dovlagsi Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Otprilike isto kao i sada, vidi na http://www.speed-industry.com/cenovnik.php facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nezki Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Pa ne vidim neku preteranu razliku... Jel su menjali nesto unutra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 To i ja htedoh reci, mada kapiram da kad bi bile neke "vs" slike, da bismo provalili o cemu se tu radi. Kao onaj verso ili sta je jos tako bilo malo "restilizovano". Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 ono sto ja primecujem da je definitivno drugachije jesu usisnici oko i ispod registracije napred, sama maska hladnjaka ima ovaj hromirani ram i svetla pozadi su nesto izmenjena. Nisu neke velike razlike, ali definitivno mi se svidja ovaj autic It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 I ja realno vishe gotivim C2 od C3 ... kad bi zamenili mesta, da je C2 nesto veci a C3 manji, to bi vec bila fina kupovina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 C3 i C2 imaju druge ciljne grupe. C3, maltene mpv je vishe namenjen za drugi auto u porodici, kojim bi zhene vozile decu, i otuda i oblik i velichina. Sa druge strane c2 je namenjen mladjoj populaciji kao prvi auto i postoje sportske verzije kao i oni tripovi da se custom-izuje enterijer kao sa Minijem i novim Fitjom It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted April 6, 2008 Report Share Posted April 6, 2008 Otprilike isto kao i sada, vidi na http://www.speed-industry.com/cenovnik.php :* Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 CD TEXT kod novog Accorda sada u okviru brzinomera. :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goga[TT] Posted April 7, 2008 Report Share Posted April 7, 2008 (edited) Kad se pojavljuje accord u evropi ? Hoce biti i coupe verzija za nashe trzishte ? Zna li se cena ? I koju motori ce biti u ponud... :D mnogo pitam. Edited April 7, 2008 by Goga[TT] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 CD TEXT kod novog Accorda sada u okviru brzinomera. :) Kad su pre stigli da nabave novi CD Ace Lukasa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Kad se pojavljuje accord u evropi ? Hoce biti i coupe verzija za nashe trzishte ? Zna li se cena ? I koju motori ce biti u ponud... :D mnogo pitam. Na leto u Evropi, na jesen kod nas; Nece; Ne zna se, ali ce pocetna biti recimo 21.500 e; bice dva benzinca - 2,0 VTEC sa 155 KS i 2,4 VTEC sa 200 KS plus novi 2,2 DTEC dizel sa 150 KS. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 (edited) Astra 2009: Svidza mi se :) Edited April 11, 2008 by ZerBah А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 de si srbo 100 godina ej!?! =o) inache imam subjektivnu averziju prema opelima tako da mi ovo nije nesto ubavo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Nije loshe, kao razvučena korsa ali dobro, ima neki šmek. Mada ne verujem da bih kupio, ali eto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Jel ovo konacna verzija astre za 2009? Posto mi se cini da je ovo samo neka montaza. Uglavnom ok je, ali ipak mi je lepsa aktuelna verzija, tako da minus za opel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 Jel ovo konacna verzija astre za 2009? Posto mi se cini da je ovo samo neka montaza. Uglavnom ok je, ali ipak mi je lepsa aktuelna verzija, tako da minus za opel. Naravno da je montazha. Nervira me sto Nemci sada "smiruju" malo dizajn hechbek-klase. Pre ove projekcije Astre, imali smo priliku da vidimo i 2009 VW Golf VI: facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 "smiruju" dizajn?!...ako sklonimo na stranu sadasnju astru, nemci nikada nisu imali neki kontroverzan, riskantan dizajn u golf-klasi. pa pogledajte samo golf i A3 kroz istoriju. btw ova nova astra mi se nesto i ne svidja.Deluje tesko i ne svidja mi se stil c stuba koji chini da lichi na mazdu 3 - kao nesto izmedju hechbeka i karavan It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 "smiruju" dizajn?!...ako sklonimo na stranu sadasnju astru, nemci nikada nisu imali neki kontroverzan, riskantan dizajn u golf-klasi. pa pogledajte samo golf i A3 kroz istoriju. Pa pogledaj onu projekciju novog Golfa, kao da je naslednik 'trojke'. Ovaj aktuelni barem ima finu onu masku hladnjaka i tako neke detalje, ova 'shestica' se vraca u '94.. Postoji mogucnost da on i ne bude takav u stvarnosti, medjutim sve je vise slika na netu na ovaj fazon, tako da je to manje-vise sledeci Golf. A nova Astra svakako nije dizajnerski riskantnija od aktuelne. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 11, 2008 Report Share Posted April 11, 2008 ovaj golf je ovako dosadan jer to kupuje ta populacija ali generalno, koliko ja znam, vw hoce da uchini da ovaj golf sto jednostavnijim, sto lakshim za proizvodnju jer se za sklapanje jednog Golfa V potroshi skoro duplo vremena u odnosu na to koliko je potrebno za konstrukciju nekog Korejanca pa cak i Francuza. Posebna jebada je sa elektrichnim vodovima. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face [x3m] Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Uzas zivi... elem,opet ja davim za megane 3...ima li igde slika ??nadjoh nesto malo iz nekih net izdanja auto casopisa(ruskih)...izlazi krajem godine i nista jos ne znam o njemu...a obicno na sve strane bruji kakava ce da bude nov model...ali ipak nije tipicno za reno da se ispucava sa informacijama pre samog izlaska modela... niste ni svesni... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 14, 2008 Report Share Posted April 14, 2008 Nema nista o Meganu jos uvek. facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Opel Insignia - model koji ce zameniti Vektru, iako je Vektra kraca chitavih 21 cm pa se Insignia chini vishe slichnija staroj Omegi... ali ako stavimo to na stranu, imamo ispred sebe lep automobil, koji mozda ne izgleda dramatichno ali je svakako lepshi od Pasata ili Lagune, mada je zadnji deo mogao biti dosta elegantniji. Mene, nekim detaljima dosta podseca na Volvo S80. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 Ok je, samo zamerka na zadnji deo takodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted April 18, 2008 Report Share Posted April 18, 2008 uopshte ne volim opel,al ovaj izgleda skroz ok. vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted April 19, 2008 Report Share Posted April 19, 2008 Audi Q5 jos nisu izasle sve zvanicne informacije, ali izmedju ostalog ce imati novi 2,0 TFSI sa 211 KS i S-Tronic poluautomatiku sa 7 brzina -------------- Mercedes GLK - serijski model najbliza konkurencija onom gore :) facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts