Jump to content

vesti

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Saleen S5S Raptor - novi americki superautomobil (V8 pozadi postavljen sa 650 konja, ispod 3.5 sekunde do stotke)

00_s5sraptor.jpg

03_s5sraptor.jpg

Iako svetla podsecaju mozda malo previshe na Noble M1, mnogo mi se svidja iz profila

Edited by iguana

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

ne pratim mnogo ovaj topik al evo [:D]

tiguan_v.jpg

Novi model nemačke fabrike, koji konkuriše u klasi manjih proterenski dizajniranih vozila poput „tojote RAV4“, stigao je i na naše tržište. Na „tiguanu“ je debitovala nova „Folksvagenova“ generacija komon-rejl turbo dizel motora, ali to nije jedina inovacija koju donosi automobil čiji dizajn poprilično asocira na veći „tuareg“. Nemački proizvođač ponudio je dva tipa karoserije, prilagođena različitim uslovima eksploatacije. Varijanta „trek&fild“ kreirana je za vozače koji često koriste vozilo van asfalta, dok je „tiguan sport&stajl“ orjentisan ka urbanijim sredinama. Na našem tržištu dostupna su dva motora, oba s turbo punjačima i direktnim ubrizgavanjem goriva. Benzinac ima radnu zapreminu 1,4 litra i maksimalnu snagu 150 KS, a dizel dva litra i 140 konja. „Tiguan“ može imati pogon na prednje ili sva četiri točka, a najjeftinija varijanta na našem tržištu košta 28.176 evra.

Pozadi mi uopste nema "Seat presence", slab mi je, lici na novi Twingo.

A i mnogo je velika jbt, to gubi svaki smisao gradskog automobila. Ko Leon je maltene, ovo na slikama je verzija sa 17" felnama, ko bi rekao..

facebook.com/speed.rs

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...