Ramirez Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 iskopao sam sliku... divite se shampionu :D topic odgledao tekmu i onako.... zadovoljan sam ali bash imam osetjaj da smo pobedili neku dansku a ne hrvatsku, slabi se prilichno, da nema onog dasilve ne bi ni ushli u ovaj barazh. :/ skidam mali milion stvari za sebe i drugare... i tako Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchk1c4 Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 sad sam se probudila...a mogla bi do ujutru da nastavim da spavam...pih,smor I MAY NOT BE PERFECT, but parts of me are excellent Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 al' kako ovaj laki ne propushta priliku da trpa statora uzhas:) ustao pre 1h, danas nema vozhnje, odo' za po' chuke na kafu ;) Nikada! Stator je moj drugar! A jos mislim da od ove spike njegove sa pingvinima i slicno stvarno mozhe dobar scenario da se napravi, i svi tu uzmemo neki kesh i onda budemo srecni ... uplatimo noodle-u sve sta mu treba, a nama svima zajedno ostane dovoljno da se super provedemo na nekom ostrvu, kupimo po koji auto i slicno. Znas ti koliko se para dobija za scenario jos jedne spanske sapunice? I to aj da me je poklopio kako treba nego nego me poklapa sa nepostojecim linux komandama Nepostojecim? Ih statore, ja sam mislio da ti nesto znas! :) Zavrsio gledanje tekme, onda me smorio Sezam ADSL koji nije hteo da se nakaci jedno pola sata, a sada radi kao dial up. Iskoristio sam priliku da pishem neki tekst, to planiram danas da radim, da se posle oko toga ne zezam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeRoX- Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 dosao iz skole...smaraju me moji,rekao sam im da je tromesecje za mesec dana,a smaraju me kad ce roditeljski,ako dodju videce 4 keca,moja razredna kojoj sam dao pogresan kucni fon,ce reci za 4,5 sranja za koje sam kriv...ovo su mozda moji poslednji postovi ovde :( Inace nije lose :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 (edited) Doshao sam iz skole , solidno sam odradio danashnja 2 kontrolna , ono opusteno. Sad tju da zgutam 1L next premiuma i da se zabodem uz net i big brother , i tako... E da i izgleda sam se zatreskao u devojku koju 2 godine zivota hejtujem i ne podnosim , bukvalno nismo pricali , a ono sto smo pricali je bila razmena psovki , znaci sve do sad nisam bio svestan da tako nesto moze da se desi , ali eto.Inache josh mi je i problem jer sam svima koje znam prichao kakva je kucka , kako ne bih bio sa njom ni da mi platish...Sta ce ljudi misliti o meni...Sad sam bar skontao znachenje onoga nikad ne reci nikad...ovo ono. Edited November 16, 2005 by Longleyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Covece kakve sve izraze nece smisliti za "ono" :) Ostaje samo pitanje da li je plug&play ← znao sam da ce neko da me pwnuje ne, ova drugarica je mnogo slatka za te stvari :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 dosh'o iz shkole, zab'o sam keca iz fizike, bas me nabola da me prozove a nista nisam ucio. Sad ce tromesecje pa ce keva da mi kenja kako nista ne ucim jer jos imam asa iz hemije i srbskog. Zato sam ucio likovno koje ladno nije ni pitala ona krava debela likovnicarka! Al' dobro, opusteno, sutra mi je prvi cas fizicko, al' zato posle dvocas iz mate, smaranjeeeee!!! Inache idem da jedem, pa cu da spavam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodStorm Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 odo sada na slavu kod druga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tiger21 Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Sutra bi trebalo da mi uleti neki kesh ,od nekog poslica ,pa da odplatim neke dugove i da chastim u petak(upss)) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 bio u skoli...posle do caletove neke prijateljice da joj namestim komp....ovo ono.....onda se konacno nakanio da odem do neke propale prodavnice za kompove....koja se preselila iz 29.novembra u bul JNA 170 (u prevodu kraj sveta) da zamenim memoriju koja je kupljena u junu.....i tako ja trazeci broj 170 odem u jajince pxaxaxa znaci zlo....nisu mi odma zamenili memoriju nego moram opet da idem po istu...vise cu potrosim za gorivoi nego sto cu dobijem za memoriju....zlo....dosao gajbi....odgledao saw 2.....presao nfsmw....ovo malo jada....sad bleja..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stalja Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Kako si mogao da predjesh demo :) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 a dobro odvezao 10 puta istu stazu....to ti je to :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 dosh'o iz shkole, zab'o sam keca iz fizike, bas me nabola da me prozove a nista nisam ucio. Sad ce tromesecje pa ce keva da mi kenja kako nista ne ucim jer jos imam asa iz hemije i srbskog. Zato sam ucio likovno koje ladno nije ni pitala ona krava debela likovnicarka! Al' dobro, opusteno, sutra mi je prvi cas fizicko, al' zato posle dvocas iz mate, smaranjeeeee!!! Inache idem da jedem, pa cu da spavam! ← Malo se sprdaš,a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 @Lucky ahahahahahaha - ali asa (!?) @Topik Bio na spanskom. Menjala neka ribica iz Barse, slatka je, onako, ima muza, pa sta. Inace, idem sad do ortaka, preselio se, da pijemo konjak i pusimo tompus, nek nam je nazdravlje. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 naravno.. ceo dan disciples... malo smorilo doduse.. al vampiri plode mame... sad dosao malo da checkiram mail, tj da se iznenadim praznom inboxu, pa se vracam svojoj undead bratiji... inace.. nista... oprao kosu :P kuckam later... ako se ista interesantno desi... ustvari kenjam.. kucacu svakako Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darijan Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 nema sanse da nadjem nightcrawlers - push the feeling on a da mi ne naplacuju... glupi internet.... skidam eMule ...... f e n s i c ...... ...yes, ur unique... ...just like everyone else... Link to comment Share on other sites More sharing options...
suba Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 evo doshao qci malopre sa fax-a ..mrtav sam umoran ...odo pod tush pa palim u krever :/ EAT MY SHORTS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 malopre sam hasao i gledao epizodu babilona 5 sa džekom trbosekom, ugasio plejer i rekao "wtf" na srpskom (fraza uključuje reči kurac, šta i koji) onda sam došao na forum i video da je gospodin četiri-godine-blejim-ovde-a-postujem-ko-newbee-ch1zra postovao specijalizovan topik u klejbezablama i to me je totalno slošilo. da pijemo konjak i pusimo tompus, nek nam je nazdravlje. ← opa, maleni, nisam znao da se u tebi krije takav hedonista! bravo, bravo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZIVP Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Znaci ovako u subotu idem koddruga na svadbu.ima da se napijem i onda idem da Metem u Evu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Gledao SP 613 - The Return Of The Fellowship Of The Ring... "Backdoor Sluts 9 makes Crotch Capers 3 look like Naughty Nurses 2!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 Heh, bash sam pre par dana odgledao tu epizodu. Extra. Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted November 16, 2005 Report Share Posted November 16, 2005 uhhh sutra ima nekome da 'ebem mater, prvi koji zapadne, bash sam popizdeo [:(!] Link to comment Share on other sites More sharing options...
mjau_ Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 bila nadrkana ceo dan...onda me odredjeni ljudi jos izdrkavali jer su osetili da mogu...sada,i dalje, jos vise, nadrkana. [:(!] _malimjau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Enforcer Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Ja se nadrkao sinotj ali danas mi je, moram priznati bio jedan od pristojnih dana. Sutra idem da jedem na slavu kod drugara... Life is gistro... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 17, 2005 Report Share Posted November 17, 2005 Malo se sprda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts