manager Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 osvajamo,poy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Simon kapiten Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrivoje Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 Koliko jebemo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 gg no re Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted March 18, 2016 Popular Post Report Share Posted March 18, 2016 Zelim samo da pohvalim Vicu koji je pokazao civilizacijske vrednosti veceras i kada smo gubili 15 nije dosao da hejtuje nego je sacekao da Radonja izdominira kao svojevremeno u Moraci, AJMO BAJAGAAAA AJMOOOOOOOOO 4 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted March 18, 2016 Report Share Posted March 18, 2016 (edited) To je Simon... lud lik skrozBravo Radonjaaa!!! Svaka cast da ne igra sa crnjama poslednjih 5 minutaNikako da iskomentarišem glupog Jovića koji u svakom posedu nosi loptu :D Edited March 18, 2016 by grb1tj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Ne znam da li sam ikada gledao utakmicu u Evropi gde je Zvezda toliko gubila, pa uspela da se vrati. Radonja igrao sa 2 pleja celu poslednju cetvrtinu, ma idemo!NISAM MISLIO NA BEEEEEEEEEERLIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 19, 2016 Report Share Posted March 19, 2016 Svaka cast za ovo sinoc.Simon igracina!Radonja sabio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 jebi javora i hrvate u sred zagreba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 22, 2016 Report Share Posted March 22, 2016 Ja sam malo pao s kruške pa nisam imao pojma da je Mega dobila Budućnost lol :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 23, 2016 Report Share Posted March 23, 2016 честитке. 1 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 na žalost, po svemu sudeći, bićemo četvrti Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 daj boze da uvek ulazimo u top 8 kao cetvrti... :D 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 Daleko od toga da je loše, ali nekako posle svih dobrih tekmi ove sezone, biće mi mnogo žao da izgubimo glat 3-0 bez ikakve šanse od CSKA Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted March 24, 2016 Report Share Posted March 24, 2016 cska izgubio od bamberga mogli bi i mi da ih roknemo bar jednom :Dinace, nacin na koji je darusafaka prodala, boze sacuvaj :(i bolje sto je ovako ispalo, ako ne dobijemo ni jednu od ove dve ni ne treba da prodjemo svakako :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Jel nam vise ne znaci ako Efes drkne Panatu pet i vise razlike u poslednjem kolu?bmk da guglam, igraona Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Njihova pobeda nad PAO bi nam značila (ako računamo na obe naše pobede do kraja) jer bi imali isti skor (9-5) i u toj borbi bi mi zauzeli treće mesto.Ovo je skroz realno ali Efes će imati bol u kurcu u toj poslednjoj tekmi jer našom i pobedom PAO sledeće kolo (ipak imaju ez tekmu vs Cedevite) nemaju šanse za top8 (gori h2h vs nas i pobeda manje vs PAO) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Pa za razliku od Zeljka kojem je Kalina prvi put u sezoni igrao 35 minuta bas protiv Panate, mozda Duda odigra za Zvezdu Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted March 25, 2016 Report Share Posted March 25, 2016 Pre će da odigra za Saleta, ili Sale za njega kad Zvezda pukne od Darušafake 1 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 Realno :D Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sarma Posted March 26, 2016 Report Share Posted March 26, 2016 ironija... pored silnih grobara, zvezda sama odlucuje svoju sudbinu u zagrebu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted March 28, 2016 Report Share Posted March 28, 2016 pro-grobarski mediji pokušavaju da destabilizuju zvezdu pred odlučujući duel sa darušafakom! Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoocky Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 kolko smaraju ove sudije jbte bog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 dobro je sto nisam gledao utakmicu...kapiram da bih pojeo daljinski ili sta god da mi je bilo pri ruci.. (KURAC PHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUE) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hijavata Posted March 31, 2016 Report Share Posted March 31, 2016 Koji tilt jbt... A navijanje tek, davno nisam gore video. Quote Ako je Dre pravi doktor sto ne seta klompe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts