mjau_ Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 ako pricate o korejskom filnu sa bk... ubicu nekog. _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazica Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Bio do grada, i pozove me koleginica na mob, oce da dodjem za novaka kod nje na zurku. S obzirom da sam bio u tripu da tje biti zeshtja ispala za novaka, samo sam pogledao gore i rekao ,,ima boga" :))) ← Svejedno će ti biti jadno. :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 obavezno ga pogledaj... secam se da me smorio prvih 30-45 min, ali kad je poceo da se odmotava... ijuuuuuuu... Jest' jest' odlican ... secam se koliko sam bio prijatno iznenadjen filmom da sam o tome pisao na forumu, a vi me svi iskulirali :> Inache sam mor'o da pogledam jos jednom posle kod kutje, da sve lepo "sastavim". Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 (edited) glupi post brishi... Edited December 28, 2005 by tibor~! brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 Gledao sam malo Engleze...Redsi pokidali everton dok je usrani celzi dobio jedva 1:0...uhhhh kako mrzim celzi... enivejZ slusam Bob Marlija i nesto gledam gistro Ramba i razmisljam:"jebote pa ja nikad u zivotu nisam gledao ni jedan deo ramba!" Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 E tuj si se zajebo, kec se ne propu Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 evo sidam patch kako bih igrao 2v2 sa drugom medjutim imam jednu veoma ''odlicnu'' vezu tako da cu ga skoro skinuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 E tuj si se zajebo, kec se ne propušta. Odlična priča o samom protiv svih. Dvojka je već krš, a trojka vredi manje od plastike potrošene za izradu DVD-a. ← S ovo se u dupe koljes pedere jedan?! Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 dallas je jedan sranje grad. skenjo sam se. evropa je za ameriku zlo. ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 iskuckao upravo nekom liku nesto za mIRC.... pricam sa devojkom.. dolazi mi za 2 dana... rados rados jos 2 dana vojske.. pa minor odmor.. pa onda o5.. al dobro.. bice to jedan mnogo kul odmor Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 28, 2005 Report Share Posted December 28, 2005 ipak sam se primio na Battlestar Galacticu...Ima mnogo dobrih riba. Cak mi se po prvi put svidja jedna azijatkinja. A naravno ima jedna ok crnkinja. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 ma ti si odlepio, od trojke nema bolje =) Trojka je najjakija. Ne mogu oni da naprave vise parodije kao sto je onaj film :) Ne mogu da nadjem sliku kad igraju kukavice tenkom i helishem :( ← Ta scena je usla u legendu. Mada nisu lose ni one kada lukom i strelom skida helis i kada ignorise bol. A jako je i kad dodje i odere ih u onoj njihovoj lokalnoj igri sa mrtvom ovcom, ono za 5 minuta igranja je postao MVP tekme :) Inace malopre bio na basketu, umoran sam kao pas. Treba sutra ustati u 7, uh... Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 odgledao sam sada ramba2 .. odushevljen sam • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Fuckin' insomnia ia back... Odgledah film ("Pricha o dwe sestre")... Neochekiwano dobar, zaista... Odspawah sat wremena i sad ewo awetam po kuci kao nenormalna... Meni mozak zaista ne smeta.... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Igrao sam frozen na netu do sada... sad gledam na mostu neki rnjic...i tako... Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 jebem ti sredu i jebeni pregled radova na glupavom komunistichkom faksu, shto bash u osam ujutro, aj da je u shest pa da odma krenem taman kad zavrshim, ovako nemam shta da radim 2 sata =) Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Ebo vas pink o5,nego odoh da vezbam pa u krevet . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MiGsa Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 evo sad se vrnuo sa djurinog rodjusa... pilo se jelo se gledo se striptiz bilo fun:)))) video drugare opicili smo shah i tako, kasnije cu da prokomentarishem paintball :D sad idem na tushuranje i kunt:) ( )... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zlajonja Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Jel se pricha u ovaj mikrofon? Spojio sam da u zadnjih 150 sati spavam samo 10... a gde su vrata..? a shto ovaj chika ide sa chekitjem prema meni? Uglavnom... josh jedan dan na poslu... posle idem sa devojchurkom da gledam narniu... ono sa ormanom o chemu svi prichaju... mada bih radije otishao sas njojzi samo do ormana, al nema veze... nego kako ste mi vi? :) Ujaaa greemmmliiineeee... Oh no! We're all gonna die!! WE'RE SAVED!!!I'm screw'd! "Mi smo uvek tu - RUR Gerila" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 de si, zlajo, jebem mu miša.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 lep dan. probudio sam se u 11, doruckovao pecenicu u kukuruznoj pogachi, slusam pearl jam i neki happu hippie iz 60-tih. Ne moram danas da idem do grada i presrecan sam zbog toga, mada imam da radim dosta za faks sutra. Ali glavno da ne moram da se pomeram od kuce It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Umirem na poslu... Spawala sam samo 1 sat i do malopre sam bila swa wesela kao zeka na speed-u... :o) Sredjujem slike od nedelje, koliko god se trudila da swe slike budu postawljene uwek neka fali, ap moram da preturam, okrecem i obrcem, a tako mi se spawa... Insomnia rules :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 сјебао сам стомак... гастритис, алкохол, секиранција, кафе, цигарете, масно и сласно... уместо похованог качкаваља преливеног мајонезом и сличних посластица, једем кувани ђеврек и пијем чај. али данас сам свеобухватно нешто боље воље, организујем се за новака, нема посла... спасио сам колеге чињеницом да сам написао белешку још пре месец дана коју је они требало да пишу, па сам добио чоколаду. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 WUHUUUUUUUUUUu! Gotova skola...sutra jos po knjizicu i gotovo!PRC Prosek 3.37... Nema zajebancija!!!! Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted December 29, 2005 Report Share Posted December 29, 2005 Razboleo sam se extra... Prvo je pochelo da me boli grlo, pre 2 dana, onda juche glava, i uveche pochelo, temperatura pa groznica... I na kraju sam povratio 3 puta, negde oko 2 nocas ;) I naravno, svi misichi na telu me otkidaju... ffs :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts