Lucky Posted May 16, 2023 Author Report Share Posted May 16, 2023 5 minutes ago, Praso said: Laki, sto se mesas u posao? Nahrani majmune i ne diraj dugmice. Vratite stare teme. eh kad bi to moglo tako! svaka nova verzija donese nekompatibilnost starih tema, a najčešće tvorci starih tema ne prave kompatibilne sa novim verzijama 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohr Posted May 17, 2023 Popular Post Report Share Posted May 17, 2023 Na forumu nekih 20-tak godina, mislim da nikad nije bio ovoliko ruzan 🙂 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2023 Author Report Share Posted May 17, 2023 5 hours ago, mohr said: Na forumu nekih 20-tak godina, mislim da nikad nije bio ovoliko ruzan 🙂 ne izmišljaj mohre brate, isti je skin kao onaj od pre 🙂 u svakom slučaju imaš četiri pa izaberi koji ti se više dopada 🙂 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2023 Author Report Share Posted May 17, 2023 U svakom slučaju, imate dve nove svetle teme, light 3 i light 4 pa ih probajte. Dalje, uključeno je dugme "dark/light mod" gore u hederu, što znači da možete klikom na to da se prebacite brzo na tamnu ili svetlu temu u zavisnosti od toga na kojoj ste. Dalje #2, većina tema ima mogućnosti customizacije kako vama odgovara, to su vam one "četkice" ili "custom" itd ikonice najčešće u hederu pa kliknite i menjajte boje i oblike do mile volje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mladenq Posted May 17, 2023 Popular Post Report Share Posted May 17, 2023 (edited) haha mohr brat kakve teme laki, daj neko 'quality of life' poboljsanje, tipa da blok stvarno blokira korisnika kao i ono, do sada imaginarno, filtriranje/blokiranje threadova! Edited May 17, 2023 by mladenq 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 17, 2023 Report Share Posted May 17, 2023 Vaistinu. Block je bulja jer i dalje iskaču blokirane osobe na Unread, kao i na Popular Posts u sidebaru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Lucky Posted May 17, 2023 Author Popular Post Report Share Posted May 17, 2023 Evo upisujem dev timu u task listu da to urade u narednom sprintu, javiću kad bude deploy na live! ako je invision nešto tu menjao i omogućio imaćete i vi! ako nije zavisi od pluginova, koji su najčešće loši, ali baciću pogled još jednom! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted May 17, 2023 Report Share Posted May 17, 2023 ova Light 3 - NEW je dosta približna starom izgledu, moram da pohvalim! ALI i dalje treba vratiti/popraviti: 1. titula - nije mi bitno ali me trenutno nervira ova neka kao raketa koju vidim pored svakog avatara 2. broj postova da bude normalan 3. karma korisnika (ili kako se već zove to) - ukupan broj pluseva/minusa korisnika, da znamo recimo koliko werko ima (btw ja sam počeo da mu dajem pluseve da bi bio što bliže -666 a ne da ode na -695 recimo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 17, 2023 Report Share Posted May 17, 2023 Ako vam je lakše mogu ja da podesim da stalno imam -666 jer koliko god da daš pluseva Zola te uvek poklopi 🙂 4 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2023 Author Report Share Posted May 17, 2023 20 minutes ago, togFU said: ova Light 3 - NEW je dosta približna starom izgledu, moram da pohvalim! ALI i dalje treba vratiti/popraviti: 1. titula - nije mi bitno ali me trenutno nervira ova neka kao raketa koju vidim pored svakog avatara 2. broj postova da bude normalan 3. karma korisnika (ili kako se već zove to) - ukupan broj pluseva/minusa korisnika, da znamo recimo koliko werko ima (btw ja sam počeo da mu dajem pluseve da bi bio što bliže -666 a ne da ode na -695 recimo) 1. mislim da rakete mogu da se isključe, to ispitujem a moram da pročitam ceo taj renking sistem a ne postizavam! 2. ovo nema promene u opcijama može neko ko je školovao da javi kako da modifikujemo u kodu nemam ništa protiv sa step-by-step guide! 3. mislim da je reputacija povezana sa ovom stavkom 1. HWALA ZA POHWALE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohr Posted May 17, 2023 Popular Post Report Share Posted May 17, 2023 (edited) 5 hours ago, Lucky said: ne izmišljaj mohre brate, isti je skin kao onaj od pre 🙂 u svakom slučaju imaš četiri pa izaberi koji ti se više dopada 🙂 Sve su ruzne, drugo, na kompu sam gotovo uvek a izgleda mi ko da sam na telefonu, koristim 1/2 ekrana a druga polovina imam gluposti sa obe strane, krajnje nepotrebno. Edited May 17, 2023 by mohr edit: rur light 3 je najbezbolnija. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 17, 2023 Author Report Share Posted May 17, 2023 1 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted May 17, 2023 Report Share Posted May 17, 2023 (edited) Meni samo smeta ovaj meni sa strane pa mi nije forum centriran 😐 edit: I bilo bi lepo da se vidi reputacija, da imamo neku ideju kako ide guranje Zwerka u negativnu beskonacnost 😄 Edited May 17, 2023 by ZOLA 1 1 Quote There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 18, 2023 Report Share Posted May 18, 2023 Pretplati se na RUR Max pa ćeš znati 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 18, 2023 Report Share Posted May 18, 2023 ne meze, stara tema nema opciju da se sakrije reputacija zverku : ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 18, 2023 Report Share Posted May 18, 2023 Kome je stalo do reputacije, vidi se na profilu korisnika 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted May 18, 2023 Popular Post Report Share Posted May 18, 2023 znam, ali meni je stalo da se odmah vidi da zverko ima -719 minuseva 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 19, 2023 Report Share Posted May 19, 2023 Nego, ima li Telegram embed ova verzija? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 19, 2023 Author Report Share Posted May 19, 2023 ne bi me čudilo da nema ali ti probaj 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 20, 2023 Report Share Posted May 20, 2023 Samo da javim da mi i dalje uzasno sporo otvara unread content i to na svim temama, u firefoxu i u hromu, na poslu i kod kuce...znaci nije do mene vec do vaseg jebenog updata, sredite stvari ili vratite staru verziju, ne znam koji ste djavo ni upradovali kad je sve radilo kako treba 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 20, 2023 Report Share Posted May 20, 2023 Ili ti to Švabo filtrira saobraćaj, pošto ima ovde mnogo pro RU linkova, pa dok sve procesira 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted May 20, 2023 Report Share Posted May 20, 2023 Hoce li srediti ovo da su mi svi postovi uvek procitani? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted May 20, 2023 Report Share Posted May 20, 2023 3 hours ago, Dule_smor said: Samo da javim da mi i dalje uzasno sporo otvara unread content i to na svim temama, u firefoxu i u hromu, na poslu i kod kuce...znaci nije do mene vec do vaseg jebenog updata, sredite stvari ili vratite staru verziju, ne znam koji ste djavo ni upradovali kad je sve radilo kako treba Ako ti je za utehu i meni na 500/160 otvara nekih ~15s. U zivotu nisam koristio tu opciju, a sve drugo mi otvara normalno Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted May 21, 2023 Popular Post Report Share Posted May 21, 2023 treba mu vremena da sabere sve zverkove nove minusove 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted May 25, 2023 Report Share Posted May 25, 2023 Ја не могу да извалим где да променим у дарк мод. Може помоћ молио бих лепо.. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts