Čamuga Posted May 20, 2020 Report Share Posted May 20, 2020 rebel retard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 pa boja, rasa i vera nazalost jeste legitiman faktor pri rasudjivanju upravo zbog morona kao sto je doticna, koji cine 70% covecanstva. inace, naravno da je riba retard, a vidim uhvatila se sa pajom bihalijem, kuce mace mentalno obolelim nacosem, what could possibly go wrong Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Debeli Posted May 21, 2020 Popular Post Report Share Posted May 21, 2020 (edited) čekaj, polako... recimo neki dobri Crnac iz Afrike reši da ćerkici, dobijenom sa Beograđankom, da iseče klitoris. ali je dobar čovek. ili tako neki dobri Arapin reši da je malo isprepuca i otme decu i odvede u sveti rat da zajedno umru za Alaha. ali dobar čovek, ima osmeh koji pleni. ili neki Pakistanac ubije ćerku dobijenu sa nju ejdž beogradskom ribicom, što je osramotila porodicu poljupcem u javnosti, ali je dobar čovek, svi u njegovom selu kažu da jeste. kao ona što kuka kao sinja kukavica što joj je muž Turčin odveo decu u Anadoliju i traži pomoć Dačića, Vučića, Spajdermena i svih svetih... a ja sam u fazonu kad ti je Turčin bio dobar, hajde ti lepo kod njega tamo da mu pereš noge u Anadoliju, a nas ovde ostavi na miru. da, znam da sam i ja fašista, nacista, rasista, boljševik i sadista, ali držimo se razgovora o temi religije, rase i nacije koja determiniše nečije ne samo ponašanje, nego i sistem vrednosti. Edited May 21, 2020 by Debeli 3 Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 dobri su ljudi prihbvate zapadne vrednosti i brzo se asimiluju https://www.brusselstimes.com/all-news/belgium-all-news/112795/police-catch-three-youths-spitting-on-car-door-handles-to-infect-officers-coronavirus-molenbeek/ https://www.brusselstimes.com/all-news/belgium-all-news/112754/kicked-beaten-violence-towards-police-highlighted-on-social-media/ ofc jovana retard Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 (edited) @Debeli pa na osnovu cega su svi ti ljudi 'dobri' uopste? zatucana, retardirana gamad na nivou zivotinja. a to sto on misli da je dobar, to je njegov problem. neko sece klitorise, neko kamenuje zenu, neko okadjenom stanglom otvara pederima lobanje. ti koji seku klitorise su nista drugo nego dr jovane druge vere, rodjene u drugoj drzavi. nabijem ih sve na kurac zajedno i celu ovu retardiranu moronsku planetu Edited May 21, 2020 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 there there Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 35 minutes ago, Debeli said: da, znam da sam i ja fašista, nacista, rasista, boljševik i sadista, ali držimo se razgovora o temi religije, rase i nacije koja determiniše nečije ne samo ponašanje, nego i sistem vrednosti. Imaš i tradicionalni srpski sistem vrednosti da muž treba ženu s vremena na vreme malo da propusti kroz šake, red je, a i komšije sve kažu da je dobar čovek... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 19 minutes ago, Vlada_ said: @Debeli pa na osnovu cega su svi ti ljudi 'dobri' uopste? zatucana, retardirana gamad na nivou zivotinja. a to sto on misli da je dobar, to je njegov problem. neko sece klitorise, neko kamenuje zenu, neko okadjenom stanglom otvara pederima lobanje. ti koji seku klitorise su nista drugo nego dr jovane druge vere, rodjene u drugoj drzavi. nabijem ih sve na kurac zajedno i celu ovu retardiranu moronsku planetu Ne zaboravi ni heroje poput Siminih četnika (i njihovih pandana na drugim stranama fronta) koji su silovali, mučili, držali robove, i ubijali malu decu. Imaš i danas gomilu koji su spemni da ih pravdaju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 15 hours ago, Čamuga said: rebel retard Кева ти је ретард. 1 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 25 minutes ago, Zwerko said: Imaš i tradicionalni srpski sistem vrednosti da muž treba ženu s vremena na vreme malo da propusti kroz šake, red je, a i komšije sve kažu da je dobar čovek... spoken like a true drugosrbijanac 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 ziv je forum umro nije! 38 minutes ago, Vlada_ said: nabijem ih sve na kurac zajedno i celu ovu retardiranu moronsku planetu this Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 (edited) 1 hour ago, Debeli said: kao ona što kuka kao sinja kukavica što joj je muž Turčin odveo decu u Anadoliju i traži pomoć Dačića, Vučića, Spajdermena i svih svetih... a ja sam u fazonu kad ti je Turčin bio dobar, hajde ti lepo kod njega tamo da mu pereš noge u Anadoliju, a nas ovde ostavi na miru. Ovo mislim, a ne smem ni da pimislim nigdi da kažem...Apsolutno mi se napunio ku**c nje po vestima i novinama, kao da nisi u školi učila šta je Islam, ko su Turci itd. Edited May 21, 2020 by millanče Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 49 minutes ago, Jose Jimenez said: Ne zaboravi ni heroje poput Siminih četnika (i njihovih pandana na drugim stranama fronta) koji su silovali, mučili, držali robove, i ubijali malu decu. Imaš i danas gomilu koji su spemni da ih pravdaju. ovo što ti opisuješ je rat, a rat izvlači najgore i najbolje u svim ljudima svih vera nacija i rasa. ja sam se držao neke uobičajene mirnodopske prakse. 1 hour ago, Zwerko said: Imaš i tradicionalni srpski sistem vrednosti da muž treba ženu s vremena na vreme malo da propusti kroz šake, red je, a i komšije sve kažu da je dobar čovek... što bi rekla žena mog dobrog prijatelja UDARI ME MUŽU DA ZNAM DA ME VOLIŠ! 1 hour ago, Vlada_ said: @Debeli pa na osnovu cega su svi ti ljudi 'dobri' uopste? zatucana, retardirana gamad na nivou zivotinja. a to sto on misli da je dobar, to je njegov problem. neko sece klitorise, neko kamenuje zenu, neko okadjenom stanglom otvara pederima lobanje. ti koji seku klitorise su nista drugo nego dr jovane druge vere, rodjene u drugoj drzavi. nabijem ih sve na kurac zajedno i celu ovu retardiranu moronsku planetu vidi, dobar ili loš je neko SAMO u odnosu na relevantni referentni sistem. univerzalne vrednosti ne postoje. postoje ali U OKVIRU određene kulture, čime samim nisu univerzalne nego lokalne. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 19 minutes ago, millanče said: Ovo mislim, a ne smem ni da pimislim nigdi da kažem...Apsolutno mi se napunio ku**c nje po vestima i novinama, kao da nisi u školi učila šta je Islam, ko su Turci itd. moja skolska se udala za turcina, imaju dvoje dece, sve super...inb4 udata jel heee ne znam, pokusavam da ne budem rasista i zatucan, ali mi nesto ne ide 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 21 minutes ago, Debeli said: vidi, dobar ili loš je neko SAMO u odnosu na relevantni referentni sistem. univerzalne vrednosti ne postoje. postoje ali U OKVIRU određene kulture, čime samim nisu univerzalne nego lokalne. wat? naravno da postoje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 postoje, da, ali u narativu globalista. inače ne postoje. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 26 minutes ago, Debeli said: vidi, dobar ili loš je neko SAMO u odnosu na relevantni referentni sistem. univerzalne vrednosti ne postoje. postoje ali U OKVIRU određene kulture, čime samim nisu univerzalne nego lokalne. dakle, necinjenje zla drugom zivom bicu ne bismo mogli da uzmemo za neko univerzalno dobro? Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 zavisi po kojem narativu gledas vlado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 4 minutes ago, Vlada_ said: dakle, necinjenje zla drugom zivom bicu ne bismo mogli da uzmemo za neko univerzalno dobro? dobro i zlo definišu kulture. ono što je tebi zlo u našoj kulturi, kao genitalno sakaćenje, na primer, nekome nije. 2 minutes ago, mladenq said: zavisi po kojem narativu gledas vlado upravo. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 5 minutes ago, Debeli said: dobro i zlo definišu kulture. ono što je tebi zlo u našoj kulturi, kao genitalno sakaćenje, na primer, nekome nije. poenta je da je genitalno sakacenje univerzalno lose/zlo, neovisno od kulture Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 zasto? jer ga praktikuju u africi? ameri su prigrlili genitalnu mutilaciju muskaraca i smatraju da su nesakati penisi neprirodni. RECIMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 trolujes a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 ne trolujem. ocigledno nisi upoznat sa javnim mnjenjem povodom tog pitanja u SAD. njima je to normalno. za razliku od muslimana i jevreja, rade to zbog estetike, ne kao verski obicaj. ili pricamo samo o zenskoj mutilaciji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mladenq Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 pod genitalnom mutilacijom uglavnom se misli na zensku, o tome smo bar ovde pricali i na to sam ja mislio, a ne znam je l' to treba da se objasnjava sto je univerzalno lose/zlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted May 21, 2020 Report Share Posted May 21, 2020 ajde sad onda. zasto ti mislis da obrezivanje dece (u ovom slucaju muske) nije mutilacija? ako jeste a sprovodi se i popularno, mislis li da je nasa kultura u krivu jer ne sakatimo decu? a ako nije, zasto i mi to ne radimo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts