dovlagsi Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 10 hours ago, exile said: 7+1 meseci nisam imao odmora uopste, jedva cekam ovo kao radio si 8 meseci zaredom sve dane uključujući i nedelju ili 8 meseci nisi imao neke spojene slobodne dane u vidu godišnjeg? ako je ovo drugo moja piša je veća od tvoje, easily :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 29, 2017 Report Share Posted July 29, 2017 Ako niste oženjeni sa decom, to onda ko dva japanca da mere kome je veći :D Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 ovako je danas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 lol Quote Tako da umesto na letovanju neplatiša će završiti na sudu, piše Politika u današnjem štampanom izdanju. Naplata prekršajnih kazni smanjena je za osam miliona dinara dnevno od kada je Ustavni sud ocenio neustavnim član 336. Zakona o prekršajima. Po toj odredbi, građani koji nisu izmirili novčane kazne nisu mogli da dobiju vozačku i saobraćajnu dozvolu niti potvrdu o registraciji vozila. Portparol Prekršajnog apelacionog suda Aleksandar Ilić kaže da građani na dnevnom nivou, u celoj Srbiji, izbegavaju da plate prekršajne kazne za osam miliona dinara manje u odnosu na period pre odluke Ustavnog suda, koja je doneta početkom novembra prošle godine. Ako se građanin ne odazove na dva sudska poziva, sud daje nalog policiji da ga privede, a ako ga policija ne pronađe - sud izdaje poternicu. U takvoj situaciji građanin može biti zadržan na na graničnom prelazu. Nedavno su medji izvestili da jedna naša sugrađanka nije mogla da izađe iz zemlje zato što je granična policija u regustru pronašla da nije platila kaznu za bus plus. Iz MUP-a nisu odgovorili na pitanje koliko je ove godine bilo vraćeno građana sa granice zbog neplaćenih kazni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Prijavio sam onog baticu direktno pandurima, kaze vec ima gomala prijava za njega, tako da ne znam sta da mislim lol Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Batina je iz raja izašla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Jerli ovo relano ili fotoshon, 42 jebote, pocrkacemo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 2 hours ago, nikita_ said: Prijavio sam onog baticu direktno pandurima, kaze vec ima gomala prijava za njega, tako da ne znam sta da mislim lol realno, sad ne znam ni ja. pomenuo si da je u pitanju 70k a ne pedes' evra? 37 minutes ago, Dule_smor said: Jerli ovo relano ili fotoshon, 42 jebote, pocrkacemo! petak subota i nedelja kampovanje na avali ili fruškoj gori, nema druge. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 (edited) 1 hour ago, Lucky said: realno, sad ne znam ni ja. pomenuo si da je u pitanju 70k a ne pedes' evra? Bilo bi dobro da i ovde okaci kako bi ljudi znali o kome je rec. Edited July 30, 2017 by Majstor bora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 21 hours ago, [BMF]Psycho said: Ako niste oženjeni sa decom, to onda ko dva japanca da mere kome je veći :D Ja jesam, zato i kazem :D Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted July 30, 2017 Report Share Posted July 30, 2017 Ovde zima divlja, morao sam jaknu danas Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 2 hours ago, kruko said: @nikita_ zaboravi na svojih 70k, mene je lik zavrnuo za 9k (preko 5k su dužni da ga gone po službenoj dužnosti za krivično delo prevare). Prijavio KP-u, mlatarao se po policiji, izjava, prijava, zna se identitet lika (neki balavac iz smederevske palanke, poslao je paket sa svojim imenom sa svoje adrese). I nikom ništa, to je bilo u junu 2015., očigledno ima nekoga da strpa prijavu u fioku. Iznos je nebitan, nemoj da misliš da će biti išta ažurniji što je u pitanju veća suma. ja sam mislio da je 15k limit? to su onda spustili tj. promenili. 9 hours ago, [BMF]Psycho said: Ovde zima divlja, morao sam jaknu danas jadan ti! svrati ovde slobodno u petak subotu i nedelju da se malo podružimo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 koje ste babetine, koje cekaju penziju ispred poste :D Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 3 hours ago, tortky said: @Vlada_ Neka ti svaka patika bude AirLjaks i neka ti svako pojačanje bude Suma <3 <3 <3 : * Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikita_ Posted July 31, 2017 Report Share Posted July 31, 2017 7 hours ago, kruko said: @nikita_ zaboravi na svojih 70k, mene je lik zavrnuo za 9k (preko 5k su dužni da ga gone po službenoj dužnosti za krivično delo prevare). Prijavio KP-u, mlatarao se po policiji, izjava, prijava, zna se identitet lika (neki balavac iz smederevske palanke, poslao je paket sa svojim imenom sa svoje adrese). I nikom ništa, to je bilo u junu 2015., očigledno ima nekoga da strpa prijavu u fioku. Iznos je nebitan, nemoj da misliš da će biti išta ažurniji što je u pitanju veća suma. Donekle sam zaboravio, al videcu i ja da cimam neku vezu. Quote sine nikita, postao si nik kejv Vagine 90 posto zena sveta su ti otvorene Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Vitja cita Blic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 BUSTED Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Svedoci smo ubrzane evolucije kao čisti rezultat čovekove volje.Još godinu il dve i korisnik tortky će prskati kiselinu umesto krvi iz nosa na svaki Blic komentar :D Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 trolien Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 mislim da će (nažalost) za dve godine ceo koncept botova biti toliko automatizovan da više neće biti živih ljudi koji rokaju te postove. to naravno otvara potpuno druge probleme na raznoraznim drugim frontovima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 1 hour ago, tortky said: Hoćeš reći da će za 2 godine SolidChief, Longli, Kruko, Savke i Zwek1* da interaguju međusobno i daju pluseve jedni drugima na prednaručene, uvek interesantne i zanimljive vesti? * - jedini koji neće biti bot, ali će aktivno učestvovati u diskusijama Ne baš, nego će botovanje biti automatizovano utoliko da neće biti potrebe da se plaćaju sendviči i plate za nešto što će raditi nekoliko aplikacija i koje će još između sebe da se prepiru. Naravno, tu će uvek biti i Vića da se nervira zbog svega. Sledeći put ili lepo pročitaj napisano ili napravi 5 sec pauze pre nego što nešto napišeš, kao što savetuješ i druge :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 razvodnjavaš poneku dobru foru forsiranjem loših, ali pošto je svakome potreban neki ventil a ovo je tvoj, ne mogu ti zameriti! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Ja sam dobio flasu rakije danas posle duzeg vremena, jel to dobar ventil?Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Samo nemoj da je razvodnjavaš! Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
traktori Posted August 1, 2017 Report Share Posted August 1, 2017 Prednapij se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts