absolute Posted April 18, 2023 Report Share Posted April 18, 2023 2 hours ago, Lucky said: Ja 70 😞 ne smem klimu da uključim leti! Ja sam prestao klimu da palim, otvaram prozore ko u stara dobra vremena :c Zakljucio sam da mi vise smeta razlika kad iz klime izadjem napolje i obrnuto, nego kad se adaptiram na vrucinu. Starost... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2023 Report Share Posted April 18, 2023 da ti pravo kažem i ja palim klimu mahom kad idem negde dalje pa duže vremena budem u vrućem, nije mi do te adaptacije koliko nekako ne volim klimu nešto mi smeta - kad izađem na vruće nemam problem sa tim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 19, 2023 Report Share Posted April 19, 2023 Pa namestite optimalno klimu, a ne da napravi frizider situaciju, pa nece da bude razlika prevelika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted April 19, 2023 Report Share Posted April 19, 2023 Smeta mi sve jedno. Generalno mi smeta klima. Na poslu, hvala bogu što nije centralizovana klima, isto otvorim prozor, a kod kuće nismo ni instalirali klimu. Zato prozorče i teraj... 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted April 19, 2023 Report Share Posted April 19, 2023 (edited) 4 hours ago, absolute said: Smeta mi sve jedno. Generalno mi smeta klima. Na poslu, hvala bogu što nije centralizovana klima, isto otvorim prozor, a kod kuće nismo ni instalirali klimu. Zato prozorče i teraj... Slilčna priča, svi prethodni automobili su ili bili bez klime ili nije radila, i nikad nisam punio niti mi trebala, prozor zakon... E sad ovaj auto koji vozim prosto nije kompatibilan sa otvaranjem prozora, nekako je čudno zaobljen i ne povlači lepo vazduh kroz prozor, samo ti "bubnja" i puca u ušima od tog vetra, a i dalje ti vrućina :( i onda mora klima :( Edited April 19, 2023 by millanče 1 Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 19, 2023 Report Share Posted April 19, 2023 23 hours ago, absolute said: Evo i ja da potvrdim da otkad su krenuli sa cenama da luduju prošle godine, da samo sipam običan dizlo na NIS-u i da nikakvu razliku ne vidim u odnosu na pre kada sam samo g-drive sipao. +1 samo što sam u mom slučaju prestao da sipam OMV MAXX MOTION, samo regular po definisanim maksimalnim cenama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 Nije dovoljno skupo gorivo pa daj još malo! Vlada Srbije usvojila je povećanje akciza na gorivo za osam procenata koje će stupiti na snagu 1. oktobra. Ekonomisti najavljuju da će s većim cenama goriva poskupeti proizvodi i usluge - bukvalno sve, od špedicije i transporta do proizvoda na zelenim pijacama i u pekarama. Zbog povećanja akciza na naftne derivate za osam odsto, od 1. oktobra litar dizela će, umesto 204 dinara koštati 210, a cena benzina će sa 189, porasti na 195 dinara, rekao je za agenciju Beta, Nebojša Atanacković, stručnjak za energetiku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 Ali će biti penzija 500 evra! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 5, 2023 Report Share Posted September 5, 2023 11 minutes ago, voodoo_ said: Ali će biti penzija 500 evra! u beogradu na starom gradu kad isele ove što imaju ispod 200eur 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 Pričam baš juče sa drugarom koji je upravnik na dve NIS pumpe - na obe pumpe ima povećanje od 15-20% (!) prodaje goriva u litrima u odnosu na prošlu godinu. Pa i ja bi dizao cene, da se razumemo. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 Pa zato što kola s godinama i starošću počinju da troše više! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 I Dule ima slične probleme Ja još ovaj mesec vozim Pežoa, sledeće ide na doboš. Skupo gorivo, održavanje, registracija. Ne mogu dvoja kola da izdržavam. 1 1 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 49 minutes ago, dovlagsi said: Pričam baš juče sa drugarom koji je upravnik na dve NIS pumpe - na obe pumpe ima povećanje od 15-20% (!) prodaje goriva u litrima u odnosu na prošlu godinu. Pa i ja bi dizao cene, da se razumemo. bukvalno, isto je kao i sa prodavnicama itd - narod kuka kako je sve skupo ali kupuje. ja sam ubeđen da su ovi u fazonu samo rokaj cene za sve dok narod plaća, šta sad. ako plaća dok je 50, a plaća i kad je 100 a plaća i kad je 150, što ne bi bilo 150. pa kad dođe eventualno do limita nekog onda mogu da se tu zaustave ili minimalno smanje i svi srećni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 Kao Milos Obrenovic kad pita, jel kuka narod...kuka kneze...zatezi onda jos...jel kuka narod...ne kuka kneze, ucutao se...popustaj! Iliti ona Njegoseva, pucina je stoka jedna grdna, dobre duse kad joj rebra pucu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 24 minutes ago, Dule_smor said: Kao Milos Obrenovic kad pita, jel kuka narod...kuka kneze...zatezi onda jos...jel kuka narod...ne kuka kneze, ucutao se...popustaj! Iliti ona Njegoseva, pucina je stoka jedna grdna, dobre duse kad joj rebra pucu pa bukvalno. najskuplji smo u regionu, došli smo u onu situaciju da je jeftinije kad ideš negde preko na odmor. sad u grčkoj kad sam bio sve što sam kupovao sam manje plaćao nego kod nas. ne isplati se više biti paradajz turista, sve treba tamo kupiti :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 Jbt, ne samo sto je u Greciji jeftinije, nego je 200 puta ukusnije. Pocevsi od pomenutog pradajza, grozdja, lubenice.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 8 minutes ago, absolute said: Jbt, ne samo sto je u Greciji jeftinije, nego je 200 puta ukusnije. Pocevsi od pomenutog pradajza, grozdja, lubenice.... ima i toga 🙂 al' ne možeš biti ekonomski tigar sa niskim cenama! šalu na stranu da ne zvučim kao sa tvitera, stvarno bih voleo da mi objasni neki ekonomista kako smo došli u ovu situaciju da sa da kažemo sličnim stopama inflacije kao okolina mi imamo duplo više cene nego region i još je to svima ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 Primećujem da klizimo u sivu ekonomiju. Bio kod frizera, ne prima više kartice. Nema fiskalni. U pekari kupim hleb, opet nema fiskalni. Poručim pice iz Botaka (častim tim pošto sam ih dovukao u kanc), samo keš, bez fiskalnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 48 minutes ago, cali said: Primećujem da klizimo u sivu ekonomiju. Bio kod frizera, ne prima više kartice. Nema fiskalni. U pekari kupim hleb, opet nema fiskalni. Poručim pice iz Botaka (častim tim pošto sam ih dovukao u kanc), samo keš, bez fiskalnog. malo je specifična situacija ali ni burger fest nije primao kartice, samo keš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted September 6, 2023 Report Share Posted September 6, 2023 Trebalo je da napomenem da su ovo sve mesta koja su ranije izdavala fiskalni. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 7, 2023 Report Share Posted September 7, 2023 treba iskoristiti ovaj početak anarhije. nema ni poreske inspekcije više kao nekad! 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted September 7, 2023 Report Share Posted September 7, 2023 U SDu proletos zatvorili pekaru zbog neizdavanja fiskalnih. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 7, 2023 Report Share Posted September 7, 2023 4 hours ago, Dule_smor said: U SDu proletos zatvorili pekaru zbog neizdavanja fiskalnih. i na burger festivalu dva štanda iz istog razloga 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 23, 2023 Report Share Posted October 23, 2023 dolazim na pumpu da sipam gorivo, lik ispred mene u alfi 147, sipa već i prekrstio noge u fazonu "da iskulira", samo što ne zviždi dok sipa. gledam dok dolazim kolima mislim se kakav je ovo stav za sipanje goriva prvi put vidim. taman stajem iza njega kad on završava, lik se okreće prema meni i kao "sad ću da ga pomerim samo pa da platim". ja kao u fazonu ok, šta me briga, i što on to uopšte meni priča. kad lik sede u kola, gas i pravac paljba sa pumpe :))) bukvalno bez ikakvog stresa je bajko sipao 3500 din dao gas i otišao, ali čak nije ni otišao sa nekim mega gasom već ono lagano u nekoj standardnoj brzini 🙂 u prvi mah sam pomislio da je platio onim drive & go, međutim posle proverih sa kasirkom naravno nije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted October 24, 2023 Report Share Posted October 24, 2023 ajde to, nego jesi video kako se ukljucuje i iskljucuje sa kruznog toka na Slaviji? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts