VELIKI KURAC Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 (edited) ... Edited November 26, 2021 by VELIKI KURAC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted March 23, 2005 Report Share Posted March 23, 2005 film je odlican.....bas me odusevio......pre svega edukativan....preporucio bi ga svakom...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 meni ni Pi nije los, mada je Rekvijem za klasu bolji Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramzes Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 bolji je rekvijem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sajro Posted March 28, 2005 Report Share Posted March 28, 2005 Film sam gledao jedno 15 puta, josh sada kada ga imam na DVD-u... gledatju ga svake 2 nedelje! :-) Shta retji o filmu? Umetnost, chista umetnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Film kao film je ok... Svidjaju mi se muzika i efekti... prica kao prica... to je vec postala svakodnevnica, i nije mi interesantna toliko. Droga unistava.. ne treba mi rekvijem za snove da bih znao to. Susretao sam se s ovakvim (i gorim) slucajevima... Lepo je snimljen, dobri su glumci. Nista ekstra. Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Bogamu Rekvijem je meni licno uzasno dosadan film,pun opstih mesta, klisea (naravno da crnja zavrsi u zatvoru ribajuci podove). Muzika jeste extra, ali sam film je bas onako "politicki korektan". Trejnspoting je kult film (bar meni i mojoj generaciji). Ustvari mene rekvijem podseca na jedan MTV spot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Bogamu Rekvijem je meni licno uzasno dosadan film,pun opstih mesta, klisea (naravno da crnja zavrsi u zatvoru ribajuci podove). Muzika jeste extra, ali sam film je bas onako "politicki korektan". Trejnspoting je kult film (bar meni i mojoj generaciji). Ustvari mene rekvijem podseca na jedan MTV spot. Vaistinu... klishe Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Paranoisem se od ovoga filma, a pre mi je bio zanimljiv. Imao sam osmeh dok sam ga gledao, dok nisam shvatio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Paranoisem se od ovoga filma, a pre mi je bio zanimljiv. Imao sam osmeh dok sam ga gledao, dok nisam shvatio. Chini mi se da smo gledali zajedno dok sam radio u igraoni. JA SAM JOSH TADA ZNAO ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 odlican film,zaista ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 odlican film,zaista ! Ja sam ga kupio, samo zbog muzike, a film je umetnicko delo. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 bruka film... nego jel ima neko ovu stvar s violinama da je voljan da podeli... stalno zaboravim da sjurim s neta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 Remek delo i josh bolja muzika!! Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
badnick Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 paul oakenfold - aeternal imas na ost topiku ceo saundtrak.eko ne nadjes na netu okacicu ja. Quote salt wat fish fresh wat fish? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 da,da...kacio sam ja ceo soundtrack...vidi tamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 film je dojaja dok ga gledash u fazonu "vidi ovo vidi ono wau", onog trenutka kad se zamislish i kad svatish koja je glavna pricha filma i koja je pouka koju pokushaju da prodaju u istom smuchiti se i onda svaki sledetji put ga gledash za gadjenjem. isto vazhi i za muziku, dok gledash film kapirash da je to najbolji soundtrack koji si chuo ikada u zhivotu. onog trenutka kad ga skinesh i slushash bez filma skapirash koje je sranje. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 ma samo mi treba uvodna stvar s violinama.. da uporedim s gms-ovom obradom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Immortalis Posted December 9, 2007 Report Share Posted December 9, 2007 original je naravno neprejebiv :P Quote This video contains content from Jimmy Kimmel Live, who has decided to block it in your country. [23:47] <manager-> jao dete jao dete :D chickenonaraft.kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
VEGE Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 film je dojaja dok ga gledash u fazonu "vidi ovo vidi ono wau", onog trenutka kad se zamislish i kad svatish koja je glavna pricha filma i koja je pouka koju pokushaju da prodaju u istom smuchiti se i onda svaki sledetji put ga gledash za gadjenjem. isto vazhi i za muziku, dok gledash film kapirash da je to najbolji soundtrack koji si chuo ikada u zhivotu. onog trenutka kad ga skinesh i slushash bez filma skapirash koje je sranje. true omg! @leisure: Ne, prvi put sam gledao sa drugaricom, bese to davno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cartman_ Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 bruka film... predobar... nema shta da se kazhe vishe... dosta pouchan... Quote ONE LOVE, TJM! www.last.fm/user/uNkindTJM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 10, 2007 Report Share Posted December 10, 2007 sad su svi odjednom bili na ivici da postanu iv komani ali ih je ovaj film odvratio... mis'im. smaraju me džanki filmovi, pa i rekvijem za snove, mada priznajem da je ponajbolji od te fele. a muzika je sjajna. kačio je lag na hepi korner glavnu temu, kapiram da mnogi imaju. clint mansell je autor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 Znaci jedini sam kome je film dosadan i glup :( Osim 2 way dilda Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 igor ne čita moje postove :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesma-mrtve-dece Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 i meni je film dosadan i glup.. .osim 2way dilda naravno... realno, ima boljih filmova sa istom tematikom Quote Get smart or die dumb! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts