Veljok Posted July 1, 2016 Report Share Posted July 1, 2016 2 hours ago, shoosh said: Ajde kad ste vec tako od pomoci svima, treba mi preporuka za dobar smestaj(prenociste) u Krusevcu. ova dva su u centru grada: http://www.cityhotel.rs i Novi Palas (nisam nasao za ovaj sajt) ovaj je dalje od centra, nekoliko km - http://hotelgolf.co.rs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 13 hours ago, prota_ said: dajte neki sajt za low cost letove, tips and tricks i to, nisam mnogo putovao tako also, iskustva ako je neko išao u portugal, pošto gde kad kako i to @prota_ www.azair.eu NAJACI SAIT ZA LOW COST Bio ja u Portugalu pre dve godine, ali ja sam Shabani Nonda, bolje pitaj urbanije face da te ja ne bih slucajno zajebao Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 dajte neki provereni servis racunara, treba mi komplet ciscenje od prasine kompresorom, zamena paste, podmazivanje kulera i sta sve vec ide uz to, nemam vremena ni zivaca da ista radim sam. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 mojservis011.rs grbic licno :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 4 hours ago, kruko said: Au što je bilo ratatatira u Žitištu i jos par klanja tu i tamo. prsli smo kolektivno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 ma svakim danom sve bolje i bolje! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Ma ekstra je sve, iz ove perspektive 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Šigraš to, Vudi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Vudu Civilizator, pronasao penicilin za sve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 2, 2016 Report Share Posted July 2, 2016 Ne igram ništa, aludiram na neke ovde s foruma 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 Aha, CIV. :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted July 3, 2016 Report Share Posted July 3, 2016 On 7/1/2016 at 9:49 PM, Veljok said: ova dva su u centru grada: http://www.cityhotel.rs i Novi Palas (nisam nasao za ovaj sajt) ovaj je dalje od centra, nekoliko km - http://hotelgolf.co.rs Hvala ti za info. Prebukirani su sledeci vikend (ovi city) :/ Na kraju sam dobio preporuku za hotel Biser. Tu sam i rezervisao sobu za inace neverovatnih 4,200 din (nocenje + dorucak) sto mi je smesno za takav smestaj, al ajde nemam izbora :)) Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Jebote sta je sa ovim zenama, ni da pomisle da se uhvate za novcanik ponekad (inb4 prestani da izlazis sa sponzorusama/ne budi stipsa) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 vala, to nije tacno. ja s ovim mojim uvek placam naizmenicno, a evo u poslednje vreme idemo na fizicke aktivnosti pa na pice i ja placam i njemu i njegovim drugarima jer ne nose pare sa sobom. kad ce muskarci da pocnu da nose pare sa sobom kad idu na basket! i da, prestani da izlazis sa sponzorusama :D a da si stipsa sumnjam, ne delujes mi tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 52 minutes ago, Dule_smor said: Jebote sta je sa ovim zenama, ni da pomisle da se uhvate za novcanik ponekad (inb4 prestani da izlazis sa sponzorusama/ne budi stipsa) Nemoj samo po tome meriti. Moze da znaci, a i ne mora. Ko je koga zvao na pice? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 2 hours ago, kruko said: Dobro jutro svima, a posebno Rekiju. Zašto više ni na jedno feta siru ne piše feta nego beli, Somborski i slično? Wikipedia to teh rescue: Since 2002, "feta" has been a protected designation of origin product in the European Union. According to the relevant EU legislation, only those cheeses produced in a traditional way in particular areas of Greece, which are made from sheep's milk, or from a mixture of sheep's and up to 30% of goat's milk from the same area, can be called "feta" Eto, ako nekog zanima taj interesantan podatak. Malo si zakasnio, halabuka je oko toga bila pre nekoliko godina kod nas. Doduše ne od 2002, ali recimo do 2010 npr kada je valjda taj neki EU zakon stigao i do nas :) A i realno, ovo što mi kupujemo kao fetu (tj. sada beli, somborski) nema veze sa pravom fetom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 1 hour ago, kruko said: Ne znam kad je bila halabuka, ali to na proizvodima ne piše od početka prošle godine, recimo. Nema, naš je masniji i od kravljeg mleka je. mislim da je zasigurno duže od toga edit: evo iskopao sam na sajtu, zainteresovalo me - 08.02.2013 znači pre više od tri godine: http://www.somboled.rs/sr/press-centar/novosti/president-somborska-ime-sira-br-1-u-srbiji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 uvek tu da pomognem produktivnom radu! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Mislim da je čak i na ruru bila rasprava oko toga, naravno uz mnogo pominjanja kojota u kontekstu belog Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Bila je precarska feta mešano koza/ovca iz Grčke za male pare pod mrljavim brendom Premia. Prestalo je da je ima u Maksijima, a kažu da je "mala potražnja pa neće više uvoziti", posle sam našao u Tempu i uzeo gomilu pošto je rok trajanja do kraja godine, možda ima još. Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 9 hours ago, Udo Tvrdi said: Nemoj samo po tome meriti. Moze da znaci, a i ne mora. Ko je koga zvao na pice? Ma ne govorim o tome, normalno da cu prvih par puta ja da platim pice/klopu devojci. Ali je malo glupo da ona to ocekuje svaki put i posle 2 meseca veze. Nije sad meni nesto zbog para, ali me nervra takav stav. A da se razumemo cura zaista nije neka sponzorusa u fazonu splavovi/separei/krpice, samo je verovatno naviknuta da misli da muskarac treba da joj placa pice uvek. Inb4, ne budi sisica i reci joj da sama plati nekad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 Posle ce da ti kuva. Investiras, ne placas pice i jelo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 35 minutes ago, Dule_smor said: Ma ne govorim o tome, normalno da cu prvih par puta ja da platim pice/klopu devojci. Ali je malo glupo da ona to ocekuje svaki put i posle 2 meseca veze. Nije sad meni nesto zbog para, ali me nervra takav stav. A da se razumemo cura zaista nije neka sponzorusa u fazonu splavovi/separei/krpice, samo je verovatno naviknuta da misli da muskarac treba da joj placa pice uvek. Inb4, ne budi sisica i reci joj da sama plati nekad. Počni da je izvodiš na gajbu i nauči da kuvaš ili je oženi pa su onda pare zajedničke a i neće biti mnogo izlazaka više Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted July 6, 2016 Popular Post Report Share Posted July 6, 2016 a pazi naivka, cela chupri da bi nam rekao da ima ribu dva meseca :D 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 6, 2016 Report Share Posted July 6, 2016 relano:D...ma nije samo sad, i ranije je uglavnom tako bilo, valjda zene misle da sam pun love, a ja siroma doktor! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts