raazek Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 (edited) stvarno ne znam sta se desava,ja sam mislio da je problem do mene,tj do moje centrale...sad vidim da i drugima u srbiji radi lose..ping zilionski dload ocajan. Edited March 17, 2009 by raazek Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Ali ovo je neka pederska prevara, kapiram da imaju kvar i sve to, ali meni je DL ogranicen striktno na 20kb/s, nekome na 50kb/s, itd. Umrli da Bog da, a naravno tehnicka podrska kao da i ne postoji, zato cu im se sutra nacatipr mame paorske. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlatoPlus|DODGETHIS Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Centar Zemuna, Telekom , DL drzi skoro 450kb/s na max , upload odlican takodje Quote McGulash (Stepa) - U Zemunu zhive 4 choveka: ti (pokazuje na dodza), opti i josh jedan lik Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 jbg tebi ok radi :D vecini lose radi...jebes ti taj posao kad pingujes ptt,sbb ping 90 ms google 150,dload nekad meni padne na 50kb. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Centar Zemuna, Telekom , DL drzi skoro 450kb/s na max , upload odlican takodje Ista lokacija, isto stanje, druga brzina samo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 ae ako budete imali neki info vi okacite Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 (edited) Ista stvar je bila u jednom delu Bora, nekih par nedelja katastrofalno radi download pa se sredilo sve, sada u drugom delu shteka i tako : ))) Edited March 17, 2009 by Johnn1e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 fora je i sto trepcu lampice kao da download-ujem nesto, chak trepcu i kad je iskljucen komp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada92 Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 <- telekom...evo sinoc se vratilo u normalu...dl je isao mnogo sporije, youtube sma morao da pauziram do polovine od prilike uvek da bih ga odgledao mada je meni trajalo samo 1 dan :P Quote -Ukoliko neka devojka sedi negde sama NIKADA joj nemojte prici, sesti pored nje i izvaditi digitron i pitati je jel zna da racuna, ona kaze da zna, i reci "racunaj da cu te jebati" (osoba cija je ovo fora ima 30 godina i NIKADA nije imao devojku koja ima sve zube) ▲ ▲ ▲ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 lap mi uglavnom u krilu kad kuckam,pa se cesto desi da zgutam koje slovo ili ga pak preskocim,ja se jako izvinjavam clanu kalimeru,koji mozda je na filoloskom pa mu dodje kao ovo kao profi defor. mada ne verujem... nece se ponoviti...lektori koji su zaduzeni za moje textove koji vezani za klanrur,imaju prehladu,a Milka Canic jos nije pocela sa emitovanjem...jos jednom jako se izvinjavamo sto se naprezali ochi... ma vajdu ga :P dobro ajde :D prihvatam :D al da se i ja ispravim :D nisi bio nepismen :D vec si gutao slova :D tako da te je zbog toga bilo tesko razumeti :D tj ja nisam razumeo nista sta si napisao :D:DDmogao si da ispravis :P Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 meni ne radi kako treba, sporijie je za nekih 20ak% u proseku, 2mbit telekom.... ali okej nesto opravljaju zezaju, u 99% vremena sve radi super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 dobro ajde :D prihvatam :D al da se i ja ispravim :D nisi bio nepismen :D vec si gutao slova :D tako da te je zbog toga bilo tesko razumeti :D tj ja nisam razumeo nista sta si napisao :D:DDmogao si da ispravis :P u pravu si JEDAN je Kojot!!! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VUL_A Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Protok mi se sada vratio u normalu, ali mi je ping i dalje veliki. U sustini, problemi su trajali <24h, nadam se da su sredili za stalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raazek Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 sad sam upravo zvao i rekla mi ona popisulja da su radovi na mrezi po celoj srbiji,i da ce problem biti resen sutra mislim da nema leba od toga...videcemo. Quote Gaming Is Not A Crime!!! Hey Bon Jovi ko si ti Hey Bon Jovi druze moj, Ti si Bon Jovi iz Amerike , Ja sam Bon Jovi sa Cvetkove pijace, Tebe voli omladina mlade zene, Mene voli omladina mlade zene, Ti si nekad bio faca, faca, A onda sam dosao JA! Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo, Nisi Bon Jovi izgubiJo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole' Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 ima leba...evo mi je vrceno na normalu sve...cak mogu reci sa malim poboljsanjem sto se tice pinga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 meni nije bilo neta od nocas pa do nekih 4 sata danas... cekao sam jedno 4 sata da mi se javi neko iz podrske, posto blage nisam imao da ce biti radova.. nije ni bitno, uglavnom sad mi speedtest izbacuje 684/78 brzinu, a trebalo bi 1/128... tuga nego, jel vam ok otvara youtube? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SrdjanO Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 i kod mene se vratilo u normalu dominus i ja sam imao problema sa youtube, ali je clear cache i cookies reshilo problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 meni se sve vishe i vishe raspada net. a da zovem telekom samo ce me odjebati, a ne znam drugi nacin da mi srede ovo. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 TELEKOM NA LOMACU!!!!1 nego proveri jesu li ti kablovi okej (telefonski, mrezni), da li ti je uticnica za telefon u zidu isto na mestu. ako je koja zichica labava zna da zeza i da gubi signal zbog smetnji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pipboy Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 (edited) Eunet već skoro dve godine, i radi kao podmazano, torrenti (privatni doduše) lete na 100-109kb, ping za COD4 mi je uvek do stotke što ne smeta ni malo prilikom igranja, ranije se dešavalo par puta u toku dana da pukne veza (i momentalno se uspostatvi posle toga), sad toga praktično više nema, evo sad će da padne Hawx iz jednog cuga... Jebe mi se baš da me boli glava zbog stotinu-dve dinara da prelazim na Telekom u koji se svi koje znam da imaju kunu. Edited March 19, 2009 by Pipboy Quote "You're the first of the official death squads to whom we've been formally introduced... How do you do?" "By my deeds I honour him, V8." Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjela Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 ^ Upravo tako, evo sad skidam neke torente (public) i lete preko 100 konstantno vec 3 sata... Jedno pitanje, da li mi se isplati da prelazim na SBB (fokus na torente i retko kad neka igra)? Ili samo da uzmem neki bolji ruter od ovog sagemovog modema? (puca mi veza sto rece pipboy par puta dnevno i odmah mogu da se rekonektujem) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 meni sezamov 2mbit adsl vuče 220 kb/s noću. ne znam da li su to nešto menjali pa je sad manji overhead ili šta, al mislio sam da je maksimum oko 205. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 (edited) Ja ne znam o čemu pričate...? Meni Telekom radi mega - ping konstatno ide oko 45 ms. Nije puk'o nijednom u poslednje 2 nedelje. edit: Meni isto 2mbit vuče oko 210-215kb/s. Edited March 19, 2009 by Vlad-_-b Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Meni sad cudno neshto, kad razmislim ... imam onaj kucni adsl kojeg i ne koristim toliko, i on je sad na 2mbit. A ovaj redakcijski je na 4mbit. Medjutim, na ovom kucnom nikad nisam trazio da se "vratim" na neki brzinu, pa me zanima kako je on ostao na 2mbit kad bi trebalo da bude 4, zbog svih onih dupliranja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 21, 2009 Report Share Posted March 21, 2009 Ja placam 4 mbita, a vec 5 dana se nesto baguje net i imam 2.2 mbita. Juce sam zvao podrsku beotela, rekli su da nesto rade u Telekomu i da je mozda zbog toga. Mrzi me da zovem opet :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts