reki Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 nisam nasao to oprosti mi vitjko 😞 hvala obojici! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 jel realno da telekom sije SBB po ponudi iako su tek skoro upali u pricu? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 na sta tacno mislis? korisnici koji su jedini bitni u celoj prici dobijaju duplo vise kod MTS za iste novce. ne deluje mi da SBB ima ikakvu politiku a jos manje organizaciju Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 5, 2020 Report Share Posted April 5, 2020 Код Телекома не може да се гледа НФЛ. 😄 Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 neverovatno je koliko je EON djubre 😄 UX im je lvl RUR Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 sbb > telekom moze lock Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 9 hours ago, alfa said: neverovatno je koliko je EON djubre 😄 UX im je lvl RUR Konacno ! Trenirani majmuni su radili na ovom sranju. Bilo kome starijem ne bi objasnio nikad kako se koristi koliko su zakomplikovali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 20 hours ago, Ребел said: Код Телекома не може да се гледа НФЛ. 😄 Што се тиче спортског садржаја, СББ је годинама био испред Телекома јер су од релевантних ствари држали Премијер лигу, Ла лигу, и Евролигу+НБА, наспрам Телекомових Италијана, ЛЕ и ЛШ. Кажем релевантних, јер ствари попут Француза, Холанђана па и НФЛа итд. и нису толико битне за највећи број корисника. Собзиром да им је Телеком узео НБА, а ако је и даље планирано продавање Телекома као фирме ја се не бих чудио да се испрсе и купе Енглезе/Шпанце како би повећали број корисника, што ће сигурно довести да тога да се многи определе пре за Телеком. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deK!sa Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 Проблем са стримовима је што у најбољем случају касне неколико десетина секунди у односу на тв, а неретко и по неколико минута. Пошто РТС нема права преноса ЕП следеће године већ СК односно СББ, замисли гледаш нашу репку и чујеш читаво насеље како се радује голу 2 мин пре него што падне и код тебе. inb4 нећемо се квалификовати сва срећа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 6, 2020 Report Share Posted April 6, 2020 Већи је проблем за клађење уживо. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 na kladjenju uzivo imas njihov strim obicno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 Имаш и у Теленору и у МТСу банку. Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 9, 2020 Report Share Posted April 9, 2020 Ima negde neki frizer/berberin da radi? 🙂 Ili, preporuka za neki aparat koji može da se koristi i za šišanje? recimo, otprilike da znam šta da tražim https://www.gigatron.rs/masinice_za_sisanje_i_trimeri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 9, 2020 Report Share Posted April 9, 2020 Ja imam ovaj https://www.gigatron.rs/masinice_za_sisanje_i_trimeri/remington_trimer_za_kosu_apprentice_hc5018-89455 Sasvim korektan i robustan. Naravno rezultat dosta zavisi od veštine tog što te šiša. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted April 14, 2020 Report Share Posted April 14, 2020 Jebote mi u zadnji 30 godina doprinosimo globalnoj prici samo sa ektremnim cudacima 😄 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 Quote Program se širi elektronskim porukama poslatim sa navodne i-mejl adrese MUP-a invitations@mup.gov.rs i upozorava ih da takvu poruku, ukoliko je prime, ne otvaraju. MUP poziva kompanije i građane da, ukoliko dobiju takvu elektronsku poruku, to prijave Odeljenju za suzbijanje visokotehnološkog kriminala na i-mejl adresu vtk@mup.gov.rs. ako se šalju sa ove adrese, mogu li forumaši iteovci da objasne, je li to znači da je na neki način komprovitovan integritet mupovih it kapaciteta? Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 15, 2020 Report Share Posted April 15, 2020 (edited) Ne mora da znaci, mogu preko drugih kanala. Recimo, olizu svi kasiku i pomole se budi i to je to i onda samo ukucaju sa kog maila zele da salju ps. Niko ne pominje da je umro nas heroj, dr Miodrag Lazic, neka mu je laka zemlja! Edited April 15, 2020 by alfa Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted April 16, 2020 Report Share Posted April 16, 2020 je li ima neki iteovac ovo da objasni? pokoj duši dr Lazića. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2020 Report Share Posted April 16, 2020 On 4/4/2020 at 12:33 PM, digrejzo said: je l' zna neko u kojoj mesari bih mogao da nadjem srafcigere potrebne za rasklapanje MBPa? hocu da zamenim termalnu pastu i imam onaj pentalobe srafciger od koliko vec milimetara, ali kad skinem backplate nemam odgovarajuci srafciger za ove srafove: Reveal hidden contents kakvo govno od firme, zelim im sve najgore =( ako se nisi snašao, Xioami ima svoj set šrafcigera koje možeš da kupiš a koji otvaraju i MBP. bilo na kupujemprodajem. On 4/9/2020 at 10:08 AM, manson said: Ima negde neki frizer/berberin da radi? 🙂 Ili, preporuka za neki aparat koji može da se koristi i za šišanje? recimo, otprilike da znam šta da tražim https://www.gigatron.rs/masinice_za_sisanje_i_trimeri ajmo po milioniti put, samo moser ili wahl. uđeš u unitech (ustanička, svetogorska) i kažeš "dajte mi najjeftiniju mašinicu koju imate" - biće oko 5000din. i rešio si sve probleme. 10 hours ago, Debeli said: ako se šalju sa ove adrese, mogu li forumaši iteovci da objasne, je li to znači da je na neki način komprovitovan integritet mupovih it kapaciteta? možeš da namestiš da ispadne da si poslao mail kao donald tramp iz bele kuće direkt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted April 16, 2020 Report Share Posted April 16, 2020 jesam, uzeo sam ovaj set. ima sve sto mi je trebalo o/ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2020 Report Share Posted April 16, 2020 6 minutes ago, digrejzo said: jesam, uzeo sam ovaj set. ima sve sto mi je trebalo o/ woby haus mi možda nikad ne bi pao napamet za kupovinu tako nečega 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 16, 2020 Report Share Posted April 16, 2020 @Debeli https://en.wikipedia.org/wiki/Email_spoofing Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJAPEH8 Posted April 16, 2020 Report Share Posted April 16, 2020 On 4/9/2020 at 10:08 AM, manson said: Ima negde neki frizer/berberin da radi? 🙂 Ili, preporuka za neki aparat koji može da se koristi i za šišanje? recimo, otprilike da znam šta da tražim https://www.gigatron.rs/masinice_za_sisanje_i_trimeri Evo ti ovde https://www.alexandar-cosmetics.com/kosa/aparati-za-kosu/masinice-za-sisanje?Filter[categories]=&Filter[term]=&Filter[order]=[]&Filter =1&Filter[sort]=rating_desc&Filter[perPage]=24&_=1587029295916 Mogu ti resiti 10% popusta na sve modele, a ja bih ti svakako preporucio ovu https://www.alexandar-cosmetics.com/proizvod/masinica-za-sisanje-oster-mxpro-10w Em je povoljna, em profi. Kod mene najprodavaniji model za te kucne varijante. Masinice su sve profesionalne, imas 2 godine garancije I besplatan servis 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 16, 2020 Report Share Posted April 16, 2020 12 hours ago, Debeli said: ako se šalju sa ove adrese, mogu li forumaši iteovci da objasne, je li to znači da je na neki način komprovitovan integritet mupovih it kapaciteta? Ja se samo brinem da ne stigne opet u NBS neki račun za plaćanje u inostranstvo Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2020 Report Share Posted April 16, 2020 16 minutes ago, DJAPEH8 said: Previous Page Next Page Previous Page Next Page Evo ti ovde https://www.alexandar-cosmetics.com/kosa/aparati-za-kosu/masinice-za-sisanje?Filter[categories]=&Filter[term]=&Filter[order]=[]&Filter =1&Filter[sort]=rating_desc&Filter[perPage]=24&_=1587029295916 Mogu ti resiti 10% popusta na sve modele, a ja bih ti svakako preporucio ovu https://www.alexandar-cosmetics.com/proizvod/masinica-za-sisanje-oster-mxpro-10w Em je povoljna, em profi. Kod mene najprodavaniji model za te kucne varijante. Masinice su sve profesionalne, imas 2 godine garancije I besplatan servis 🙂 Previous Page Next Page Previous Page Next Page al si otkrio neke fičre foruma koje nisam ni znao da imamo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts