Highl1 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ceo dan sam bio kuci, smorno do bola, uchio i blejao na netu, sutra fax i teretana, a uvece da pishem neki rad za HCI, i da odgledam lost novu epizodu, nadam se. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 @ topic ceo dan nista.. i onda nocas sve uz kurac... vrtim neka sranja po glavi vec duze vreme... pa resio danas da sasecem... i sasekao.. pa cu videti sutra sta i kako... @ ivan_ jbg... recimo da imam izgovor za kretensko postovanje... al nije bitno... punchline je da JESAM lose uradio to sto sam uradio... @ Bog/zemlja/ostalo uzmi me, otvori sei progutaj me, odradi mi sta znas... al sredi nekako da nocas riknem, da me sutra nema... ako prezivim do nedelje, i sacuvam mentalno zdravlje, zvanicno cu izjaviti da sam neunistiv. Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor2 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 smorio se....spava mi se...mrzim makete... brandstack.com/users/portfolio/logos/gligorov \\ behance.net/gligorov 99designs.com/people/gligorov \\ twitter.com/MarkoGligorov \\ upstack.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ja nisam spavao notjas... i do yaya mi je :) Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 dani lepog raspolozenja su neopozivo zavrseni... popizdeo sam jos sinoc, da bih jutros zamalo odlepio. jos sam i nesto bolestan, pa imam bonuse na mrzovolju. kolege u kancelariji su izgleda skapirale da mi ovce nisu na broju od jutros, pa me kuliraju. a danas imam i neke vrazje sastanke. ima dana kada je bolje ne ustajati iz kreveta. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 - Citam knjigivu sto sam kupio na sajmu i cackam apache na kompu. Bolje bi mi bilo da malo ucim za kolokvijum danas ali sta da mu radis niko nije savrsen :) - Juce na slavi je bilo zlo :) oci su mi ispale koliko sam se najeo, lepo se izalio ljudim a ai oni meni oko svih problema i onda ukapiras da ima mnogo gorih od tebe. Iako tvoji problemi nisu postali nista manji nekako ti je lakse, sa logicne strane ne mogu da objasnim ovu pojavu ali jednostavno je tako :) - "koleginica koja mi je zapala za oko" na fax-u aka Dragana je konacno "pala" :) Pih i to suvise lako... ono ocekivao sam neke probleme neckanja i ostalih 10000 sranja koja UVEK mene prate kada startujem ribu a za divno cudo ovo je proslo mnogo lako... Nesto tu ne valja osecam - Uz malo srece danas treba da uzmem USB flash disk od 1.5 GB hohohho to sam zeleo ceo zivot :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ustao....doruckovao.....jos malo pa limpa u skolu Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ustao,sad treba da hasam samo da se doruchak "isprzi" :)) ... ono standardno ceo dan ispunjen blah :| EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 - "koleginica koja mi je zapala za oko" na fax-u aka Dragana je konacno "pala" :) Pih i to suvise lako... ono ocekivao sam neke probleme neckanja i ostalih 10000 sranja koja UVEK mene prate kada startujem ribu a za divno cudo ovo je proslo mnogo lako... Nesto tu ne valja osecam Ako mene pitas, to je "ruku pod ruku" saradnica onog baje sto te je startovao preko interfona sa spikom "Da li si ti Mr.Stator".. tako da, pripazi se, kuva se tu svasta nesto. Inache sam se lepo naspavao, sinoc sam oko tri krenuo ka kunt, dok sam odradio sav poslao i tome slicno. Sanjao sam neke gluposti, al' to mene ne iznenadjuje, desava se svake veceri pa se samo nasmejem i nastavim dalje :) Doruckovao sam med i mleko (eto kombinacije) pa se polako spremam da krenem dalje, imam jos neke poslitje da obavim po gradu, u laganom tonu. Vidim ne pada kisha, to je potpuno kul, samo mi je jos ona trebala ... nadam se da nece ni padati, jer bi to znacilo da moram da nosim kisobran. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 @ Lucky: LOL To mi nije palo na pamet ali 2 boles.. ovaj intaligentna uma su sigurna pametnija od jednog Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 @Starbak "...veselo-retardiranu...", ahahaha, divan opis, hvala, koristicu ako smem. @Lucky Znam za asa, ali se as ne koristi ja mislim od pre 30-40 godina, ali sam se zato smejao pola dana. Ocemo jos!!! "Lucky - moji skolski dani" @Topik Sinoc je bilo kul, jos uvek imam ukus cigare u ustima, i da vam kazem da konjak ima potpuno redefinisan ukus sa kubanskim tompusom. U poyadini je isao Sin City, zaista odlicno snimljen film. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ajkulica Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Evo doso sa prakse pa zabo kod nudlice... Pravio na praksi pitu od jabuka, bila odlicna vrlo dobra, samo kisela ebo je pas! Drzi se Mare...Tu sam ja samo zovi ako trebam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Bash sam danas ponosan na sebe . sintoj sam legao u 00:00 i ustao sam u 09h i tako prekinuo seriju leganja oko 04-05 i ustajanja u ko zna kad ,( pospanosti celog dana itd , nadrkan na sve...) koja je trajala 3 meseca bravo ja:) samo da nastavim ovako... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 bah.. kao sto vidite, nisam umro... inace danas treba da mi banu u kucu neki likovi, da odrze prezentaciju neke super masine.. kontam da je neki kirby wannabe... samo da ne udawe.. ispizdicemo ih cale i ja... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 @ Lucky: LOL To mi nije palo na pamet ali 2 boles.. ovaj intaligentna uma su sigurna pametnija od jednog Samo ti lol, pa kad se probudis u nekom fluidu sa cevima koje ti crpe telesne tecnosti a san ti izgleda kao java, videces dal' ce da ti bude lol ondaK. Znam za asa, ali se as ne koristi ja mislim od pre 30-40 godina, ali sam se zato smejao pola dana. Ocemo jos!!! "Lucky - moji skolski dani" Trudicu se da ne razocaram ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 probudio se s glavoboljom, divota.. s vedrije strane, grip je izgleda završio svoje, iskuliraću još dva dana i onda sam vakcinisan :) inače slušam balaševića, posle ću da pojedem grejpfrut i legnem da gledam filmove i serije koje su se nakupile na disku.. ima dana kada je bolje ne ustajati iz kreveta. ← baš. - "koleginica koja mi je zapala za oko" na fax-u aka Dragana je konacno "pala" :) Pih i to suvise lako... ono ocekivao sam neke probleme neckanja i ostalih 10000 sranja koja UVEK mene prate kada startujem ribu a za divno cudo ovo je proslo mnogo lako... Nesto tu ne valja osecam ← glupa fora: » Click to show Spoiler - click again to hide... «možda ima kurac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 bravo stator! samo napred topic: slusam AS i gulim sok neki gadni na silu samo zato sto je sok ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 otvorio sam bolovanje. sad cu da se odmorim. vec mi je bolje. drzavna sluzba - keva. MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fnZbB Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 SpAnAc, mljac. Out of reasons to charm you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Kad pre bolovanje, jebote mish, Drale, svi tvoji politicki postovi su ovog trenutka pali u vodu, jebes zivot. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 nasla neke epizode simpsonovih,pise poslednji serijal,a ono neka glupost od pre hrista...blah,glupi bearshare... I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ustao pre 45 min, life is good :D idem na kafu, pa posao za par sati :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 ustao u 15:45, skuvao najvecu sholju kafe i razmishljam kako vishe ovako ne moze da ide =) ono nisam legao pre 4 poslednjih godinu dana .. ma zabole me • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 SpAnAc, mljac. ← uzhas... malochas sam ustao i nashao neki hladan spanatj od juche i slatko ga pojeo .... mada nisam siguran jesi li ti mislila na spanatj ili "shpanac" ... keke @topic opet sam prespavao dan... nije bash najbolje za raspolozhenje kad se probudish i vidish da je mrak :/ moram obavim neke stvarchice preko neta sada pa malo u shetnju dok ne pochne kisha ;) Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts