M!!! Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 They Live Ba Everybody's got a right to be a sucker once. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 u tom filmu imash elemente agresivnih vanzemaljaca,dvostrukih licnosti, specijalnih moci, cetiri prijatelja koji kriju neku tajnu iz detinjstva, pa onda onaj SSDD (same shit different day), pa onda one scene kada kao sortira secanja u svom umu koji lichi na neku viktorijansku biblioteku, po kojoj ga juri vanzemaljac koji udje u coveka, izadje kroz bulju ali moze i da otvori coveka kao cvet da bi se izvukao i pojeo drugu osobu, da se vrati nazad kao da nista nije bilo.a da ne pricamo o frizuri morgana frimena koji je izigravao crnca marinca sa 66 godina u tom trenutku ili onog njegovog pomocnika koji je nosio sliku svog oca poginulog u vijetnamu... A kul, onda nije problem u meni :))) Ne pazi, znaci ja nista skapirao nisam ... pa ono kad kao gleda kroz prozor kuce da bi video sta onaj vanzemaljac zapravo radi tamo napolju, pa onda ga vanzemaljac da izvines oseca kad ovaj smisli nesto pametno, mis'im, potpuno ludilo od filma. Mislim da ga ne bih pogledao ponovo, posebno sto traje nesto kao dva ipo sata + pinkove reklame = 4 sata :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Juce pogledah Deja Vu. Ok je film. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Blade Runner: Director's Cut kultni film :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 Babel http://imdb.com/title/tt0449467/ odgledao sam skoro i odusevljen sam,mislim da je bio u nominacijama za oskara...svidja mi se pristup scenama posebno,dobro su uklopili i odradili.takodje i muzika nije losa. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted April 25, 2007 Report Share Posted April 25, 2007 ali su zbrzali kraj Babela... potpuno bezveze... Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 pa dobro,mislim da je na kraju sve otprilike jasno :) nije mi toliko bio bitan kraj koliko oni detalji iz svakodnevnog zivota.. Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 point break sa kijanu rivsom (dude) i patrikom svejzijem. Film nije toliko losh, meni se cak i svidja, iako je uloga Kijanu rivsa - specijalni agent Dzoni Juta smeshna jer sve cekam da jednog trenutka zasvira airguitar. u sustini film mi je vredan najvishe zbog onog kraja i lika Patrika Svejzija. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Blade Runner: Director's Cut kultni film :) Samo tren :) Koji je tacno kraj na directors cut. Ja imam veriziju gde dekart i rejcel pobegnu. rejcel je savrseniji model :) Plus nadje na vratima jednoroga. Jel to? You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 VoOdoO_MaN .. ozrachiH se od tvog avatara.. :| @topiK must love dogs.. oke film.. jedan od retkih koji je uspeo da mi zadrzhi pazhnju do kraja.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Samo tren :) Koji je tacno kraj na directors cut. Ja imam veriziju gde dekart i rejcel pobegnu. rejcel je savrseniji model :) Plus nadje na vratima jednoroga. Jel to? ja imam nešto na čemu piše director's cut, ali ima onaj nedefinisani kraj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Koji? Nije razlika samo u kraju ima jos par scena. Jel to sto ti imas ide sled jednorog pred vratima - odlazak kolima-kraj Sry, ali stvarno sam zaboravio jel ovo sto ja imam dorectors cut ili regularno izdanje. You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaveN Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 The Snow Walker - 8/10 ovaj film je super! Sideways - 7/10 isto dobar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 26, 2007 Report Share Posted April 26, 2007 Koji? Nije razlika samo u kraju ima jos par scena. Jel to sto ti imas ide sled jednorog pred vratima - odlazak kolima-kraj Sry, ali stvarno sam zaboravio jel ovo sto ja imam dorectors cut ili regularno izdanje. ne mogu sad da se zakunem, a film mi je negde na nekom disku. koliko ti je stalo da znaš? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 (edited) Koji? Nije razlika samo u kraju ima jos par scena. Jel to sto ti imas ide sled jednorog pred vratima - odlazak kolima-kraj Sry, ali stvarno sam zaboravio jel ovo sto ja imam dorectors cut ili regularno izdanje. Koliko sam ja saznao, postoje dva zavr Edited April 27, 2007 by Pipboy "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 Smolvil 6. sezona, 19. epizoda. Ponovo gledam sve Two and a half men Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 27, 2007 Report Share Posted April 27, 2007 (edited) Kako se zove jedan film sa drakulom, skora Edited April 27, 2007 by voodoo_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 odgledah 300 glup je film :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jack-O-Lantern Posted April 28, 2007 Report Share Posted April 28, 2007 odgledao sam lavirint danas \o/ znate onaj film sa dejvidom bovijem i dzenifer koneli, iz 87e :)) goblini i to :)) ah, uspomene :) Alan Smith ftw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 ima na njuzu, 5,nešto giga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted April 29, 2007 Report Share Posted April 29, 2007 The Fountain http://us.imdb.com/title/tt0414993/ Dobro je ocenjen na imdb (7.8/10), ali mi se nije nimalo svideo. Izvedba je krajnje originalna, sto ne znaci i dobra. Los trip. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 odgledao sam jericho seriju, ok je ali smara pomalo e da el ima neko film Legend sa kijanu rivsom? ucinicete jedno dete od 2 metra i 110 kila izuzetno srecnim ako imate :) If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 nisam ni mislio da skidam, samo se hvalim :)) šalim se, ako ti je baš stalo, možemo se dogovoriti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Kako se zove jedan film sa drakulom, skora Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted April 30, 2007 Report Share Posted April 30, 2007 Boogie Nights http://www.imdb.com/title/tt0118749/ Znam, znam, tek sam sada odgledao. Film je chudan. Pricha je shit, ali joj poslednja scena potpuno daje smisla, sto naravno nije dovoljno za dva i po sata filma. Ali sve ostalo je fenomenalno, rezija, gluma, a pre svega muzika. Igra nevidjeno dobra ekipa, zaista, sto dobija na ceni kada se zna da vecina tih glumaca pre deset godina, kada je snimljen film, nisu bili ni upola poznati kao sada. Neki kadrovi su potpuno osvezenje za mene, a reditelj Paul Thomas Anderson ima jos po neki biser u svojoj kolekciji. ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts