togFU Posted May 20, 2023 Report Share Posted May 20, 2023 @Dule_smor prvo probaj sa kacenjem zastave Srbije i velikog krsta na unutrasnji retrovizor, kontam da ce se mnogo njih usrati kad to vidi i smirice se 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 20, 2023 Report Share Posted May 20, 2023 Reki bi okacio Putinovu sliku i veliko Z na haubu heh 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 20, 2023 Report Share Posted May 20, 2023 Dule, sto si nervozan. Opusti se. Jos malo stizu oslobodioci 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 21, 2023 Report Share Posted May 21, 2023 20 hours ago, Dule_smor said: Znaci kako mi na kurac idu retardirane Svabe koje se prave pametne svugde...vec vise puta mi se desava da dok vozim auto po gradu razni retardi, uglavnom biciklisti, nesto dobacuju i gestikuliraju kao da usporim dok prolaze trotoarom pored ili prelaze ulicu na 50 metara ispred mene i uredno ih propustim iako nisu na pesackom...nijednom nisam prekoracio brzinu preko 5kmh u datim trenucima, sto oni svakako ne mogu da procene dal vozim 55, a ogranicenje je 50 recimo...dal da pocnem da im pokazujem kurac iz kola kad krenu da gestikuliraju, ili da odem full Fata i izadjem i polomim im picke i bicikle? Bukvalno ovo sto je rekao togfu. meni zapravo palo napamet samo da odvrnes neki domaći melos i nema leba da ti neko nešto dobaci. ovako misle da si standardni nemački doktor pa smeju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SATAN Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 https://www.sports-tracker.com/workout/lazar20/646a0d8bc3dafc1f27cf000d Истрчао 23км за викенд (https://ivanjicatrail.rs/en/), пијем кафу и идем на лагану 10ту. Следећи викенд, нова трка јелте! https://www.facebook.com/people/OCR-North-Spirit/100085529776828/ Quote Олимпијске игре на РУРу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post absolute Posted May 24, 2023 Popular Post Report Share Posted May 24, 2023 6 minutes ago, SATAN said: https://www.sports-tracker.com/workout/lazar20/646a0d8bc3dafc1f27cf000d Истрчао 23км за викенд (https://ivanjicatrail.rs/en/), пијем кафу и идем на лагану 10ту. Следећи викенд, нова трка јелте! https://www.facebook.com/people/OCR-North-Spirit/100085529776828/ Zamalo i ja da odem. Ajde javi šta planiraš da trčiš, možemo zajedno negde....no homo, ofc... Jbg, nisam mogao zbog dece. Inače, uzeo prsluk sa tegovima (5kg) iz Decathlona, pa sa tim trčkaram sad. U početku bude malo teže, posle se čovek navikne, ali kad skineš, osećaš se ko leptirić 😄 U nedelju ispeo na Trem, Suva planina. Koga put navede, odlično je... 4 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Много убаво! 1 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted May 24, 2023 Popular Post Report Share Posted May 24, 2023 ja sam ispeo prosle godine, do devojackog groba je bilo lagano, al posle taj zadnji uspon je bio vrlo izazovan! : D 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 U, ekstra po snegu \o/ Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Au, umrla Tina Tarner :c 1 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 Vala 84 godine, daj Boze da mi pozivimo toliko...nek joj je laka zemlja 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 24, 2023 Report Share Posted May 24, 2023 11 minutes ago, Dule_smor said: Vala 84 godine, daj Boze da mi pozivimo toliko...nek joj je laka zemlja Ja samo dan duze od Kozurika i dosta je, cisto da mogu da mu serem sto je jeo toliko kackavalja 😄 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dule_smor Posted May 26, 2023 Popular Post Report Share Posted May 26, 2023 On 5/20/2023 at 8:00 PM, Dule_smor said: Znaci kako mi na kurac idu retardirane Svabe koje se prave pametne svugde...vec vise puta mi se desava da dok vozim auto po gradu razni retardi, uglavnom biciklisti, nesto dobacuju i gestikuliraju kao da usporim dok prolaze trotoarom pored ili prelaze ulicu na 50 metara ispred mene i uredno ih propustim iako nisu na pesackom...nijednom nisam prekoracio brzinu preko 5kmh u datim trenucima, sto oni svakako ne mogu da procene dal vozim 55, a ogranicenje je 50 recimo...dal da pocnem da im pokazujem kurac iz kola kad krenu da gestikuliraju, ili da odem full Fata i izadjem i polomim im picke i bicikle? Nastavak price...kolega iz Gruzije se juce vracao sa posla i ispred njega vozi biciklista sredinom ulice tako da ne moze da ga pretekne...ovaj mu svirne par puta, biciklista krene da gestikulira i svadja se, ovaj mu dobaci iz kola da ne vozi sredinom ulice tako da niko ne moze da prodje, biciklista krene da mu sutne auto, ovaj ga nekako obidje i pobegne...jutros krece na posao kolega, ceo auto u krug izgreban kljucem ili nozem ili tako nesto...znaci biciklisti su zaista najveca govna i sljam, treba ih spaliti...inb4, bolje sto se nisam kacio sa njima onda:DDD 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Само у Србији! 2 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Sledeci put samo prodji brzo pored njih i predji preko bare i onda PUNGAS !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 10 minutes ago, overkind said: Само у Србији! Bukvalno je to meni palo na pamet...ali ovi zapadni biciklisti su najveca govna bukvalno, iskompleksirani retardi koji misle da spasavaju planetu i da su vredniji od svih ostalih 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Au jbt, kakvi debili. Svaki dan u saobraćaju barem jednu situaciju imam. Prosto nevoravatno kolika količina ludila je kad se sedne za volan. Juče isto ja ulazim na parking sa ulice, dao migavac 10 metara pre skretanja, a 100ak metara iz suprotnog pravca ide BMW koji kad je video da sam dao migavac bukvalno stisao gas do daske, samo da ja ne prođem. Inače je semafor 20ak metara pre te raskrsnice gde je bilo crveno svetlo i svakako je morao da koči kao manijak da bi stao. U svakom slučaju ja prošao pre njega i on na sirenu kao magarac jedno dva mintuta. Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 u Briselu je to prosto reseno. Kao vozac autoa nemas nikakva prava, prihvatis to ili ides bajsom-prevozom. Uzbrdica, po SRED puta, vozi opusteno 5 na sat, iza kolona, al boli nju picka. Jela je kinou za dorucak, brijala se pre 6 meseci, ide laganica na kurs kako postati osnazena borkinja, to sto vozi PO SRED ulice nista njoj(njemu) ne znaci, laganica. Ako trubnes ne daj boze, salva uvreda, murija i sta sve ne. Jos gori su istocno evropljani koji bukte od zelje da se integrisu pa jasu bajseve a ne znaju da voze. Ja sam odavno rekao da je mnogo postenije zabraniti autoe. To je poseban majndset. Ubedjeni su da ce spasiti planetu. Jebi ga 😄 Ako bas covek ne moze to da podnese, preselis se u kairo i gazis sve pred sobom. Samo da napomenem, ja i volim i vozim bajs, ali gde idu autoi, tu je bajs nono. Samo jos nesto (ah bes kulja), evo je moja ulica : dakle ovo veliko ostrvo sa sinama po sredini ima 2smernu bajs stazu super kvaliteta. TO nece spreciti mombrile da voze kolovozom IAKO IMAJU JEBENU DEDICATED STAZU. Dakle samo bez nervoze 😄 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Ahaha, Igor triggered, vise mrzi bicikliste nego Kili cigane:DDD 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 ne mrzim nego se plasim. Ja bukvalno kola koristim dnevno za "milica skola - igor posao-milica skola-kuci" Deo od mene do skole je bukvalno put veganskog pakla, uzasno se stresiram da ih ne udarim slucajno ovo lepe po bajsevima i stavljaju nekad na kola 😄 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 fun fact. ovde kod mene na banjici na prvaku imaju kao ulicice koje nisu za voznju, nema parking mesta i to, u sustini sluze da moze da ne daj boze pridje hitna, vatrogasci. i naravno na ceo taj kompleks zgrada ima recimo 10ak "stekova" gde u sustini mozes uterati auto... pogadjajte koja marka automobila cini 70% 😄 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 2 hours ago, f4ts0 said: Samo da napomenem, ja i volim i vozim bajs, ali gde idu autoi, tu je bajs nono. A što ti ne primeniš ono "ako ne možeš da ih pobediš, priključi im se"? 😄 Doduše jeste baš jedenje govana da idu po ulici ako već ima biciklistička staza i to još i polako 🙂 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 Pa zasto onda da im se prikljucim ako je jedenje govana 😄 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 9 minutes ago, Zwerko said: A što ti ne primeniš ono "ako ne možeš da ih pobediš, priključi im se"? 😄 Doduše jeste baš jedenje govana da idu po ulici ako već ima biciklistička staza i to još i polako 🙂 Ja sam shvatio da im se već pridružio Turčin do lakata, poturica do ramena.... Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 26, 2023 Report Share Posted May 26, 2023 5 minutes ago, f4ts0 said: Pa zasto onda da im se prikljucim ako je jedenje govana 😄 Pa da im pokažeš kako se pravilno vozi bicikl na posao! 5 minutes ago, absolute said: Ja sam shvatio da im se već pridružio Turčin do lakata, poturica do ramena.... Mislim da se to odnosi samo na onaj deo za gejeve, odupire se da napusti mečku 😄 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts