Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

20 hours ago, Dule_smor said:

Znaci kako mi na kurac idu retardirane Svabe koje se prave pametne svugde...vec vise puta mi se desava da dok vozim auto po gradu razni retardi, uglavnom biciklisti, nesto dobacuju i gestikuliraju kao da usporim dok prolaze trotoarom pored ili prelaze ulicu na 50 metara ispred mene i uredno ih propustim iako nisu na pesackom...nijednom nisam prekoracio brzinu preko 5kmh u datim trenucima, sto oni svakako ne mogu da procene dal vozim 55, a ogranicenje je 50 recimo...dal da pocnem da im pokazujem kurac iz kola kad krenu da gestikuliraju, ili da odem full Fata i izadjem i polomim im picke i bicikle?

Bukvalno ovo sto je rekao togfu. 

meni zapravo palo napamet samo da odvrnes neki domaći melos i nema leba da ti neko nešto dobaci. 

ovako misle da si standardni nemački doktor pa smeju!

https://www.sports-tracker.com/workout/lazar20/646a0d8bc3dafc1f27cf000d

Истрчао 23км за викенд (https://ivanjicatrail.rs/en/), пијем кафу и идем на лагану 10ту. Следећи викенд, нова трка јелте!

https://www.facebook.com/people/OCR-North-Spirit/100085529776828/

Олимпијске игре на РУРу

11 minutes ago, Dule_smor said:

Vala 84 godine, daj Boze da mi pozivimo toliko...nek joj je laka zemlja

Ja samo dan duze od Kozurika i dosta je, cisto da mogu da mu serem sto je jeo toliko kackavalja 😄

• Haha (+1) 2

QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

Au jbt, kakvi debili.

Svaki dan u saobraćaju barem jednu situaciju imam. Prosto nevoravatno kolika količina ludila je kad se sedne za volan.

Juče isto ja ulazim na parking sa ulice, dao migavac 10 metara pre skretanja, a 100ak metara iz suprotnog pravca ide BMW koji kad je video da sam dao migavac bukvalno stisao gas do daske, samo da ja ne prođem. Inače je semafor 20ak metara pre te raskrsnice gde je bilo crveno svetlo i svakako je morao da koči kao manijak da bi stao.

U svakom slučaju ja prošao pre njega i on na sirenu kao magarac jedno dva mintuta.

relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom

u Briselu je to prosto reseno. Kao vozac autoa nemas nikakva prava, prihvatis to ili ides bajsom-prevozom.

Uzbrdica, po SRED puta, vozi opusteno 5 na sat, iza kolona, al boli nju picka. Jela je kinou za dorucak, brijala se pre 6 meseci, ide laganica na kurs kako postati osnazena borkinja, to sto vozi PO SRED ulice nista njoj(njemu) ne znaci, laganica.
Ako trubnes ne daj boze, salva uvreda, murija i sta sve ne.

Jos gori su istocno evropljani koji bukte od zelje da se integrisu pa jasu bajseve a ne znaju da voze.

Ja sam odavno rekao da je mnogo postenije zabraniti autoe.

To je poseban majndset. Ubedjeni su da ce spasiti planetu. Jebi ga 😄
Ako bas covek ne moze to da podnese, preselis se u kairo i gazis sve pred sobom.

Samo da napomenem, ja i volim i vozim bajs, ali gde idu autoi, tu je bajs nono.

Samo jos nesto (ah bes kulja), evo je moja ulica :Screenshot2023-05-26at08_58_42.thumb.png.b638b4f124009ade960bdf608136214c.png

dakle ovo veliko ostrvo sa sinama po sredini ima 2smernu bajs stazu super kvaliteta. TO nece spreciti mombrile da voze kolovozom IAKO IMAJU JEBENU DEDICATED STAZU.

Dakle samo bez nervoze 😄

• Haha (+1) 1

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ne mrzim nego se plasim. Ja bukvalno kola koristim dnevno za "milica skola - igor posao-milica skola-kuci"
Deo od mene do skole je bukvalno put veganskog pakla, uzasno se stresiram da ih ne udarim slucajno

ovo lepe po bajsevima i stavljaju nekad na kola 😄Screenshot2023-05-26at09_08_22.png.cdc28a7fbfd1b6d49f19bcdd15a1f04e.pngScreenshot2023-05-26at09_08_15.png.e917ad8029e8b242914236e015309600.png

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

fun fact. ovde kod mene na banjici na prvaku imaju kao ulicice koje nisu za voznju, nema parking mesta i to, u sustini sluze da moze da ne daj boze pridje hitna, vatrogasci. i naravno na ceo taj kompleks zgrada ima recimo 10ak "stekova" gde u sustini mozes uterati auto... pogadjajte koja marka automobila cini 70% 😄 

• Haha (+1) 1

2 hours ago, f4ts0 said:

Samo da napomenem, ja i volim i vozim bajs, ali gde idu autoi, tu je bajs nono.

A što ti ne primeniš ono "ako ne možeš da ih pobediš, priključi im se"? 😄 Doduše jeste baš jedenje govana da idu po ulici ako već ima biciklistička staza i to još i polako 🙂 

• Downvote (-1) 1

Heghlu'meH QaQ jajvam

9 minutes ago, Zwerko said:

A što ti ne primeniš ono "ako ne možeš da ih pobediš, priključi im se"? 😄 Doduše jeste baš jedenje govana da idu po ulici ako već ima biciklistička staza i to još i polako 🙂 

Ja sam shvatio da im se već pridružio :tf2:

Turčin do lakata, poturica do ramena....

5 minutes ago, f4ts0 said:

Pa zasto onda da im se prikljucim ako je jedenje govana 😄

Pa da im pokažeš kako se pravilno vozi bicikl na posao!

5 minutes ago, absolute said:

Ja sam shvatio da im se već pridružio :tf2:

Turčin do lakata, poturica do ramena....

Mislim da se to odnosi samo na onaj deo za gejeve, odupire se da napusti mečku 😄 

Heghlu'meH QaQ jajvam