Dule_smor Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 I njemu verovatno sta ti i Kili mislite! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Te automatske pumpe za benzin postoje u Francuskoj već jedno 30 godina da ja znam i dosta su “dominantne”. opet, više cenim svoje vreme pa ću radije da sipam na automatu nego sa prvo čekam red da dodjem na običnu pumpu pa onda da se nakani da izadje ovaj sto sipa (ili onaj sto placa) itd. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Isto kao sto kod nas mozes da odes u auto perionicu gde ce neko da ti olize auto i spolja i unutra (cene danasnje su posebna tema) a tamo ako naidjes na samousluznu perionicu treba da se radujes, koje se pritom uglavnom raspadaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Jbga, nema u Njemacke cigana da ti peru kola, moras sam ili na one drive in :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 15, 2022 Report Share Posted July 15, 2022 Последице политике од 41. до 45е. 2 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 10 hours ago, Dule_smor said: Jbga, nema u Njemacke cigana da ti peru kola, moras sam ili na one drive in :c Mi istrenirani gastosi imamo kesu kod ulaznih vrata i evro u njoj za kolica u Lidlu! Kad sam ziveo u Holandiji, odnos samousluznih prema "ljudskim" kasama je bio tipa 9:1, tako da sam se navikao na samousluzne kase. Mogu natenane da slozim sve sto mi treba, ne moram da cekam red, jedna osoba manje mi dira robu i ne baca je (u inostranstvu je uglavnom Lidl skola gde ti kasirka istrese sve na brzaka). Mislim da samo Edeka i te fensi samousluge imaju "spore" kasirke. U principu sve sto moze samousluzno i ne ceka se red, moze. Ako je jos jeftinije, gde ces vece srece. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 (edited) 4 hours ago, Dende said: Mi istrenirani gastosi imamo kesu kod ulaznih vrata i evro u njoj za kolica u Lidlu! evro su kolica u lidlu ? 😮 bogte, mi sa evrom idemo u kupovinu Edited July 16, 2022 by reki 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 4 hours ago, Dende said: Mi istrenirani gastosi imamo kesu kod ulaznih vrata i evro u njoj za kolica u Lidlu! a pazi sad ovaj skil.....zeton za pranje kola umesto eura! Zasto? Pa prosjaci na parkingu love ko vraca kolica i traze uvek taj euro. Ovako, umesto da budem drzak i kazem "no", "je parle pas" ili slican dissrespect, ja napravim tuzno lice i kazem "mais, j'ai pas d'euro, c'est jeton, desoleeee", i onda oni onako "jaooo mitzaaaa" i vozi 😄 😄 1 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Zwerko Posted July 16, 2022 Popular Post Report Share Posted July 16, 2022 Ne mogu oni toliko da prose koliko ti možeš da budeš cicija! 3 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Ja sam u fazonu, vidi ga morz ispred mene, morao je bas sladoled i koka kolu da uzme... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 Vrhunac ove price je Telenor banka koja nema ekspozituru. SAM UPLACUJES, SAM ISPLACUJES! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 51 minutes ago, killYg0r said: Vrhunac ove price je Telenor banka koja nema ekspozituru. SAM UPLACUJES, SAM ISPLACUJES! uf, tu tek otvaraš celu novu kutiju ... ne samo da će sve postojeće banke preći na taj model u jednom trenutku, već će masno da ti naplate i za čak i tu opciju a kamoli kad ideš kod službenika. kao ova priča sa kasama samo što ako odeš na kasu gde je zaposleni uvećaju ti račun za 20% 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dende Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 14 hours ago, f4ts0 said: a pazi sad ovaj skil.....zeton za pranje kola umesto eura! Zasto? Pa prosjaci na parkingu love ko vraca kolica i traze uvek taj euro. Ovako, umesto da budem drzak i kazem "no", "je parle pas" ili slican dissrespect, ja napravim tuzno lice i kazem "mais, j'ai pas d'euro, c'est jeton, desoleeee", i onda oni onako "jaooo mitzaaaa" i vozi 😄 😄 Ja mislim da sam ja jos gori....Kada se uzme novcic od dva evra, moze da se skoro do kraja gurne u kolica dok ne klikne i onda se izvuce. Tako dobijes odvezana kolica i odmah imas novcic u dzepu. Nekako se osecam lose kad stoji unutra novcic i moram da vraitm kolica. Svejedno bih ih vratio, ali ne moraju oni da me teraju sa novcicem, je l'? Ovde isto stoje migranti napolju i ja kad izadjem samo gurnem kolica, a njih 3-4 uvek skoce kad vide da ih ne vezujem na sledeca kolica da ispadne novcic onda kad dodju do kolica, da nije mozda kurchina hahahahah Znam da sam govno ali realno ako u ovoj drzavi prosis treba da te odvedu na poljanu, nateraju da iskopas sopstveni grob i potrose jedan, maksimalno dva metka na tebe. 1 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2022 Report Share Posted July 17, 2022 Da li je zaziveo ovaj koncept i zasto ne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 17, 2022 Report Share Posted July 17, 2022 Zato sto lici na scenario za novu epizodu Black Mirrora heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 17, 2022 Report Share Posted July 17, 2022 pa kako da krades? Kako da stavis prsutu u kutiju od dvopeka? kako da jedes cokoladu u radnji? Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 22 hours ago, killYg0r said: Da li je zaziveo ovaj koncept i zasto ne! kako nije, šljaka već neko vreme, ima gomile snimaka na netu: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 Dokle cemo da zivimo u lazi i kazemo konacno javno da su 80% crnaca krimilanci i nesimilovani u drustvo. Prosto je nizi IQ i u genima im je da se bore se majmunima za banane 2 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 А која је фора зашто је сада у реду да се краде по радњама? Што их не гоне? Најелегантније што сам ја овде видео је ручни скенер где сам скенирам шта сам купиио док слажем. Не купукем никада толико да не могу да понесем па није драма да се служи. Ел може да се краде? Може, али нема разлога. Престар сам да крадем саламе и сиреве. Не ради ме то. А потпуно ми је свеједно на какву касу идем. Гужва ме смара само. Немам трип са очувањем радних места и сл. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 13 minutes ago, overkind said: А која је фора зашто је сада у реду да се краде по радњама? Што их не гоне? Valjda su u Kaliforniji uveli neki zakon da ne mogu da te optuže za krađu ako je vrednost ukradene robe ispod $950, s tim da je to pitanje da ne mogu da te optuže za krivično delo, nego samo za prekršaj, ima ovde. I onda panduri i tužioci koji uglavnom imaju pretrpano sve živo najčešće i ne pokreću postupke, ili ove prosto bole dupe što su optuženi/osuđeni za prekršaj, tek kad nakarikaju nekoliko imaju ozbiljan problem. On 7/17/2022 at 9:22 AM, killYg0r said: Da li je zaziveo ovaj koncept i zasto ne! Problem je što moraju da imaju svoje radnje koje su specijalizovane baš za to, ali nisu oni od toga odustali i dalje ih šire, doduše korona poprilično usporila. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 То као да је неко написао закон да их мотивише да краду јбт. Исплати се да украдеш нешто до 950 и после заваљаш и платиш казну. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 kao da sam negde citao, ako se ne varam, da su kao resenje za to, neki vlasnici radnji podigli cene svega na minimum 950 i onda unutra mozes da uzmes neki kupon ili nesto koji 'regulise' cenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 И даље ми је страховито глупо. Ем охрабрујеш багру, ем оптерећујеш продавца да беспотребно уводи купоне. Колико год да је једноставан тај систем, мора нешто да се плати за то. Лакше да лепо затвориш и одеш од будала. Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 Nešto slično i kod nas 🙂 http://www.b92.net/lokal/cacak/drustvo-saga-o-ukradenoj-prsuti-u-cacku-se-nastavlja-vinovnik-osloboden-placanja-kazne-razlog-je-neverovatan-2184169 Quote Osnovni sud u Čačku obustavio je krivični postupak protiv meštanina P. M. kojem je nedavno izrekao kaznu od 100.000 dinara jer je decembra 2019. u samoposluzi "Maksi" u ovom gradu izneo deset vakumiranih pršuta od po 100 grama koje je spakovao u svoju torbu dok je u korpu za kupljenu robu ostavio nekoliko drugih proizvoda. Kraj kase je prošao tako što je platio samo robu iz korpe, dok pršut vredan 2.499,87 dinara nije prijavio. Osnovno tužilaštvo u Čačku teretilo ga je za delo krađe i zbog toga je bio osuđen na pomenutu globu. Međutim, branioc osuđenog žalio se Višem sudu u Čačku koji je ukinuo presudu Osnovnog i predmet vratio na ponovno suđenje jer je uvidom u Agenciju za privredne registre utvrdio da je vlasnik "Maksija" kompanija "Delez Srbija" sa sedištem u Luksemburgu, i u privatnom vlasništvu u iznosu od 100 odsto, što znači da je "Maksi" u sastavu privatne firme. Na ponovnom suđenju osnovni tužilac je odustao od optužbe, kako saznaje agencija RINA, protiv okrivljenog smatrajući da je reč o privatnoj imovini pa je pravno da se postupak vodi po privatnoj tužbi i naložio oštećenom da li će preuzeti gonjenje. Oštećeni "Delez" se u roku od osam dana nije izjasnio tako da je tuženi Čačanin oslobođen krivičnog postupka, piše Rina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 18, 2022 Report Share Posted July 18, 2022 Браћо, у приватне радње са марамом на глави! Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts