Zwerko Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 U stvari ne kad je edit, tj kad dodaje na vec postojeci post... Tad radi ekspresno. I zasto sad ove nije spojio pobogu? Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2015 Author Report Share Posted July 29, 2015 Zato što ti je uleteo vudu da izvineš? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 LOL, meni je prvo prikazao samo moja dva posta zaredom, zato sam i pitao :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Opet si pio pa imas jednu nulu viska? :)Da, evo sad i ja da prijavim ovaj problem kao i Brue, kad kliknem na submit post cekam bar 5-10 sec. heh, ne bas, imao sam skoro 27k cini mi se, sada 22k...nebitno, sredite ovo sa postovanjem iz hroma, smara lag Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Mislim, Lale, da sada Sejnt mora da uzme tu najstariju bazu, doda je na ovu i onda ponovo uradi recount postova. Ajde Duletovi postovi, to manje-više... Ali obrisati 3000 mojih postova je zločin u rangu paljenja knjiga! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 ajde sad vi sto imate problema sa delayom kod postovanja overite dal' se i dalje desava :) napravili smo neke promene :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2015 Author Report Share Posted July 29, 2015 Test test Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Pa da probamo... Sad radi super :) Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 (edited) testingmeni je brze, delay od par sekundi je i dalje tu, ali nema veze, podnosljivo je:) Edited July 29, 2015 by Dule_smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 karacu te dule Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 На Опери све кул! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 29, 2015 Author Report Share Posted July 29, 2015 Ajde neka se jave i ostali, sad je bitno da provalimo da li je samo do Duleta ili još neko ima iste probleme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 dule čeka ddr8N H O Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 Ajn cvaj policaj edit: Prošla je sekunda od klika na submit replaj, sve je korektno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 evo i vudu, nisam samo ja! vitjo, ti si bas resio da ga dobijes :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 (edited) u deveti krug pakla ofc, sa ostalim lekarima koji pisu antibiotike bez antibiograma! Edited July 29, 2015 by Dule_smor Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 (edited) evo testeram i ja!!! dobro je Edited July 29, 2015 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 svi za duleta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 (edited) Ja ću da testiram 3000 puta, kako bih povratio svoj post count!edit: Meni je delay juče i danas bio različit od posta do posta... Između 1 i 3-4 sekunde. Sada mu je trebalo sekund. Edited July 29, 2015 by Lex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katsu Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 (edited) test delayedit: sve ok sada iz FF Edited July 29, 2015 by Katsu Is there a flower shop in the tahraji desert? Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 (edited) Тест и уједно да неверницима закуцам компове!Оче наш, који си на НебесимаДа се свети име ТвојеДа дође Царство ТвојеДа буде Воља ТвојаИ на земљи као што је на НебесимаХлеб наш насушни дај нам данасИ опрости нам дугове нашеКао што и ми опраштамо дужницима својимИ не уведи нас у искушењаНо избави нас од злогаЈер је Твоје Царство и Сила и СлаваСада и увек и у векове векова. едит: значајно брже, не знам дал је до молитве или до Сеинта... ох, вејт! Edited July 29, 2015 by brue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 29, 2015 Report Share Posted July 29, 2015 #pravdazavitje 1 I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Stavio sam dark test temu, jako mi se dopada. Čak mi ne smeta ni što je editor beo.Ono što mi smeta kod editora je automatski dupli prored kada pritisnem enter. Može li to negde da se promeni?Srculence koje označava ljubav prema postu, a koje neke nervira, nije preterano strašno, ali nije baš u duhu ovog svemuževnog foruma. Možda da se stavi leptirić? :DMožda je malo preterana dupla informacija kojoj "vrsti" korisnika neko pripada. Nema potrebe da ima ispis members, a da members piše i u ikonici sa zupčanicima.Može li "mark site read" dugme da se izvuče zasebno i stavi ispod poslednjeg foruma? Na dark test temi je na samom vrhu, u padajućem meniju. Čemu tolko skrolovanje i kliktanje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 dupli prored izbegneš tako što lupiš shift+enter, ali slažem se da je to glupo. ne znam da li je izvodljivo da se promeni (verovatno nije)meni odgovara da mark as read dugme bude u podmeniju, manje su šanse da ga zabodem slučajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2015 Report Share Posted July 30, 2015 Draganče, je l možeš da promeniš u kodu edit kontrole da na enter ubacuje <br> a ne <p> ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts