voodoo_ Posted January 17 Report Share Posted January 17 Mortal Kombat XL za 5 dorra na PS Store Ima fluidniji gameplay od MK11, treba imati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted January 17 Report Share Posted January 17 Jel moze makar preko paypala ili payoneera da se placa PS5 store ili ga duvamo svakako sem ako se ne ubaci kredit preko kartica onih? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted January 17 Report Share Posted January 17 Preko pejpala samo ako imaš US ili UK pejpal. Za pejonir nisam iskreno siguran, ali mislim da ne može. Ja sam pre 10tak godina napravio US paypal uz samo VPN, i to radi bez problema. Ovih dana je problem što traže broj za verifikaciju - trebalo bi da može da se napravi UK pejpal bez problematika (na oba vežeš našu karticu, radi bez problema). Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted February 2 Author Report Share Posted February 2 (edited) rekoh da pazarim NBA 2k24 posto je na nekom masnom 70% popustu, pogledam gameplay i razocaram se jako nisam igrao NBA jedno deceniju otprilike, ali izgleda kao da se apsolutno nista nije promenilo, cak ni vizuelno. mada, mozda i previse ocekujem od jedne od najgorih kompanija u svetu igara, kapiram da samo reskinuju istu igru po 3-4 godine u nizu =c edit: plus su pre neki dan skinuli Spec Ops: The Line (najjacu pucacinu sa najjacom "Apocalypse Now" pricom) sa svih onlajn platformi, nece 2K od mene dinara videti! Edited February 2 by evgeniy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 2 Report Share Posted February 2 nba2k24 su baš napljuvali mnogi, tako da ono nađi 22 ili 23 pa cepaj 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 2 Report Share Posted February 2 Ako kupuje digitalno to nije opcija jer prosto skinu starije verzije sa prodavnice kad izadje nova. U tom slučaju je najbolje sačekati leto, pred početak nove sezone i pazariti igru za ispod $10, toliko realno i vredi. Evo gledam najniža cena za PS5 NBA 2k23 je bila u avgustu prošle godine $6.99 i to je sasvim ok, onda igraš narednih 5 godina istu tu igru samo nemaš nove skinove Ja sam tako uzeo ne Epicu za PC free 2k21 i super mi je kad oće neko na kompu da igra basket. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 3 Report Share Posted February 3 21 hours ago, Zwerko said: Ako kupuje digitalno to nije opcija jer prosto skinu starije verzije sa prodavnice kad izadje nova. U tom slučaju je najbolje sačekati leto, pred početak nove sezone i pazariti igru za ispod $10, toliko realno i vredi. Evo gledam najniža cena za PS5 NBA 2k23 je bila u avgustu prošle godine $6.99 i to je sasvim ok, onda igraš narednih 5 godina istu tu igru samo nemaš nove skinove Ja sam tako uzeo ne Epicu za PC free 2k21 i super mi je kad oće neko na kompu da igra basket. pa ima valjda ono g2a i ekipa ostaju im kodovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted February 3 Report Share Posted February 3 Ima za PC, nema G2A ekipa za Sony. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 5 Report Share Posted February 5 jel? pojma nisam imao, mislio sam da se i to tamo kupuje lagano. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted February 6 Report Share Posted February 6 Bilo je ranije ključeva i moglo je štošta da se uhvati ako si imao sreće (ja sam svojevremeno uzeo Street Fighter V Champion Edition upgrade, što bi bio SV5 season pass 1-4, za dva i po evra), ali Sony ne štancuje ključeve kao izdavači na Steamu tako da su te male zalihe uglavnom odavno rasprodate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted February 6 Report Share Posted February 6 aha, moguće da je to, znam da smo mi na g2a uzimali neke fife i nba kao ključeve za ps. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts