absolute Posted March 30, 2023 Report Share Posted March 30, 2023 17 minutes ago, dovlagsi said: i nisu ga dojili nego šibali dohranu stalno, pa se ugojilo ko krme 🤷🏻 Aptamil je čudo :D Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 30, 2023 Report Share Posted March 30, 2023 25 minutes ago, dovlagsi said: i nisu ga dojili nego šibali dohranu stalno, pa se ugojilo ko krme 🤷🏻 pa jbg, mora da se prodaje na teritoriji USA :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 4, 2023 Author Report Share Posted July 4, 2023 ovo je toliko suludo da je obrnulo krug? Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2023 Report Share Posted July 5, 2023 7 hours ago, dovlagsi said: ovo je toliko suludo da je obrnulo krug? pa samo spuštaju onaj sorento dizajn na sve. neko im je rekao da su se ipak suviše zaitrali sa Sportage izmišljotinama i sve što je iz toga ispalo, pa su onda uzeli jedini auto koji im je izgledao kao pravi auto ali ipak ne mogu da odustanu od dizajna koji su odlučili da guraju sa Sportage i onda miks ta dva ispadne novi Picanto 🙂 vidim da su od tojote uzeli njihov infotainment ekran pošto je tojota promenila za naredne modele pa da se ne baci 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 5, 2023 Author Report Share Posted July 5, 2023 54 minutes ago, Lucky said: 🙂vidim da su od tojote uzeli njihov infotainment ekran pošto je tojota promenila za naredne modele pa da se ne baci 🙂 takođe imaju samo obične benzince 1,0 i 1,2 sa menjačem od 5 brzina. Nema više 1,0 t-GDI turbo benzinca. Možda zato što nije imao veliki servis, nego mu je lifetime do te kilometraže 🤔 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 5, 2023 Report Share Posted July 5, 2023 šta će ti više po gradu! tu ionako ne smeš preko 50 da voziš na većini mesta, možda 80 na nekom putu za motorna vozila! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 6, 2023 Author Report Share Posted July 6, 2023 Super im piše u PR tekstu za motore - imamo ekonomični 1,0 ili motor 1,2 za one koji hoće malo više performansi ili da idu uzbrdo! 😁 majke mi to piše, moš se nađe lako. 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2023 Report Share Posted July 6, 2023 12 minutes ago, dovlagsi said: Super im piše u PR tekstu za motore - imamo ekonomični 1,0 ili motor 1,2 za one koji hoće malo više performansi ili da idu uzbrdo! 😁 majke mi to piše, moš se nađe lako. hahaha, pa šta da rade ovi sa 1.0, moraju da voze samo po vojvodini? :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 6, 2023 Report Share Posted July 6, 2023 Mogu i nizbrdo :) a uzbrdo nek guraju malo :) 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted July 6, 2023 Report Share Posted July 6, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2023 Report Share Posted July 6, 2023 eh, ti divni dani sa 1.0 Corsom 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted July 28 Report Share Posted July 28 (edited) Ja sam tek juce na semaforu skontao da ovaj auto ima ova kao dodatna svetla dole :DDD Bukvalno kao da govori "please... Kill me..." Edited July 28 by togFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28 Report Share Posted July 28 1 hour ago, togFU said: Ja sam tek juce na semaforu skontao da ovaj auto ima ova kao dodatna svetla dole :DDD Celo to vozilo je "e, dajte sve one koncepte što smo stavili u orman jer nisu primenjivi, sad za elektro vozila sve možemo da uradimo to je trend i fora" i onda su sve to sabrali u jedan auto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 28 Report Share Posted July 28 Pa mislim da je svaka fabrika imala neki takav auto.. tipa A2 kod audija 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28 Report Share Posted July 28 1 hour ago, Junkie said: Pa mislim da je svaka fabrika imala neki takav auto.. tipa A2 kod audija 😄 taj auto sam jedno vreme gledao sa prozora na moru pre X godina, neki lik u grčkoj vozio, klinac, ofc vozi se po selendri je eto ima A2 i ide tako napred-nazad X sati/dana i svaki put prođe i pitam se koliko je ružan 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 28 Author Report Share Posted July 28 10 hours ago, togFU said: dodatna svetla dole mora da ima jer mu se gornja svetla otvaraju sa gepekom. retko odvratan a uspešan automobil 🤷 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 29 Report Share Posted July 29 pa sad ne znam za uspeh video sam samo par komada i to pre, niko vise to ne vozi to je vise bilo koncept voz'lo. Najade mi je sto je unutrasnjost od reciklirane konoplje 😄 tipa isli skupljali buksne za ljudima pa reciklirali Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted July 29 Report Share Posted July 29 Ja sam vozikao barem par puta sa i3. Menjač mi je katastrofa pozicioniran, infotament kao da je mator 15 godina. RX8 vrata su kulijana, dok ne skapiraš da moraš da izađeš iz auta svaki put kad hoćeš nekoga od pozadi da izbaciš napolje. Na autoputu već na 100ak km/h bruji nenormalno, nema izolaciju nikakvu izgleda. Tako da za zvrčkanje po gradu je ok, al ne kapiram koji profil ljudi kupuje. Meni kao geeku bi bilo shit jer nema ekrane svuda i slično. Nekom koga zanima samo vožnja će smetati što je bučan van grada. Samo po gradu da se vozikaš ima 101 bolja alternativa, sve i da si badge snob. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 29 Report Share Posted July 29 Ja imam utisak da je to EV koji se ubedljivo najviše vozi u Srbiji. Verovatno i zato što je bezveze inače pa se povoljno nabavljaju polovnjaci u inostranstvu 😄 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 29 Author Report Share Posted July 29 3 hours ago, f4ts0 said: pa sad ne znam za uspeh video sam samo par komada i to pre, niko vise to ne vozi 9 godina u proizvodnji, preko 220 hiljada prodatih, to uopšte nije loše Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 19 Author Report Share Posted October 19 nek neko ovo pošalje preporučenom pošiljkom bemveu 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted October 19 Report Share Posted October 19 uh koji vrh? sta je ovo, koji koncept? Jao sto je lep 😄 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted October 19 Report Share Posted October 19 Mislim da je ovo neka skica koju je pravio neki obožavalac, nije prava ideja, zato da im se i pošalje.Inače meni u tom fazonu da i dalje drži imidž je samo Dodge Challenger, ako naravno izuzmemo to što je besmisleno ogroman automobil. A ovi farovi su baš prekopirani od njega, zato mi se i sviđa. 1 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted October 19 Author Report Share Posted October 19 brt farovi su okrugli od bmw-a kockice a angel eyes svetla je bukv izmislio bmw.. uglavnom, student iz južne koreje je ovo uradio za domaći 👍 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 21 Report Share Posted October 21 On 10/19/2024 at 10:47 PM, dovlagsi said: brt farovi su okrugli od bmw-a kockice a angel eyes svetla je bukv izmislio bmw.. uglavnom, student iz južne koreje je ovo uradio za domaći 👍 lepo izgleda, deluje kao da je ubacio onaj stari model sa desne slike u neki midjourney i rekao "modernizuj mi ovo za 2024 godinu" 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts