Touche Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Elem, prosuo sam caj po laptopu, jako mala kolicina je bila u pitanju ali se instant ugasio (znam, debil sam). Izvadio sam bateriju, hdd, ram, prosusio ga malo, i dalje se nista nije desavalo kad se pritisne power dugme. Rasklopio sam ga celog, na ploci nema tragova da je nesto spaljeno, ali sumnjam na nju da je crkla. Na koji nacin je moguce odrediti sta je otislo pre nego sto ode u servis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 U kućnim uslovima nije moguće. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Nije reklama, moja iskustva su kul sa njima oko takvih kretenoidnih sjebavanja elektronike generalno: www.pcbgservis.com Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 http://www.servisploca.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 (edited) jesu ovaj sajt pravili na pokvarenom racunaru Edited July 18, 2017 by rejven Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 jesi li probao da ga sastaviš i vratiš bateriju HAE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 19, 2017 Author Report Share Posted July 19, 2017 Gde su mladi, tu je i sala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 Nema ti ovde više niko mlad :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 :( Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 19, 2017 Author Report Share Posted July 19, 2017 Imam relativno dobre gene pa se jos drzim, dobri moj vudu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted July 19, 2017 Report Share Posted July 19, 2017 cikapera@yubc.net Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 23, 2017 Author Report Share Posted July 23, 2017 Ima li jos neko puzdan servis ili da verujem nickwoodu? Ne bih da kad mi vrate laptop(ako nije popravljiv) da ima 7gb manje rama, neki drugi hdd i ko zna sta jos... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 Ja sam nosio laptop u taj isti servis i nije mi delovalo da su od tih sto bi te zeznuli. Imaju i lokal, istaknutu firmu itd. Nije ono treći sprat u zgradi kucaj tri put. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 Ja isto mogu da preporučim tog istog lika pošto mi ga je nickwood preporučio kad mi se pregrevao laptop pod opterećenjem. Bio prošle godine, odradio lik sve kul, evo sad na vrućini radi sve kul, pritom bilo nešto relativno jeftino, tipa 1.500 dinara, dok bih ja kupio pastu i sve se zajebavao s time više bih novca i vremena potrošio. A što se toga da ti fali neka komponenta tiče stvarno mislim da ne moraš da brineš. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 23, 2017 Report Share Posted July 23, 2017 Ako se dobro secam, cika pera je legenda sa bench foruma, mnogi su kod njeg isli po popravku/savet Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Touche Posted July 23, 2017 Author Report Share Posted July 23, 2017 Ok, lakse je kad par ljudi ima ista iskustva. A sto se komponenti tice, znam par ljudi gde su se desavale gorepomenute stvari :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
primo Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 Ovaj link sto sam ti dao je cika pera... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 iskren da budem, to mi nikad ne bi ni palo napamet, nije nemoguće, ali nije da imaju i šta da izvade iz laptopa da budem iskren a da se ne to ne provali :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 2 hours ago, Lucky said: iskren da budem, to mi nikad ne bi ni palo napamet, nije nemoguće, ali nije da imaju i šta da izvade iz laptopa da budem iskren a da se ne to ne provali :) Lako se to odradi :-) Od skora sam počeo da rasturam laptopove i valjam delove malo u slobodno vreme, i svašta mi je dolazilo, i svašta mi je padalo na pamet da uradim, ali nisam, jbg. :-) Btw, je li ok da bacim oglas da otkupujem polu ispravne, neispravne, nekompeletne laptopove? Ono, polupan ekran, fali hard, ostalo ok, ili tako nešto? Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 okači što da ne :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 3 hours ago, Lucky said: iskren da budem, to mi nikad ne bi ni palo napamet, nije nemoguće, ali nije da imaju i šta da izvade iz laptopa da budem iskren a da se ne to ne provali :) Tako je alti počeo biznis. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 24, 2017 Report Share Posted July 24, 2017 Ne znam meni to stvarno nije palo na pamet kad sam ostavljao laptop na servis, pritom ovaj moj ima dosta aftermarket delova, tipa stavljen je 512GB SSD umesto 500GB HDD, 2x8GB HyperX memorije umesto 2x4GB standardne HP i to, u teoriji bi neko mogao da se napravi blesav, vrati originalni deo i kao vrati mi laptop ali cenim da takav ne bi baš dugo opstao u poslu. Baš ne razmišljam o tome, kao što kad ostavim auto kod majstora ne razmišljam da li će da mi mazne dizalicu ili rezervni točak :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts