Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

1 hour ago, millanče said:

Jest, kupili smo, sad osvajamo 😄

7 hours ago, Elvis J. Kurtovic said:

Нови грб Саутемптона 🙂

ah, nisam povezao, pošto mislim da Šolaka baš puno zabole za Srbiju 🙂 Dajte onu babu što kaže da je baš zabole patka 🙂

Više vidim to kao scenario koji pomenuh da grune SBB logo na dres da zavuče mtsu 🙂

9 hours ago, Lucky said:

ah, nisam povezao, pošto mislim da Šolaka baš puno zabole za Srbiju 🙂 Dajte onu babu što kaže da je baš zabole patka 🙂

Više vidim to kao scenario koji pomenuh da grune SBB logo na dres da zavuče mtsu 🙂

Čuj, logo, možda im zavuče, tj. izvuče prava opet :D BTW svi su isti, ne znam dal' sam vam nekad pričao na tu temu, e :D

Edited by millanče

OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO

33 minutes ago, millanče said:

Čuj, logo, možda im zavuče, tj. izvuče prava opet 😄 BTW svi su isti, ne znam dal' sam vam nekad pričao na tu temu, e 😄

to ne verujem da će moći baš 🙂 a naravno da su svi isti tj. većina su isti. ali što kaže higli, mts je makar naš! 🙂

23 hours ago, Lucky said:

to ne verujem da će moći baš 🙂 a naravno da su svi isti tj. većina su isti. ali što kaže higli, mts je makar naš! 🙂

Ma znam da je naš, al još kad bi se ponašao prema nama kao da smo njegovi, gde bi nam bio kraj :D

11 hours ago, millanče said:

Ma znam da je naš, al još kad bi se ponašao prema nama kao da smo njegovi, gde bi nam bio kraj 😄

ima i tu neke istine! 🙂

kreće opet napolju sneg, ajd' malo je bolje očišćeno nego što je bilo juče, ono je bila katastrofa za voziti, danas malo nekako lakše.

sutra zato kad rokne -12 ili koliko već su rekli, biće veselo.

• Like +1 1

Evo ovi hajlijevi IT-jevci!

Sakoman je rekao kako od nove Nacionalne strategije do 2030. ne očekuje ništa.

"Nedavno mi je došao jedan gazda softverske kuće s par desetina softveraša, svaki dan oni rade posao na kokainu, pola plate troše na kokain. Koliko treba vremena da se kokain nabavi u Zagrebu? Jutros sam zvao jednog korisnika i kaže da mu treba tri minute", rekao je.

puni para, ne znaju šta će!

• Haha (+1) 2

On 1/10/2022 at 7:50 PM, millanče said:

Ma znam da je naš, al još kad bi se ponašao prema nama kao da smo njegovi, gde bi nam bio kraj 😄

Pokusavam da skapiram ljude koji hejtuju MTS ali mi stvarno nisu jasni. Ljudi ne kapirate sta imamo... bukvalno trazite dlaku u jajetu

prevelik ti avatar m8

On 1/13/2022 at 4:46 PM, FATA said:

Pokusavam da skapiram ljude koji hejtuju MTS ali mi stvarno nisu jasni. Ljudi ne kapirate sta imamo... bukvalno trazite dlaku u jajetu

Prema meni su bukvalno kao oni Kablovska likovi iz Saut Parka, što trljaju svoje bradavice jer ja druge opcije nemam :) 

• Haha (+1) 1

1 hour ago, millanče said:

Prema meni su bukvalno kao oni Kablovska likovi iz Saut Parka, što trljaju svoje bradavice jer ja druge opcije nemam 🙂

ima toga 🙂

On 1/13/2022 at 4:46 PM, FATA said:

fora je kad ti radi radi, niko se ne žali, imaš super brzine.

međutim kad krene nešto da štuca i ne radi, pokaže se pravo lice 🙂

Ovi spameri se više ni ne trude :))

Hello,

Your partner is dead. The fund deposited by your late partner in which you are the beneficiary will be taken over by national treasury commission if nothing is done in the next 48h . This means you have forfeited your fund to the government. To reverse this decision, you are required to confirm the following details ;

Full name

Address

Telephone

ID

300 USD for stamp duty

Looking forward to your prompt response.

Thanks

Emilio Grebot

Email: emiliogrebot@msgsafe.io

@Lucky

U sred bela dana, oko pola 2, hodam ka autobuskoj stanici gde cekam bus za posao, u par sekundi je pao mrak i nenormalna kolicina kisa, imao sam kisobran, kao da ga nisam imao, bus sam cekao stojeci na klupici, tako da je naravno moguce da padne mrak u sred dana i to u par sekundi, sve ulicne svetiljke su se upalile :), Zhuhai grad je u pitanju.

55 minutes ago, mohr said:

@Lucky

U sred bela dana, oko pola 2, hodam ka autobuskoj stanici gde cekam bus za posao, u par sekundi je pao mrak i nenormalna kolicina kisa, imao sam kisobran, kao da ga nisam imao, bus sam cekao stojeci na klupici, tako da je naravno moguce da padne mrak u sred dana i to u par sekundi, sve ulicne svetiljke su se upalile :), Zhuhai grad je u pitanju.

ma da, kapiram da ima tako nečega.

i kod nas se u bgd događa da padne mrak nekad kad se navuče neka kiša pa ono skoro bude mračno, ali ovako da je baš mrak mrak - neviđeno nešto, makar u ovim krajevima 🙂a priznajem i srećom do sada nisam bio igde gde je erupcija vulkana napravila mrak na nebu 🙂