Dule_smor Posted August 11 Report Share Posted August 11 Dobro, samo nemoj da ti se ponavlja! Kad smo kod toga, moze neki stream za vaterpolo, na RDlive nemaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted August 11 Report Share Posted August 11 Probaj ovde Dule, ja sam ovde dosta Olimpijade pogledao - ne znam da li će biti i waterpolo: https://livetv805.me/enx/eventinfo/219806242_germany_serbia/#_ (ostao je u linku višak od prenosa Srbija - Nemačka pa probaj da kopaš po stranici) 1 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11 Author Report Share Posted August 11 44 minutes ago, Dule_smor said: Dobro, samo nemoj da ti se ponavlja! Kad smo kod toga, moze neki stream za vaterpolo, na RDlive nemaju. potrudiću se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oddball Posted August 11 Report Share Posted August 11 vi i dalje komunicirate sa Bojanom? Razumem Lakija, neko ga je zamolio, ali vi mi niste jasni... Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11 Report Share Posted August 11 OPA IDEMO BRE ZLATO VATERPOLO CAREVI! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 11 Report Share Posted August 11 Busi hahaha, busi hahah! Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11 Author Report Share Posted August 11 Bravo za vaterpoliste! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted August 11 Popular Post Report Share Posted August 11 Zlato na olimpijadi protiv Hrvata, vredi kao 10 zlatnih bilo gde drugo 😄 1 4 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 11 Report Share Posted August 11 A niko ne komentarište brejkdensing i onu Australijanku? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11 Author Report Share Posted August 11 2 hours ago, manson said: A niko ne komentarište brejkdensing i onu Australijanku? 🙂 joj, ono je baš cringe, ali jbg, šta će žena kad predaje dance i social studies, svi su joj govorili kako je top performer, a verovatno nikad nije pogledala nekog drugog kako brejkdensuje 🙂 2 hours ago, manson said: A niko ne komentarište brejkdensing i onu Australijanku? 🙂 ladno su uklonili sa reddita, ne znam kako kroz embed se vidi i dalje 🙂 možda će i to. ali naravno posle toga su rekli kako eto, australija nije imala nijednu ženu na olimpijadi pre 100 godina a sada ih ima puno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted August 11 Popular Post Report Share Posted August 11 evo jos jednom sudijskih gresaka za one koji nisu obratili paznju u prenosu: https://www.facebook.com/reel/765077308930857 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 11 Report Share Posted August 11 13 hours ago, FATA said: Tesko da su mu vratili za 30min pa mozda da proveris prvo sledeci put pre nego sto neku neistinu okacis? Vidi proveri i one stvari sto kacis na Guzva u Gazi, vrlo je moguce da su i one namestene kao i ovaj X-post zarad reakcije mase. Pa nije 30 minuta. Ta objava je bila barem 12 sati live, samo što sam ja spavao veći deo tog vremena Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 12 Report Share Posted August 12 Naravno MVP turnira je LeBron... 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted August 12 Report Share Posted August 12 I treci po blokadama cini mi se, lagano mvp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted August 12 Popular Post Report Share Posted August 12 Ok, Mvp je skoro uvek iz pobednicke ekipe/osvajaca turnira. Ali to bi onda svakako morao da bude Stef Kari, a ne Lebum. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 12 Report Share Posted August 12 olimpijada 2028 bugarski predstavnik u breakdance sramota je za covecanstvo ova krmaca na reddit embeddu (jos se vidi) kako prica da je ova "in male dominated sport" I kako je "dala sve od sebe" a to je najvaznije. Glupave krmace, ovo je olimpiada, a ne takmicenje osnazenih borkinja. U slucaju da troluju, kapa dole Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 12 Author Report Share Posted August 12 26 minutes ago, f4ts0 said: olimpijada 2028 bugarski predstavnik u breakdance nažalost (?) breakdance je jedna od onih disciplina što ima pravo da bira domaćin (kao što je karate bio u tokiju) tako da neće doživeti povratak u Los Angelesu :)) 27 minutes ago, f4ts0 said: sramota je za covecanstvo ova krmaca na reddit embeddu (jos se vidi) kako prica da je ova "in male dominated sport" I kako je "dala sve od sebe" a to je najvaznije. to je ta "karta" koju izvlače svaki put kad nešto krene po zlu. meni je najveći problem što sam ubeđen da je ova sve vreme do komentara na netu mislila da zapravo kida breakdance, zbog tog međusobnog "ohrabrivanja" na dance & social studies. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 12 Report Share Posted August 12 2 hours ago, f4ts0 said: olimpijada 2028 bugarski predstavnik u breakdance sramota je za covecanstvo ova krmaca na reddit embeddu (jos se vidi) kako prica da je ova "in male dominated sport" I kako je "dala sve od sebe" a to je najvaznije. Glupave krmace, ovo je olimpiada, a ne takmicenje osnazenih borkinja. U slucaju da troluju, kapa dole A evo i predlog za ceremoniju otvaranja! https://www.instagram.com/reel/C96yYdlNVOc/?igsh=MTE0amRlbWN2Y3V5Mg== 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 13 Report Share Posted August 13 https://www.msn.com/en-ca/sports/other/six-new-sports-revealed-for-next-olympics-as-one-gets-scrapped/ar-AA1oElVH?ocid=winp2fptaskbar&cvid=4627c26e50004b6794b008b5b9efb17b&ei=13Brejkdensing najverovatnije neće biti u LA :) za boks još nisu sigurni.A dodaju bejzbol, softbol, skvoš, lakros, kriket i neki fleg fudbal.Flag football: Flag football is a variant of American football whereby players must remove a flag or flag belt from the ball carrier to end a down, instead of tackling them to the ground.Each team consists of five players and the game is played on a 50-yard field with no offensive linemen, according to the IOC. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 13 Author Report Share Posted August 13 1 hour ago, manson said: Brejkdensing najverovatnije neće biti u LA 🙂 za boks još nisu sigurni. A dodaju bejzbol, softbol, skvoš, lakros, kriket i neki fleg fudbal. opa, konačno je došlo moje vreme da zablistam! Ako može Raygun, što ne bih mogao i ja biti olimpijac! 1 hour ago, manson said: Brejkdensing najverovatnije neće biti u LA 🙂 za boks još nisu sigurni. Da, veoma je zanimljivo da je boks takođe uvek upitan, iako je generalno planetarno popularan. Ajde za karate mogu da razumem da ipak nije toliko. U oba slučaja je pitanje "birokratije" i prihvatanja međunaordne federacije ... bokseri su pod "istragom" a karatisti imaju 10 federacija. Brejkdensing je i inače bio predviđen da ga nema više posle Pariza, nevezano za ovu blamažu, prosto je ubačen jer se nešto Francuzi posebno tripuju oko toga. 1 hour ago, manson said: neki fleg fudbal ovo sam zapravo probao par puta, zabavno je utoliko što je za klasu "jednostavnije" od pravog američkog fudbala i nema obaranja igrača već im samo skineš zastavicu okačenu oko struka. Ja sam oduvek mislio da je to samo neka "tim bilding" varijanta američkog fudbala, nisam imao pojma da oni zapravo u tome imaju čitave lige itd. Ne znam kako bih ga ocenio, možda kao što je padel pravom tenisu tako je i ovaj flag football pravom 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post sttevann Posted August 13 Popular Post Report Share Posted August 13 Ako ikada bude olimpijada kod nas, mi predlozimo neki vaterpolo ali bez kapica, ili sa malo manjom loptom, i tu budemo najbolji ponovo. 3 Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted August 13 Popular Post Report Share Posted August 13 Mi da predlozimo rakijadu! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faramir Posted August 13 Report Share Posted August 13 3 hours ago, sttevann said: Ako ikada bude olimpijada kod nas, mi predlozimo neki vaterpolo ali bez kapica, ili sa malo manjom loptom, i tu budemo najbolji ponovo. bacanje kamena sa ramena 😄 taman lagana dokvalifikacija za ove sto bacaju kuglu i svi srecni 😄 a mi zlatni 😄 😄 😄 29 minutes ago, Dule_smor said: Mi da predlozimo rakijadu! Dule razumem ja tebe skroz, ali to su realno sve amateri, ne vredi na njih trositi dobru rakiju... 😄 Quote ubij jednog - ubica si; ubij hiljadu - vojskovodja si; ubij milion - drzavnik si. A single death is tragedy, million is a statistic. - I.V.Stalin It's nice to be important, but it's more important to be nice. NN 4ever Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post millanče Posted August 14 Popular Post Report Share Posted August 14 Kad uvedemo ispijanje rakije kao olimpijsku disciplinu, realno je da Dule dodeli srebrnu i bronzu :) Elem, ubedljivo najjača fora ako ste igrali Tekken :) 2 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15 Author Report Share Posted August 15 23 hours ago, millanče said: Elem, ubedljivo najjača fora ako ste igrali Tekken 🙂 brate, da je ova bila na tom nivou kao Edi pa čak bi i neke poene dobila. i dalje se po netu naravno vrte potezi, ima nekih veoma legendarnih :)) ono na podu kad se vrti kao homer mi je možda i najbolje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts