fox m. Posted December 28, 2024 Report Share Posted December 28, 2024 Jel volite muziku ove lepotice poreklom iz naše južne komšijske zemlje? Sjajan glas, boja, promuklost. Može da otpeva šta hoće. Meni je prvi album omiljeni. U Be The One je prirodno lepa kao san. 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Bliss Posted December 28, 2024 Popular Post Report Share Posted December 28, 2024 dua lipa moj penis pipa 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2024 Report Share Posted December 28, 2024 37 minutes ago, fox m. said: Jel volite muziku ove lepotice poreklom iz naše južne komšijske zemlje? nisam znao da je dua lipa iz severne makedonije? ili je iz grčke? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted December 28, 2024 Author Report Share Posted December 28, 2024 Iz Albanije. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Sting Posted December 28, 2024 Popular Post Report Share Posted December 28, 2024 I ja bih voleo njenu muziku da sam tinejdžerka. 3 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted December 28, 2024 Author Report Share Posted December 28, 2024 Ja slušam ono što mi je lepo i što mi godi u nekom trenutku, ne obraćam pažnju na prestiž muzike, nacionalnost autora i šta će neko da misli o tome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 28, 2024 Report Share Posted December 28, 2024 I ja isto tako 1 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2024 Report Share Posted December 28, 2024 3 hours ago, fox m. said: Iz Albanije. E onda ok. To su naši prijatelji iz projekta otvoreni balkan! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted December 28, 2024 Author Report Share Posted December 28, 2024 (edited) I live nastupi su joj fenomenalni. Poslednji iz Royal Albert Hall. Jedan malo stariji: I Homesick je sjajna. Edited December 28, 2024 by fox m. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2024 Report Share Posted December 28, 2024 1 hour ago, fox m. said: I live nastupi su joj fenomenalni. zapravo su joj scenski nastupi dosta loši 🙂 ima ok glas, iza nje naravno stoji ozbiljna produkcija i to je sve ok - prave joj hitove to niko ne može da spori, hitove za pop kulturu i tu specifičnu generaciju, ali scenski nastup ne mogu da je nauče već godinama da joj nabaždare, ima nula osećaja za ritam 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post FATA Posted December 29, 2024 Popular Post Report Share Posted December 29, 2024 On 12/28/2024 at 7:21 PM, Lucky said: ima ok glas Daj bre laki ne zajebavaj za sta ima ok glas i kakve hitove prave? Pa ovo je neka britni spirs sa aliekspresa... Mozda za retarde poput foksa a i to je nategnuta prica. Kod mene u zarkovu je postojalo 0 tolerancije za takve i slicne njemu kad krenu da kenjaju. Bukvalno smo ih vezivali za koseve i bandere a keve dolazile uvece da nas pitaju gde da ih nadju, usput nam se zahvaljivale sto se trudimo da ih izvedemo na pravi put. Ovaj je psihijatrijski slucaj i njemu vise nema pomoci. Vidis da je poceo da sere gde god stigne... 5 1 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted December 30, 2024 Report Share Posted December 30, 2024 gas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 30, 2024 Report Share Posted December 30, 2024 Страшно. Овај Фокс је неки агент прозападне опозиције, испипава пулс толеранције према троглодитима који су нам инфестовали Стари Хелм. Меган, одмах да се разумемо, пулса нема, толеранције нема, суживота нема, будућности нема. Чуј, "има леп глас"... 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted December 30, 2024 Popular Post Report Share Posted December 30, 2024 (edited) @FATA Ja bih tebe za ministra unutrašnjih poslova postavio, pa šta bude :D @topic možda bih i razmislio da razmotrim mogućnst da mi je za 3-4 k eura dovedu da je oženim, šta znam. @Debeli DOSELJAVANJA NIKAD NIJE NI BILO! A po ovoj autentičnoj mapi authotnog stanovništva mislim da se pre radi o gnolovina, imaš čak dve vrste, vrlo su teritorijalni :D Edited December 30, 2024 by millanče 3 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted December 30, 2024 Report Share Posted December 30, 2024 Фата би био одличан начелник СМЕРШа. Досељавања је било... Доселили су се турад, они су довели троглодите козојебе, доселило се татарско племе Бугара али од њих је само име остало... А што се тиче овог паравана за прање пара троглодитске мафије, мислим да је Фокс имао провокативне намере. 1 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted December 30, 2024 Report Share Posted December 30, 2024 (edited) 5 hours ago, Debeli said: Фата би био одличан начелник СМЕРШа. Досељавања је било... Доселили су се турад, они су довели троглодите козојебе, доселило се татарско племе Бугара али од њих је само име остало... А што се тиче овог паравана за прање пара троглодитске мафије, мислим да је Фокс имао провокативне намере. Detaljniji uvid u mapu potvrđuje i troglodite, u pravu si, kao i uglavnom :D Edit: proto-prabugari se asimilovali u superiornu slovensku kulturu i civilozaciju na prvi dodir, a kao i mi se doselili kao neki divljaci, riight :D Edited December 30, 2024 by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 30, 2024 Report Share Posted December 30, 2024 8 hours ago, FATA said: Daj bre laki ne zajebavaj za sta ima ok glas i kakve hitove prave? Pa ovo je neka britni spirs sa aliekspresa... Mozda za retarde poput foksa a i to je nategnuta prica. Kod mene u zarkovu je postojalo 0 tolerancije za takve i slicne njemu kad krenu da kenjaju. Bukvalno smo ih vezivali za koseve i bandere a keve dolazile uvece da nas pitaju gde da ih nadju, usput nam se zahvaljivale sto se trudimo da ih izvedemo na pravi put. Ovaj je psihijatrijski slucaj i njemu vise nema pomoci. Vidis da je poceo da sere gde god stigne... gledaj, nemam ja problem sa tim da ne volimo dua lipu jer je za nezavisno kosovo i što je skandirala za albaniju protiv nas sa orlom i što su joj dali "počasne ključeve prištine". pa je onomad okačila i mapu velike albanije - https://www.bbc.com/news/world-europe-53483451 pa se onda oko toga vozala dok joj neko nije skrenuo pažnju da za njenu karijeru nije to pravi put. i podržavam gocu tržan da banuju dua lipu sa televizije i radija! 🙂 I totalno mi je ok da ovde napišete foksu sve što ste već napisali ili ćete. za rita oru nisam siguran nešto je tu nolo izgleda radio na razvoju diplomatskih odnosa pa ne mogu da se opredelim! :)) u svakom slučaju samo sam komentarisao generalni kvalitet njenog pevanja i primeti da sam napisao "ima ok glas" što ima, nisam napisao "najbolji glas na planeti" ili "šije kako peva bolja je od svih drugih pevačica". Oko hitova opet ulazimo u standard priču - dal' su ti hitovi evergreen i neko će ih se sećati za 40 godina, sigurno neće, ali bi glupo bilo da sad kažemo "jao pa to niko ne sluša" kad sluša pola planete. Dal' ti i ja to slušamo, sasvim sigurno ne. Dal' će ljudi da traže da se pušta u boli glava piceriji? sasvim sigurno da! Šta ćemo onda fato? :)) Samo italijanske šansone vrtimo na repeat? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted December 30, 2024 Author Report Share Posted December 30, 2024 18 hours ago, FATA said: Daj bre laki ne zajebavaj za sta ima ok glas i kakve hitove prave? Pa ovo je neka britni spirs sa aliekspresa... Mozda za retarde poput foksa a i to je nategnuta prica. Kod mene u zarkovu je postojalo 0 tolerancije za takve i slicne njemu kad krenu da kenjaju. Bukvalno smo ih vezivali za koseve i bandere a keve dolazile uvece da nas pitaju gde da ih nadju, usput nam se zahvaljivale sto se trudimo da ih izvedemo na pravi put. Ovaj je psihijatrijski slucaj i njemu vise nema pomoci. Vidis da je poceo da sere gde god stigne... Retard ti mama ti što te rodila takvog nevaspitanog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted December 30, 2024 Popular Post Report Share Posted December 30, 2024 pregazice te fata na sledecoj blokadi, pazi se 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post fox m. Posted December 30, 2024 Author Popular Post Report Share Posted December 30, 2024 (edited) Ima logike da neko kao on radi za najreakcionarnije elemente u državi. Sadašnji ili budući vlasnik picerije, mali biznismen, deli iste materijalne/klasne interese sa delovima mafijaškog aparata na vlasti, maltretirao druge kad je bio klinac, možda bio i sitni lokalni krimos/diler. Edited December 30, 2024 by fox m. 2 6 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted December 30, 2024 Popular Post Report Share Posted December 30, 2024 mislim, ok, u pravu si, ali stvarno ne trebaju materijalni i klasni interesi da bi neko zeleo da tebe prebije 🤔 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted December 30, 2024 Report Share Posted December 30, 2024 4 hours ago, fox m. said: Sadašnji ili budući vlasnik picerije 😆 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts