Popular Post cali Posted July 2 Popular Post Report Share Posted July 2 2 6 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 2 Report Share Posted July 2 11 hours ago, cali said: TACNO! :D 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 6 Report Share Posted July 6 Najebasmo....https://www.b92.net/biz/srbija/vesti/37396/britanija-zeli-da-bude-deo-uspesne-srpske-price-sa-litijumom/vestAmbasador UK Velike Britanije i Severne Irske u Srbiji Edvard Ferguson izjavio je da Srbija ima litijum u velikim količinama koji je odličnog kvaliteta On je poručio da Britanija želi da bude deo "uspešne srpske priče" sa litijumom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 6 Report Share Posted July 6 On 7/2/2024 at 8:21 PM, oddball said: TACNO! 😄 Kome bre ti tacna? 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted July 6 Report Share Posted July 6 8 minutes ago, cali said: Kome bre ti tacna? 😄 TI SI TACNA! :D 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6 Author Report Share Posted July 6 6 hours ago, manson said: Najebasmo.... https://www.b92.net/biz/srbija/vesti/37396/britanija-zeli-da-bude-deo-uspesne-srpske-price-sa-litijumom/vest Ambasador UK Velike Britanije i Severne Irske u Srbiji Edvard Ferguson izjavio je da Srbija ima litijum u velikim količinama koji je odličnog kvaliteta On je poručio da Britanija želi da bude deo "uspešne srpske priče" sa litijumom. haha lol, UK su nam veliki prijatelji kad im to odgovara :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 11 Author Report Share Posted July 11 Nije Vlada, Vlada je stavila van snage, međutim ustavni sud je rekao da je sve ok i šta sad vlada, ne može protiv ustavnog suda! MULTINACIONALNA korporacija Rio Tinto pozdravila je presudu Ustavnog suda Srbije kojom je srušena vladina odluka iz 2022. o ukidanju dozvole za otvaranje rudnika litija u toj zemlji. Ustavni sud Srbije priopćio je da je vlada "prekoračila granice svoje nadležnosti" ukinuvši uredbu o prostornom planu područja za eksploataciju i preradu rude litija te utvrdio da je odluka bila neustavna. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 11 Report Share Posted July 11 Priopćio Litij 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted July 11 Report Share Posted July 11 Neko od ovih nasih placenika rece da ce ovo da se desi danas, tj u cetvrtak. Izgleda da je imao dobru informaciju. 1 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post G!!! Posted July 12 Popular Post Report Share Posted July 12 ako ovo pocnu da rudare, kazite pozvoz zapadnoj srbiji, loznici, macvi, pocerini, pozdravimo se sa pijacom vodom, i sa neizmernim blagom a to su termalne vode macve koji su prakticno netaknuti sve ove godine, ovo ce biti apokalipsa i za uzimanje oruzja u ruke u najmanju ruku kalkulacija je da ce godisnje srbija biti dobra za 3.000 dinara po glavi stanovnika i ja onda sedim u kafani sa jos 3 ortaka, svi visoko obrazovani, dobre plate situirali sami sebe, i od nas 4 njih 2 kazu da je to dobra sansa... ja sam ostao zabezeknut i poceo sam da preispitujem moje poverenje u takve ljude 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post cali Posted July 12 Popular Post Report Share Posted July 12 Ja iskreno vidim ovo kao borbu ne samo za zapadnu Srbiju, nego i za kičmu naroda. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted July 12 Report Share Posted July 12 Видим да сви овде имамо слично мишљење. Само кад дође тренутак не треба да заборавимо ове што мисле "да је то добра шанса" и сличне. Напротив. 1 Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 12 Author Report Share Posted July 12 17 hours ago, voodoo_ said: Priopćio Litij zaključili smo tamo na drugom topicu da su to sve srpske reči tako da nema problema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16 Report Share Posted July 16 On 7/12/2024 at 12:23 PM, cali said: Ja iskreno vidim ovo kao borbu ne samo za zapadnu Srbiju, nego i za kičmu naroda. apsolutno zamislimo da se kopa samo tu i da imamo apokalipticnu jalovinu po celoj zapadnoj srbiji, pa to je unistenje naroda i defakto, pored toga sto se nece oporaviti nikad ili za 100-200 godina, narod bi bio zauvek podeljen i odvojen od drine i srba preko i sustinski bi nestali lagano (srbi u r.srpskoj opstaju yahvaljujuci poveyanosti sa srbijom) a onda dodamo jos koliko mesta gde su planirali da kopaju po srbiji, i ono nece nam trebati ni drogirani siptari, ni bugari s ledja, ni njemci, ni bombardovanje osiromasenim uranijum... cao poz voz forever&ever i to kurcevim baterijama ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 16 Report Share Posted July 16 On 7/12/2024 at 12:15 PM, G!!! said: ..termalne vode macve koji su prakticno netaknuti sve ove godine... Ajde što su netaknuti, nego su ujedno (mislim?) i resurs u koji možemo sami da uložimo i da ga ekspoloatišeno, u smislu da nam ne treba strana tehnologija, kapital i "know-how", kao za litijum. Samo kinta, dobra "kreda", volja, i malo manje korupcije al' jbg :( Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16 Report Share Posted July 16 brate za tu termalnu vodu ti treba fazon 10 vodoinstalatera i 2 bunardzije ja ocekivao da ce neki milijarderi iz BG-a sada da peru pare kroz neka spa resenja (jer dotle dobacujemo ovih godina), ono da mogu srbi goli da setaju po toplim bazenima a ne da se cimaju do slovenije... ono kurac, ima da nas podave kao pacove za sva vremena 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 16 Report Share Posted July 16 22 minutes ago, G!!! said: brate za tu termalnu vodu ti treba fazon 10 vodoinstalatera i 2 bunardzije ja ocekivao da ce neki milijarderi iz BG-a sada da peru pare kroz neka spa resenja (jer dotle dobacujemo ovih godina), ono da mogu srbi goli da setaju po toplim bazenima a ne da se cimaju do slovenije... ono kurac, ima da nas podave kao pacove za sva vremena pa eto, znači može to, možda može i neka šema za jeftinije i "ekološkije" grejanje i energiju da se uradi za taj deo Srbije. Pre neki dan sam bio u Vrdniku na onim Termama, druže, 2000 dinara ulaz uveče od 4-8 za 4 sata, ceo dan da li 4 ili 5k, 5k im majki... U 6 uveče skoro pa dupke puno, 500 ljudi minimum, množi ako smeš i ako ti digirtron ima dovoljno cifara... A, da... umalo da zaboravim... ČETVRTAK!!!!!! Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 16 Report Share Posted July 16 jeste ispratili retarde sa linkedina koji diskutuju o ovome i pozivaju se na neke "strucnjake" koji su rekli da je kopanje litijuma skroz ok :))))) SVE VAM JEBEM On 7/12/2024 at 12:15 PM, G!!! said: i ja onda sedim u kafani sa jos 3 ortaka, svi visoko obrazovani, dobre plate situirali sami sebe, i od nas 4 njih 2 kazu da je to dobra sansa... ja sam ostao zabezeknut i poceo sam da preispitujem moje poverenje u takve ljude aha, ovo sam tek sad procitao, znaci rtd sa linkedina irl 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 16 Report Share Posted July 16 Link i screenshot da se ima zabelezeno ko je bio za. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 17 Report Share Posted July 17 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 17 Report Share Posted July 17 Da dodam na spisak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 17 Report Share Posted July 17 Nismo ni sumnjali na cijoj je strani ljigavko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 17 Report Share Posted July 17 kako ovaj lik nije dobio batine do sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 17 Report Share Posted July 17 Zwerko umešan, zašto nisam iznenađen 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 17 Report Share Posted July 17 On 7/12/2024 at 12:23 PM, cali said: Ja iskreno vidim ovo kao borbu ne samo za zapadnu Srbiju, nego i za kičmu naroda. Upravo. Ako ovo ne pobedimo... to je gg za ovaj napaćeni narod. Smor da tako završimo, posle svega pretrpljenog poslednjih 600 godina. Lično imam vere u ovaj narod i ne seli mi se odavde na duže ali preko ovoga teško da bih prešao. Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts