Lucky Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 E imam predlog za rur bota i vesti, nemojte da kratite pola vesti da bi mi svi kliknuli da idemo direkt na sajt, nema svrheStavite da ceo tekst bude u jednom postu, oni koji citaju vesti citace prvo sa foruma posto stalno vise ovdeeh kad bi to bilo ciljano :))novi rss uvlaci izgleda quote iz dela sa glavne strane a ne citavu vest, moram da vidim sto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 promenio sam nickname nakon upgrade-a. Pri logovanju, prvi put kad ukucam user/pw prijavi mi gresku. i onda iz drugog puta uloguje normalno I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 (edited) Емотикони: може ли да се избаци овај core_emoticon_group_default и да приказује све (није да их сад има 500)? Едит: Сад је "креирао" поруку једно 20 секунди. Док је нпр едит тренутан. Edited July 28, 2015 by brue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 promenio sam nickname nakon upgrade-a. Pri logovanju, prvi put kad ukucam user/pw prijavi mi gresku. i onda iz drugog puta uloguje normalnoista čujpri i kod mene, probao iz par browsera.inače stavio sam Rur Light temu i za sada deluje najkompletnije, čak ne vidim ni signe (šeče o/ ) Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 Зашто нпр овај линкAdaptacija stana :) Slobodno provjerite sajt pa me pitajte ako sta trebate.Зар не би требало сви линкови да отварају нови прозор или таб, како би корисник и даље остао на кланрур страни?Dobro pitanje, proveriću. Едит: Иначе, нпр постовање овога је захтевало једно 10 и више секунди из не знам ког разлога (нешто је спор форум од момента апдејта на нову верзију)Što bi rekli, "ne mogu da rekreiram problem", meni postuje instant.Емотикони: може ли да се избаци овај core_emoticon_group_default и да приказује све (није да их сад има 500)? Едит: Сад је "креирао" поруку једно 20 секунди. Док је нпр едит тренутан.Dobar hint, videću. Vidim da kad odabereš iz dropdowna on izbaci sve, pitanje je da li može to da bude po defaultu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svazillend Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Da li moze da se sakrije ovaj panel sa desne strane? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Rur dark:Zamoljavam sledece:- Povecati fontove- Promeniti boju teksta za last page- Rasiriti forum preko cele strane- Resize avatara ili bar normalnija proporcija, da bude kvadrat a ne pravougaonik preko pola strane Ako sam noob k`o sto jesam pa sam promasio nesto od ovoga u podesavanjima instrukcije plz :D There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 "Rasiriti forum preko cele strane":DDDDDDDDDDNumem. Objasni plz. :D There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 dodate su 2 nove teme, RUR Dark - test i RUR Light - test pa ih testirajte malo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 (edited) Мени је овај Дарк тест већ на прву екстра! Што се тиче кочења, тј оних пар, десетак, па и до двадесетак секунди да постави пост: на оба компа исто ради, на оба су у питању FireFox-еви, а различите су конфигурације. Edited July 28, 2015 by brue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 editor sam probao da stavim crni al' baguje do jaja tako da jebiga, to je sto je :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 btw. na light temi moze da se menja background gore desno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 meni je i light test ok, pregledniji je od obicnih light cini mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
brue Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 (edited) Још само да укину срцад, ставе да се види ко ти даје минус(е) и то је то! едит: сад сам пробао да постујем из Chrome-a, исти ђаво. Има нека пауза па то ти је. Edited July 28, 2015 by brue Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 (edited) i meni iz chroma sporije postuje...btw, jel su se to izgubili neki stari postovi sa upgrejdom, cini mi se da svi imamo manji broj postova? Edited July 28, 2015 by Dule_smor 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 pa onda si ti imao vise blic postova nego ja :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Animate RUR Dark je odlična. "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 dodate su 2 nove teme, RUR Dark - test i RUR Light - test pa ih testirajte malo :)Dark test - samo mi boja ne odgovara, jel ima opcija da sam promenim da mi background bude kao obican Dark? Fontovi su veci mada bi meni a verujem i jos nekim starijim clanovima odgovaralo da su jos vec, last page i avatari sredjeni :) There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 dis zola :D to jedino ako laki iscima nekog dizajnera da se drka sa temama :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 svakako ce dizajner neki ponesto srediti ali ne verujem da cemo ispunjavati zelje individualno. na kraju ovi sto rade teme rade dobar posao, mislim da znaju da odrede pravu velicinu fonta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 28, 2015 Author Report Share Posted July 28, 2015 radjen je recount broja postova tako da je moguce da neki imaju manje - ako su neki topici i postovi brisani u medjuvremenu od tih korisnika, smanjen je broj ukupnih postova. sto znaci da nisu nestali topici i postovi vec sad svi imaju broj postova koji odgovara stvarnom stanju stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteXmaN Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 RUR Dark - test pobedio Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 rur light test Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Дарк тест је јако лепа. Свиђа ми се.Може неко да ми објасни како се бирају подофуми који се приказују кад се тражи нови садржај? ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lawl_ Posted July 28, 2015 Report Share Posted July 28, 2015 Bravo za stari animate skin, ubedljivo najbolji :) :v Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts