Jump to content

Dua Lipa

fox m.

Recommended Posts

1 hour ago, fox m. said:

I live nastupi su joj fenomenalni.

zapravo su joj scenski nastupi dosta loši 🙂

ima ok glas, iza nje naravno stoji ozbiljna produkcija i to je sve ok - prave joj hitove to niko ne može da spori, hitove za pop kulturu i tu specifičnu generaciju, ali scenski nastup ne mogu da je nauče već godinama da joj nabaždare, ima nula osećaja za ritam 🙂

Страшно. Овај Фокс је неки агент прозападне опозиције, испипава пулс толеранције према троглодитима који су нам инфестовали Стари Хелм.

Меган, одмах да се разумемо, пулса нема, толеранције нема, суживота нема, будућности нема.

Чуј, "има леп глас"...

• Upvote (+1) 1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

Фата би био одличан начелник СМЕРШа.

Досељавања је било... Доселили су се турад, они су довели троглодите козојебе, доселило се татарско племе Бугара али од њих је само име остало...

А што се тиче овог паравана за прање пара троглодитске мафије, мислим да је Фокс имао провокативне намере.

• Like +1 1
  • Thanks (+1) 1

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

5 hours ago, Debeli said:

Фата би био одличан начелник СМЕРШа.

Досељавања је било... Доселили су се турад, они су довели троглодите козојебе, доселило се татарско племе Бугара али од њих је само име остало...

А што се тиче овог паравана за прање пара троглодитске мафије, мислим да је Фокс имао провокативне намере.

Detaljniji uvid u mapu potvrđuje i troglodite, u pravu si, kao i uglavnom :D

Edit: proto-prabugari se asimilovali u superiornu slovensku kulturu i civilozaciju na prvi dodir, a kao i mi se doselili kao neki divljaci, riight :D

Edited by millanče
  • Like +1 1

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

8 hours ago, FATA said:

Daj bre laki ne zajebavaj za sta ima ok glas i kakve hitove prave? Pa ovo je neka britni spirs sa aliekspresa... Mozda za retarde poput foksa a i to je nategnuta prica. Kod mene u zarkovu je postojalo 0 tolerancije za takve i slicne njemu kad krenu da kenjaju. Bukvalno smo ih vezivali za koseve i bandere a keve dolazile uvece da nas pitaju gde da ih nadju, usput nam se zahvaljivale sto se trudimo da ih izvedemo na pravi put. Ovaj je psihijatrijski slucaj i njemu vise nema pomoci. Vidis da je poceo da sere gde god stigne...

gledaj, nemam ja problem sa tim da ne volimo dua lipu jer je za nezavisno kosovo i što je skandirala za albaniju protiv nas sa orlom i što su joj dali "počasne ključeve prištine". pa je onomad okačila i mapu velike albanije - https://www.bbc.com/news/world-europe-53483451 pa se onda oko toga vozala dok joj neko nije skrenuo pažnju da za njenu karijeru nije to pravi put. i podržavam gocu tržan da banuju dua lipu sa televizije i radija! 🙂  I totalno mi je ok da ovde napišete foksu sve što ste već napisali ili ćete.

za rita oru nisam siguran nešto je tu nolo izgleda radio na razvoju diplomatskih odnosa pa ne mogu da se opredelim! :))

u svakom slučaju samo sam komentarisao generalni kvalitet njenog pevanja i primeti da sam napisao "ima ok glas" što ima, nisam napisao "najbolji glas na planeti" ili "šije kako peva bolja je od svih drugih pevačica". Oko hitova opet ulazimo u standard priču - dal' su ti hitovi evergreen i neko će ih se sećati za 40 godina, sigurno neće, ali bi glupo bilo da sad kažemo "jao pa to niko ne sluša" kad sluša pola planete. Dal' ti i ja to slušamo, sasvim sigurno ne. Dal' će ljudi da traže da se pušta u boli glava piceriji? sasvim sigurno da! Šta ćemo onda fato? :)) Samo italijanske šansone vrtimo na repeat? 🙂

18 hours ago, FATA said:

Daj bre laki ne zajebavaj za sta ima ok glas i kakve hitove prave? Pa ovo je neka britni spirs sa aliekspresa... Mozda za retarde poput foksa a i to je nategnuta prica. Kod mene u zarkovu je postojalo 0 tolerancije za takve i slicne njemu kad krenu da kenjaju. Bukvalno smo ih vezivali za koseve i bandere a keve dolazile uvece da nas pitaju gde da ih nadju, usput nam se zahvaljivale sto se trudimo da ih izvedemo na pravi put. Ovaj je psihijatrijski slucaj i njemu vise nema pomoci. Vidis da je poceo da sere gde god stigne...

Retard ti mama ti što te rodila takvog nevaspitanog.

Realno ima glas ova devojka, sigurno bolji od Britni Spirs i 90% konkurencije u tom pop svetu. Svakako i da je produkt industrije, kao što su Rijanu okupali i napravili od nje zvezdu, tako su i ovu izvukli ispod koze, očešljali, napisali pesme i to je to.