Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

1 hour ago, togFU said:

aha, jeste deluje ok sad, hvala na dodatnom objašnjenju! E sad, ima tu fora (bar kod nas u Srbiji) da je maksimalna dozvoljena brzina na biciklističkoj stazi 20 ili 25 km/h i onda mi što vozimo brzo moramo na drum svakako da zakon ne bi bio prekršen!

Actually ograničenje brzine po našem zakonu na biciklističkim stazama je 35 km/h, što je zapravo vrlo ozbiljna brzina imajući u vidu najčešće stanje istih. 

• Like +1 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

7 hours ago, Zwerko said:

Actually ograničenje brzine po našem zakonu na biciklističkim stazama je 35 km/h, što je zapravo vrlo ozbiljna brzina imajući u vidu najčešće stanje istih. 

e jeste, u pravu si, sad sam se setio - to su pre par godina menjali zbog el. trotineta, tako neka priča... nešto mi google na daje rezultat ali sigurno je pre promene bilo 25 km/h ili manje

• Like +1 1

1 hour ago, togFU said:

e jeste, u pravu si, sad sam se setio - to su pre par godina menjali zbog el. trotineta, tako neka priča... nešto mi google na daje rezultat ali sigurno je pre promene bilo 25 km/h ili manje

trotineti su mislim ograničeni na 20kmh "fabrički", sad pitanje je da li to važi baš za sve modele i varijante.

24 minutes ago, togFU said:

Vidi vidi, sto imamo ekipu koja se razume u el. trotinete, da niste vi neki homoseksualci mozda?

ja sam igrom slučaja posećivao neke zemlje propalog zapada gde su homoseksualni brakovi svakodnevica a vidi čuda u isto vreme imaš na svakom ćošku da rentiraš trotinete (SLUČAJNOST? NE BIH REKAO!) i tada saznadoh da mi sugerišu app-ovi da ograničim top speed na 15kmh ako nisam iskusan vozač!

On 5/26/2023 at 8:19 AM, Dule_smor said:

Nastavak price...kolega iz Gruzije se juce vracao sa posla i ispred njega vozi biciklista sredinom ulice tako da ne moze da ga pretekne...ovaj mu svirne par puta, biciklista krene da gestikulira i svadja se, ovaj mu dobaci iz kola da ne vozi sredinom ulice tako da niko ne moze da prodje, biciklista krene da mu sutne auto, ovaj ga nekako obidje i pobegne...jutros krece na posao kolega, ceo auto u krug izgreban kljucem ili nozem ili tako nesto...znaci biciklisti su zaista najveca govna i sljam, treba ih spaliti...inb4, bolje sto se nisam kacio sa njima onda:DDD

Nista od svega, kamera nema napolju, nema sanse da provale ko je izgrebao. Posto mu je ceo auto izgreban, a mat boja je u pitanju ovde mu traze fazon 5 soma da mu to srede. Tako da se mucenik razmislja da vozi cak u Gruziju da sredi to, preko 4000km. Pa me je zamolio da se raspitam koliko bi to u Srbiji kostalo, ipak mu je blize dosta. @dovlagsi @G!!! @Lucky i ostali auto znalci, dajte nekog limara/lakirera pa nek mu posalje slike i pita. Ja znam jednog u SDu, raspitacu se.

srpskivojnik-3.jpg

35 minutes ago, Dule_smor said:

Nista od svega, kamera nema napolju, nema sanse da provale ko je izgrebao. Posto mu je ceo auto izgreban, a mat boja je u pitanju ovde mu traze fazon 5 soma da mu to srede. Tako da se mucenik razmislja da vozi cak u Gruziju da sredi to, preko 4000km. Pa me je zamolio da se raspitam koliko bi to u Srbiji kostalo, ipak mu je blize dosta. @dovlagsi @G!!! @Lucky i ostali auto znalci, dajte nekog limara/lakirera pa nek mu posalje slike i pita. Ja znam jednog u SDu, raspitacu se.

ja sam davno radio kod ovog lika - 063/200-854 dragan pa ga pozovite i pitajte. verovatno sda već ima i whatsapp viber 🙂 ovo je bilo pre 10 godina 🙂

u međuvremenu, probaću da nađem kontakt lika što sam radio kasnije hondu kod njega.

imao sam i jednog u višnjici al' taj je zapravo umro u međuvremenu.

Fala Momci. Ovaj drugar je malo picajlzla i lozana za kola, cim vozi mecku sa mat farbom jelte:D. Tako da mu je jako bitno da se ne primeti razlika posle. ne znam da li onda mora cela povrsina da se farba ili moze sam,o deo gde je ogrebano da se potrefi nijansa.

srpskivojnik-3.jpg

10 hours ago, Dule_smor said:

Fala Momci. Ovaj drugar je malo picajlzla i lozana za kola, cim vozi mecku sa mat farbom jelte:D. Tako da mu je jako bitno da se ne primeti razlika posle. ne znam da li onda mora cela povrsina da se farba ili moze sam,o deo gde je ogrebano da se potrefi nijansa.

ne znam kako to ide sa mat farbom nesam školovao, ali ako su neke manje stvari oni prvo probaju poliranjem i tako tim drugim manje "intenzivnim" akcijama da urade, ali ako je baš ludilo onda moraju da skinu tj. ovo što kaže vudsi.

Синоћ сам радио неке затворске вежбе (руско звоно, склекови, трбушњаци, чучњеви) и у току ноћи су ме спопали такви грчеви да је то био хаос. Но свакако сам опалио 15км ИАКО је било блатњаво, спарно, грозно време:

https://www.sports-tracker.com/workout/lazar20/647af44d41d4611342640174

@absolute претерао сам са тркама, можда одем на Трку Пријатељства у Кули, али свакако идем на Новосадски Ноћни Полумаратон. Јави се да фурамо!

Svenevideći

On 5/31/2023 at 9:33 PM, Dule_smor said:

Pa ako je picajzla i fura mečku, šta je 5k za jednog doktora da se sredi kako treba.

Realno kad se pojavi kot bilo kog farbara dal gruzija, srbija sa mečkom, nemačkim tablama i dr titulom, neće mu naplatiti kao da je punto, džaba kalkuliše.

Ako juri neku jeftiniju varijantu, uvek može mat folije da stavi, pa sve i da mu opet neko sjebe se samo deo zameni i eto.

9 hours ago, SATAN said:

Синоћ сам радио неке затворске вежбе (руско звоно, склекови, трбушњаци, чучњеви) и у току ноћи су ме спопали такви грчеви да је то био хаос. Но свакако сам опалио 15км ИАКО је било блатњаво, спарно, грозно време:

https://www.sports-tracker.com/workout/lazar20/647af44d41d4611342640174

@absolute претерао сам са тркама, можда одем на Трку Пријатељства у Кули, али свакако идем на Новосадски Ноћни Полумаратон. Јави се да фурамо!

Ajde da proverim datume i sa decom i zenom da utanacim 🙂

9 hours ago, evgeniy said:

Hide contents

Screenshot2023-06-03232746.jpg.bb002dbf1da95840d6abaf0b7aaed589.jpg

[roflmao][roflmao][roflmao]

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

16 hours ago, Junkie said:

Pa ako je picajzla i fura mečku, šta je 5k za jednog doktora da se sredi kako treba.

Realno kad se pojavi kot bilo kog farbara dal gruzija, srbija sa mečkom, nemačkim tablama i dr titulom, neće mu naplatiti kao da je punto, džaba kalkuliše.

Ako juri neku jeftiniju varijantu, uvek može mat folije da stavi, pa sve i da mu opet neko sjebe se samo deo zameni i eto.

pa dobro, nije bas da nam je plata 10k pa da nam 5k nije nista...nasao je nekoga jefitinije ovde izgleda, videcemo kako ce ispasti 😄

14 hours ago, toma said:

moze da pobegne od sirotinje, al sirotinja iz njega ne

a i ovo 😄

• Like +1 1

srpskivojnik-3.jpg