Guest Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 sad laletu ne morate da kupujete ništa ni za rođendan, ni za novu godinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 sad laletu ne morate da kupujete ništa ni za rođendan, ni za novu godinu. Ionako mi nista nisu ni kupili! Mora da su predosecali! :) btw, dobro su ispale fotke, koliko vidim, mora da je bio neki dobar deo dana kad je ok svetlo. Da ne pricamo o fotografu i fotoaparatu ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 btw, dobro su ispale fotke, koliko vidim, mora da je bio neki dobar deo dana kad je ok svetlo. Da ne pricamo o fotografu i fotoaparatu ;) Iscimao sam maru da slika lol :) Kako sam to sve navrat-nanos radio, super je i ispalo. Jos sam morao da se ubedjujem sa sluzbenicima In i Holidej In hotela da dobijem dozvolu da slikam kola ispred istih lol. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 pazi stvarno, hotel in! što im nisi rekao da znaš džokera lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 pazi stvarno, hotel in! što im nisi rekao da znaš džokera lol pa, rekao sam im, to je i napravilo problem lol facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Kako sam to sve navrat-nanos radio, super je i ispalo. Jos sam morao da se ubedjujem sa sluzbenicima In i Holidej In hotela da dobijem dozvolu da slikam kola ispred istih lol. Sto, da nisu mislili da ces da slikas pa da posle znas kako da ih gadjas granatama? :) Iz minija naravno :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 Sto, da nisu mislili da ces da slikas pa da posle znas kako da ih gadjas granatama? :) Iz minija naravno :) Ne znam koji je fazon, ali niko ne da. btw, Maserati GranTurismo S 4,7 V8 440 KS double-clutch black-on-black facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 damn, son Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 25, 2008 Report Share Posted February 25, 2008 erekcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
phantomq Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 cak mi se vise svidja od astona.... ((((Q)))) SRBI su najgluplji narod na svetu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Nove tablice izdavaće se od 6. jula Pravilnikom, koji je ministar Dragan Jočić potpisao 24. januara, a objavljen je u novom „Službenom glasniku“, stavljen je van snage prošlogodišnji pravilnik koji je izazvao proteste u nekoliko opština. Tim pravilnikom iz 2007. godine bilo je predviđeno da Srbija bude podeljena na 34 registarska područja, a bez svojih registarskih oznaka trebalo je da ostanu Aranđelovac, Vršac, Gornji Milanovac, Loznica, Paraćin, Priboj, Ruma i Trstenik. Prema novom pravilniku biće 59 registarskih područja. Novi pravilnik će se primenjivati sa početkom primene pravilnika o registraciji motornih vozila, kojim je propisan izgled tablica i saobraćajnih dozvola, odnosno od 6. jula. Tada će početi izdavanje novih registarskih tablica i saobraćajnih dozvola, a zamena će trajati tokom redovnog produžetka registracije. Svim mestima i gradovima koji su do sada imali registarske oznake one su sada i ostale. To su Aranđelovac (AR), Beograd (BG), Bor (BO), Valjevo (VA), Vranje (VR), Vršac (VŠ), Gnjilane (GL), Gornji Milanovac (GM), Đakovica (ĐA), Zaječar (ZA), Zrenjanin (ZR), Jagodina (JA), Kikinda (KI), Kragujevac (KG), Kraljevo (KV), Kosovska Mitrovica (KM), Kruševac (KŠ), Leskovac (LE), Loznica (LO), Niš (NI), Novi Pazar (NP), Novi Sad (NS), Pančevo (PA), Peć (PE), Paraćin (PN), Pirot (PI), Požarevac (PO), Prizren (PZ), Priboj (PB), Priština (PR), Prokuplje (PK), Ruma (RU), Smederevo (SD), Sombor (SO), Sremska Mitrovica (SM), Subotica (SU), Trstenik (TS), Užice (UE), Uroševac (UR), Čačak (ČA) i Šabac (ŠA). Nove registarske tablice biće bele boje, s plavim poljem na levoj strani, na kojoj je ispisana međunarodna oznaka Srbije - SRB. Posle oznake grada stajaće grb, a na desnoj strani, umesto kombinacije od četiri do šest brojeva, biće kombinacija tri ili četiri cifre i dva slova. Ko je dobio registraciju Nove registarske oznake dobili su: Aleksinac (AL), Bačka Palanka (BP), Bačka Topola (BT), Bečej (BČ), Velika PLana (VP), Vrbas (VB), Inđija (IN), Kanjiža (KA), Knjaževac (KŽ), Kovin (KO), Negotin (NG), Prijepolje (PP), Petrovac na Mlavi (PT), Svilajnac (SV), Smederevska Palanka (SP), Stara Pazova (ST), Ćuprija (ĆU) i Šid (ŠI). Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Ko je dobio registraciju Nove registarske oznake dobili su: Aleksinac (AL), Bačka Palanka (BP), Bačka Topola (BT), Bečej (BČ), Velika PLana (VP), Vrbas (VB), Inđija (IN), Kanjiža (KA), Knjaževac (KŽ), Kovin (KO), Negotin (NG), Prijepolje (PP), Petrovac na Mlavi (PT), Svilajnac (SV), Smederevska Palanka (SP), Stara Pazova (ST), Ćuprija (ĆU) i Šid (ŠI). wat? facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 To je onaj jedan grad :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 ovako umesto milion imamo 676 hiljada kombinacija. da li je to dovoljno za beograd? (ja to samo lobiram za NBG table) a nije loše ponoviti ni onu priču da u hrvatskoj posle ZG 999 BF ide ZG 000 BH. loltardi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 mega priča, uvek me nasmeje :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Ne shvatam zasto su skinuli LO a stavili petrovac kad LO pokriva mnogo vecu teritoriju, ovako ce, pretpostavljam, sve LO otici u sabac koji je jos dodatnih 50 km od LO sto ce biti problem ljudima iz Ljubovije, to je skoro ko da putuju za beograd ... 150 km.. debilitet. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 A jel se zna hoce li menjati ovaj dosadasnji font koji se koristi jos iz doba SFRJ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 26, 2008 Report Share Posted February 26, 2008 Trebalo bi da da, barem po predlozima izgleda tablica koje smo videli baš ovde pre par meseci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 kad su stavili svilajnac vrbas i cupriju kovin shid sto nisu koji moj stavili i FUTOG....???? potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 uuuu ... pa da tablica bude FU, i onda svi zivi namerno idu u Futog da registruju. Jedino bolje od toga bi bilo da Loznica nekako dobije LOL registraciju, Obrenovac - OMG a nekakav Gornji Grahovac - GG :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 Gornji Grahovac ahahaha :) btw, najbolje bi bilo kada bi se Stepojevac i Futog mogli nekako spojiti - STFU :) Inace, skoro je bio odrzan novi Euro-NCAP crash-test, gde je Nissan Navara postigao jedan od najlosijih rezultata ikada! Samo jedna i to prekrizhena zvezdica za putnike unutra, pri direktnom udaru. Naime, auto ima problema sa softverom koji otvara air-bag, tako da pri sudaru pravi realni combo-hit - covek prvo glavom udari svom silinom u volan, kome se air-bag greskom otvara nesto kasnije. Kad se on pak otvori, bukvalno lomi kicmenu mozdinu coveku i vraca ga nazad na sediste. Eh taj Nissan, nista nece nauciti od Renault-a sa kojim je u "koaliciji"... facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 ^ lolz ne verujem :) kakvi imbecili,bolje da nisu ni stavljali airbag onda... jel to na svim navarama(pa cak i onim kojih ima kod nas) ili samo u ovoj pickup verziji? Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted February 27, 2008 Report Share Posted February 27, 2008 jel to na svim navarama(pa cak i onim kojih ima kod nas) ili samo u ovoj pickup verziji? kolko ja znam samo je navara pick-up, dzip se zove pathfinder. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 da jeste,istripovao sam zato sto sam kod nas vidjao neke sa iscrtanim vukovima i pise navara sa strane. pickup je u pitanju samo sto mu je taj prostor nazad zatvoren. ovako nesto: Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted February 28, 2008 Report Share Posted February 28, 2008 Zvanichne slike novog Scirokoa.... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts