dovlagsi Posted Friday at 10:09 AM Author Report Share Posted Friday at 10:09 AM nisu automobili krivi, oni se nisu pitali ko će da ih vozi! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted Friday at 10:30 AM Report Share Posted Friday at 10:30 AM 1 hour ago, f4ts0 said: i JJ ne omasti neciji kurac 😄 Brate ona ih je omastila do sada ko zna koliko edit, Dovla, izvinjavam se na off topicu, ali sta je bilo tacno pitanje, koji nam se Zexov auto najvise svidja? :DD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted Friday at 01:13 PM Report Share Posted Friday at 01:13 PM 4 hours ago, dovlagsi said: ko nađe ostale nek kači, posle pravimo album sličica! (ove XXX gore su samo šopovane, zapravo piše ZEX) pa onda je jasno šta će mu onolika gajba, gde bi inače parkirao sva kola! a ovaj rols rojs jel to onaj što mu je poklonila ona baba što su bili zajedno na lečenju u inostranstvu pa se ona sažalila na njega i ostavila mu u amanet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Friday at 08:14 PM Author Report Share Posted Friday at 08:14 PM ne znam ali evo, rađaju se priče, piči kontent! :)))) 9 hours ago, Dule_smor said: edit, Dovla, izvinjavam se na off topicu, ali sta je bilo tacno pitanje, koji nam se Zexov auto najvise svidja? :DD ne, ali meni beli vajper svakako. ideja je da se kače slike i informacije o voznom parku, kao kuriozitet a ne zato što volimo dj žeksa! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted yesterday at 05:44 AM Report Share Posted yesterday at 05:44 AM Koliko god ne voleo dotičnog moram da priznam da bi meni Viper i SLR bili pri vrhu liste za neku kolekciju, predivni automobili. Ovo ostalo meh... 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted yesterday at 08:17 AM Author Report Share Posted yesterday at 08:17 AM Stariji Phantom je meni uvek lepo za videti, ovi novi su suviše "brzi" za RR. Osim ovoga a da ja znam, ima u kolekciji i plavi RR Ghost kabrio, Bentley Flying Spur noviji i narandžasti Gallardo. Zanimljivo ali svi pomenuti, kao i svi oni sa slika su bar 10 godina stari. 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts