Lucky Posted August 8 Author Report Share Posted August 8 17 minutes ago, Dule_smor said: Laki ajd ne moras bas c/p komentare drugosrbijanskih botova sa sajta Danas... nema ništa ovde drugosrbijansko ili danas, nego jednostavno je tako - ulaganje nula a onda kad osvoje medalju "jao evo kakvi carevi, evo 100.000 evra". i to ajde za basket i fudbal ofc tu i tamo se provuče neka kinta, sve dalje od toga je čemer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 9 Report Share Posted August 9 11 hours ago, mladenq said: prelomno ono kad su dali dve trojke za jedan napad, em to, em i jokic tad cetvrtu i kasnije sve na njega igrali nije mi samo jasno, neka me neko prosvetli, kako je to uopste moguce? da dobiju faul nad jednim igracem, a istovremeno se prizna kos drugog igraca moguce da je neko regularno pravilo, ja ono prvi put vidim Mene je taj trenutak baš slomio, imali smo 5 i više razlike tu valjda, a ja sam znao sam da ne možemo i ne smemo da pobedimo i smirio se skroz. Do tad sam silne korake i "duple" nekako i gutao i tolerisao. Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted August 9 Popular Post Report Share Posted August 9 Taj trenutak je isto sudijska greska. Evo lepo se vidi da je faul bio pre suta, znaci taj kos nije smeo da vazi: 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 9 Author Report Share Posted August 9 Bravo za vaterpoliste, svaka im čast. Finale u nedelju od 14h - hrvatska ili mađarska 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 9 Report Share Posted August 9 Dobri vaterpolisti, svaka cast, rutinski odradjeno. Posle onakve grupne faze, finale. 2 Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 9 Report Share Posted August 9 Aleksandra Perišić prošla u finale u tekvondu, večeras protiv Madjarice. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10 Author Report Share Posted August 10 17 hours ago, Zwerko said: Aleksandra Perišić prošla u finale u tekvondu, večeras protiv Madjarice. i nažalost je ovo izgubila 😞 rekao bih i dosta glupo 😞 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 10 Report Share Posted August 10 (edited) Sabrao čovek skoro sve bitne momente. https://x.com/vladegoat/status/1821986662500733062 Edit: bronza kao tozla, jokara tripl-dabl. Razlika u klasi očigledna protiv Nemaca. Edited August 10 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 10 Report Share Posted August 10 E tako, Svabe i njihove camuge neka puse kurac, ovo im je za Manilu, govna jebena! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 10 Report Share Posted August 10 Razlika u klasi je očigledna zato što je Jokić igrao 37.5 minuta :) mislim da u drugom poluvremenu nije ni izlazio...Svaka čast generalno ali imamo problem sa brojem kvalitetnih igrača - zato i nismo dobili Amere jer oni imaju 10ak maltene ravnopravnih top igrača. Jasno je da je bio problem i sa sudjenjem ali su nas stisli u poslednjoj četvrtini jer jbg naši glavni igrači ne mogu protiv njih bez pauze. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10 Author Report Share Posted August 10 Opet sam imao neki zent da ne izgube prednost od +10 i više u poslednjih par minuta i samim tim i meč, ali srećom po nas nije se dogodilo 🙂 3 hours ago, millanče said: Sabrao čovek skoro sve bitne momente. https://x.com/vladegoat/status/1821986662500733062 Edit: bronza kao tozla, jokara tripl-dabl. Razlika u klasi očigledna protiv Nemaca. ne radi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted August 10 Report Share Posted August 10 (edited) 1 hour ago, Lucky said: Opet sam imao neki zent da ne izgube prednost od +10 i više u poslednjih par minuta i samim tim i meč, ali srećom po nas nije se dogodilo 🙂 ne radi! Ladno piše i za taj nalog i za razne druge koji su replicirali sa dodatnim greškama da su sve suspendovani nalozi. @vladegoat je bio nalog. Edited August 10 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post oddball Posted August 10 Popular Post Report Share Posted August 10 No ‘solid’ way to distinguish man from woman – IOC chief Thomas Bach has stood by his committee’s decision to clear for competition two boxers at the center of a gender eligibility controversy International Olympic Committee (IOC) President Thomas Bach on Friday said he is not aware of a ‘scientifically solid’ way to distinguish a man from a woman, defending the body’s decision to allow two boxers whose gender eligibility has been disputed to take part in the women’s boxing championship. Bach’s words came in response to a question about whether the IOC would consider reviewing its gender identification guidelines in light of the controversy surrounding a pair of boxers, Algerian Imane Khelif and Taiwanese Lin Yu-ting, being allowed to take part in the Games as women despite previous allegations that they are actually biologically male. According to Bach, while the IOC “would be more than pleased to look into” the situation, it does not have a way to probe the gender claims of either athlete at this time. necu da komentarisem kosarku jer sam se nakanio da je gledam. sudjenje je bilo za "metak u celo i u jarak pokraj puta za primer ostalima" mislim na ovu tekmu sa amerikancima. nisu ni pokusali da sakriju da kradu u nekoliko navrata tj, u nekoliko navrata nisu ni pokusali da sakriju. to je pravilnije, ali jbg, iznervirao sam se sad. 1 1 1 Quote postoje samo dve istine na ovom svetu: 1). djape je najbolji frajer 2). zemlja je plocha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 10 Report Share Posted August 10 3 hours ago, oddball said: No ‘solid’ way to distinguish man from woman – IOC chief moze opusteno da se prebaci u kometa topic, hvala! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 10 Author Report Share Posted August 10 5 hours ago, oddball said: tj, u nekoliko navrata nisu ni pokusali da sakriju. to je pravilnije, ali jbg, iznervirao sam se sad. samo zato bi mi bilo draže da pobede francuzi 🙂 teško, ali ajde 🙂 Šta uradi ovaj Kari nenormalni, malo me podsetilo na meč sa nama, bukvalno u ključnih par napada dade trojke i to je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shpanac Posted August 10 Report Share Posted August 10 8 hours ago, Zwerko said: Razlika u klasi je očigledna zato što je Jokić igrao 37.5 minuta 🙂 mislim da u drugom poluvremenu nije ni izlazio... Svaka čast generalno ali imamo problem sa brojem kvalitetnih igrača - zato i nismo dobili Amere jer oni imaju 10ak maltene ravnopravnih top igrača. Jasno je da je bio problem i sa sudjenjem ali su nas stisli u poslednjoj četvrtini jer jbg naši glavni igrači ne mogu protiv njih bez pauze. Kako to ne mogu sa njima a bilo 4 razlike i to jedva, i odigrala im 3 igrača a oni imaju 10-ak maltene ravnopravnih? FIBA košarka nije isto što i NBA košarka, a Srbija je lako mogla do zlata. 1 Quote ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 10 Report Share Posted August 10 Lupa Zwerko kao i obicno, u sve se on razume jelte. Mi smo taj mec dobili sto se mene tice, to sto su sudije lopovska govna nije nista novo...evo jos jedne slike ako onih nekoliko situacija nije bilo dovoljno: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post mohr Posted August 11 Popular Post Report Share Posted August 11 Ja onih 6 poena i dalje ne mogu da prezalim, primimo 6 poena umesto maks 2 i to pod uslovom da AD ubaci oba bacanja... 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 11 Report Share Posted August 11 Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 11 Report Share Posted August 11 5 minutes ago, Dandy said: https://www.facebook.com/richarddawkinsbooks?mibextid=ZbWKwL Kako su mu izbrisali nalog kad je jos aktivan? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dandy Posted August 11 Report Share Posted August 11 13 minutes ago, FATA said: https://www.facebook.com/richarddawkinsbooks?mibextid=ZbWKwL Kako su mu izbrisali nalog kad je jos aktivan? Hm... izgleda da mu je vraćen nalog. Vidim sada da je i izbrisao taj post na X-u Quote Dandy [RUR] Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 11 Report Share Posted August 11 8 minutes ago, Dandy said: Hm... izgleda da mu je vraćen nalog. Vidim sada da je i izbrisao taj post na X-u Tesko da su mu vratili za 30min pa mozda da proveris prvo sledeci put pre nego sto neku neistinu okacis? Vidi proveri i one stvari sto kacis na Guzva u Gazi, vrlo je moguce da su i one namestene kao i ovaj X-post zarad reakcije mase. 1 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11 Author Report Share Posted August 11 9 hours ago, Dule_smor said: Lupa Zwerko kao i obicno, u sve se on razume jelte. Mi smo taj mec dobili sto se mene tice, to sto su sudije lopovska govna nije nista novo...evo jos jedne slike ako onih nekoliko situacija nije bilo dovoljno: sve se slažem, ali jbg ne možemo da sporimo i da su oni dali koševe kada mi nismo dali koševe ... 😞 tih x poslednjih napada smo mašili zicere, oni nisu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 11 Report Share Posted August 11 Joj Laki, ajd ne seri pls...davali su koseve jer su im sudije to omogucile, tacka. Sve je jasno i lepo napisano i dokumentovano slikama ovde, eno i mohr i ostali su napisali, ali ne, ti i Zwerko morate da se pravite pametni. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 11 Author Report Share Posted August 11 14 minutes ago, Dule_smor said: Joj Laki, ajd ne seri pls...davali su koseve jer su im sudije to omogucile, tacka. Sve je jasno i lepo napisano i dokumentovano slikama ovde, eno i mohr i ostali su napisali, ali ne, ti i Zwerko morate da se pravite pametni. OK Dule, nemoj da se ljutiš, ne želim da nervozan gledaš finale vaterpoloa protiv hrvata! U pravu si, ja sam pogrešio! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts