajsles Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted January 6, 2006 Author Report Share Posted January 6, 2006 ...se rodi :-) jee, sludelo me pisanje, sorry! Dobro je!!! (Ala je tebi dosadno^^) ← Hmm, Bozic, nema covek pametnija posla! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Lepo, lepo :) Ako nishta drugo onda jedan za trud :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XyHTeP Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 (edited) te se klanjahu la Edited January 6, 2006 by XyHTeP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 potrudio se covek, nije loshe:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadnought Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Imam primedbu. Kad se spominje Kojot onda je red da se naglasi "SVETI Kojot". :) Inache sasvim je good. Quote ... ukusi su razlichiti... reche djavo i sede u trnje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Cista desetka za trud A zasto u svim ovakvim sprdacinama Lucky ispadne naivan i kostunica-like :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 A zasto u svim ovakvim sprdacinama Lucky ispadne naivan i kostunica-like :)) Izgleda da cu morati da poradim na svom imidzu ... ili ne? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 A ban a day keeps the good image away :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Do jaja je! Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted January 7, 2006 Report Share Posted January 7, 2006 Ahahahahaha, BRAVO!!! Tako ti i treba Lucky kad si dobra dusa pa se na svakoga sazalis. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvnityCker Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Svaka cast, vrlo lepo smisljeno. bilo bi lepo malo jos provesti vremena uz zavet, usavrsiti ga i postaviti medju pravila :). al ok i ovako je dobar Quote The people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is tell them they are being attacked and denounce the pacifists for lack of patriotism and exposing the country to danger. It works the same way in any country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 pazi kad i ja imam ulogu lucky ajde stvori josh malo Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Gj ima stvarno dobrih stvari marucito ono sa iglenim usima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 sjajno :) nego,steta sto pola danasnjih altivnih membera ni ne znaju kakav je pre bio Ivan_, Strasni... kakav bi to ep bio :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 A taj Gotenks, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted January 8, 2006 Report Share Posted January 8, 2006 Nije lo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mrsha- Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 Svaka cast brate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovach_ Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 nije loshe..onako... Quote Mrzi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ice Q Posted January 9, 2006 Report Share Posted January 9, 2006 MOCNO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts