Jump to content

UPGRADE FORUMA - danas (četvrtak) - 23.07.2015

Recommended Posts

Opet si pio pa imas jednu nulu viska? :)

Da, evo sad i ja da prijavim ovaj problem kao i Brue, kad kliknem na submit post cekam bar 5-10 sec. 

heh, ne bas, imao sam skoro 27k cini mi se, sada 22k...nebitno, sredite ovo sa postovanjem iz hroma, smara lag

srpskivojnik-3.jpg

Mislim, Lale, da sada Sejnt mora da uzme tu najstariju bazu, doda je na ovu i onda ponovo uradi recount postova. Ajde Duletovi postovi, to manje-više... Ali obrisati 3000 mojih postova je zločin u rangu paljenja knjiga!

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Ja ću da testiram 3000 puta, kako bih povratio svoj post count!

edit: Meni je delay juče i danas bio različit od posta do posta... Između 1 i 3-4 sekunde. Sada mu je trebalo sekund.

Edited by Lex

Тест и уједно да неверницима закуцам компове!

Оче наш, који си на Небесима
Да се свети име Твоје
Да дође Царство Твоје
Да буде Воља Твоја
И на земљи као што је на Небесима
Хлеб наш насушни дај нам данас
И опрости нам дугове наше
Као што и ми опраштамо дужницима својим
И не уведи нас у искушења
Но избави нас од злога

Јер је Твоје Царство и Сила и Слава
Сада и увек и у векове векова.

[8D]

едит: значајно брже, не знам дал је до молитве или до Сеинта... ох, вејт!

Edited by brue

Stavio sam dark test temu, jako mi se dopada. Čak mi ne smeta ni što je editor beo.

Ono što mi smeta kod editora je automatski dupli prored kada pritisnem enter. Može li to negde da se promeni?

Srculence koje označava ljubav prema postu, a koje neke nervira, nije preterano strašno, ali nije baš u duhu ovog svemuževnog foruma. Možda da se stavi leptirić? :D

Možda je malo  preterana dupla informacija kojoj "vrsti" korisnika neko pripada. Nema potrebe da ima ispis members, a da members piše i u ikonici sa zupčanicima.

Može li "mark site read" dugme da se izvuče zasebno i stavi ispod poslednjeg foruma? Na dark test temi je na samom vrhu, u padajućem meniju. Čemu tolko skrolovanje i kliktanje?

dupli prored izbegneš tako što lupiš shift+enter, ali slažem se da je to glupo. ne znam da li je izvodljivo da se promeni (verovatno nije)

meni odgovara da mark as read dugme bude u podmeniju, manje su šanse da ga zabodem slučajno.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...