Neptune Posted June 26, 2022 Report Share Posted June 26, 2022 kad krećemo s dm na instagramu? Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted June 26, 2022 Popular Post Report Share Posted June 26, 2022 "ko je to?" "mi smo" 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted June 26, 2022 Author Report Share Posted June 26, 2022 Pratite na IG kad ima nastupe u BG pa da odete da se slikate. 😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 26, 2022 Report Share Posted June 26, 2022 I posle se cudis sto pitam dal trolujes heh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted June 26, 2022 Author Report Share Posted June 26, 2022 Ne, stvarno, ne kapiram zašto to misliš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 26, 2022 Report Share Posted June 26, 2022 ne moras ti nista da skapiras brate, potpuno si nebitan ovde, kao i tvoj topik, a i dzejla ramovic, niko je ne slusa, ni nju ni zvezde granda, mozes da napustis sada forum 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted June 26, 2022 Author Report Share Posted June 26, 2022 Pa nije otvoreno zbog muzike, topik je bio dole, ovde je prebačeno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted June 26, 2022 Popular Post Report Share Posted June 26, 2022 laki pogresio si prebacio si topik ovde umesto u kantu za smece 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted June 26, 2022 Author Report Share Posted June 26, 2022 So edgy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted June 26, 2022 Report Share Posted June 26, 2022 deal with it 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 26, 2022 Report Share Posted June 26, 2022 Jel ovo neko farmuje account, lepo sam ti rekao Lucky da podigneš requirements 🙂 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2022 Report Share Posted June 27, 2022 9 hours ago, shpanac said: Jel ovo neko farmuje account, lepo sam ti rekao Lucky da podigneš requirements 🙂 haha, slažem se sa tobom ali ne bi trebalo jer je The X - član od 2009 godine, to je praktično "najviša" grupa ispod 01102000 🙂 A i za male oglase je req valjda 20 postova. Tako da FOXE OBJASNI SE! 11 hours ago, fox m. said: Pa nije otvoreno zbog muzike, topik je bio dole, ovde je prebačeno. ja sam prebacio u muziku jer je kompatibilnija priča nego u klejbezablama, osim ako nisi imao drugi ugao za ovo koji sam ja prevideo 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted June 27, 2022 Report Share Posted June 27, 2022 Jel to bio odličan moment da se rezurektuju klinke? Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2022 Report Share Posted June 27, 2022 18 minutes ago, shpanac said: Jel to bio odličan moment da se rezurektuju klinke? now we are talking! mada danas uz sve te instagrame i onlyfansove, pitanje je čemu, doduše možda ako bi neko bio KURATOR (pun intended!) sadržaja, to je već druga priča! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 27, 2022 Report Share Posted June 27, 2022 ja sam prebacio u muziku jer je kompatibilnija priča nego u klejbezablama, osim ako nisi imao drugi ugao za ovo koji sam ja prevideo Zar nije za male oglase bilo minimum 50 postova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted June 27, 2022 Author Report Share Posted June 27, 2022 (edited) 3 hours ago, Lucky said: Tako da FOXE OBJASNI SE! Nema nekog posebnog objašnjenja, nisam bio aktivan na forumu prosto. Edited June 27, 2022 by fox m. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mladenq Posted June 27, 2022 Popular Post Report Share Posted June 27, 2022 (edited) nista ti nije cinilo vredno diskusije a, dok se nije dzejla pojavila! Edited June 27, 2022 by mladenq 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 27, 2022 Report Share Posted June 27, 2022 aha, to je ovo: Quote Rodi se u nekoj bogatoj Crnogorskoj porodici sin. Kako je vreme prolazilo mali se razvijao izuzetno brzo, uz ogromnu pažnju svih ukućana, malom je pruženo sve što bi oni pomislili da mu treba. No nikako da progovori... Prolazile su godine. Roditelji su vodili dečaka od lekara do lekara, od vračare do vračare, nema gde sve nisu pokušali da mu nađu leka. No sve uzalud, mali ni da bekne.. Za dečakov 12-ti rođendan napraviše oni trpezu punu svega i svačega. Posedaše svi za sto, zajedno sa malim, da se ugoste, kad iznenada mali progovori: - A nu, đe je odena so? Svi se iznenadiše, roditelji da puknu od sreće, đed izađe napolje i opali iz puške, nastade opšte veselje... Kad se povratiše od iznenađenja, roditelji zapitaše malog: - A nu, sine naš, pa ti govoriš?! Zašto si do sada ćutao? - Dosad nijesam imao primedbi. - odgovori mali. 3 hours ago, Dule_smor said: 6 hours ago, Lucky said: ja sam prebacio u muziku jer je kompatibilnija priča nego u klejbezablama, osim ako nisi imao drugi ugao za ovo koji sam ja prevideo Zar nije za male oglase bilo minimum 50 postova? onda je 50, ne mogu da kažem da sam baš skoro gledao limite za oglase :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 (edited) Šta je to fank lab? I zašto baš fank? Edited July 1, 2022 by Jose Jimenez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 1, 2022 Report Share Posted July 1, 2022 22 minutes ago, Jose Jimenez said: Šta je to fank lab? I zašto baš fank? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 13, 2022 Report Share Posted July 13, 2022 jebote lik je ladno zaljubljen ili sta? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted July 13, 2022 Report Share Posted July 13, 2022 ili je on dzejla 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fox m. Posted July 15, 2022 Author Report Share Posted July 15, 2022 On 7/13/2022 at 7:07 PM, togFU said: jebote lik je ladno zaljubljen ili sta? To nije teško kad je ona u pitanju priznaćeš. Nisam ni celih 8 godina stariji od nje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Debeli Posted July 15, 2022 Popular Post Report Share Posted July 15, 2022 jeste lepa... 2 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted July 16, 2022 Report Share Posted July 16, 2022 On 6/26/2022 at 9:23 PM, reki said: ne moras ti nista da skapiras brate, potpuno si nebitan ovde, kao i tvoj topik, a i dzejla ramovic, niko je ne slusa, ni nju ni zvezde granda, mozes da napustis sada forum tako je, na svadbama samo metalce, gitare i bes! 1 Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts