Jump to content

pričajte

Guest

Recommended Posts

ako su kao moji saradnici iz Holandije i njihovi prijatelji onda je zabava za njih (vise u domenu odmora, vikendom se napijaju ali ne kao zivotinje iz UK) - trens/ tehno festival u nekoj poljskoj sumi gde ce da gutaju sta stignu pet dana ili, sto je jos gore, odlazak na bali ili neko slichno indoazijsko ostrvo gde sedam dana meditiraju i rade "cleansing" jeduci samo saku pirinca i parce hleba svako jutro...

white world problems

It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad

pa ne, ovde se niko ne zabavlja od mladih kako mi deluje (belaca) - idu u skolu, posle rade i izadju petkom na veceru i mladi se vencaju...

Zato svaki vikend ima dnevni koncerti, desavanja, festivali i sl, ali tu se generalno provode 50+ ljudi. Cudno

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

ја сам једну попио још јутрос, следећа ми је за пола сата.

MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVA

Style over subsistence

Crown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One.

11 hours ago, Longleyy said:

Blic slobodno vreme kao izvor zabave jeste jeziv izbor, ali stvarno mi smesno ovo ustasa za novi dom spreman, a ustasa macak debeli persijski jos ta slika macke kako sedi nezainteresovano[roflmao]

http://www.blic.rs/slobodno-vreme/zanimljivosti/nesvakidasnji-oglas-ustasa-je-spreman-za-novi-dom/wkqkl2g

blic sabija, živo me zanima evolucija medija u narednih 4-5 godina :)

2 hours ago, Shekk said:

Je li Laki, kad će RuR Majce 2016 ?

Ovo bas htedoh i ja da pitam. Takodje, bilo bi lepo da su malo modernije onako V izraz kratak rukav (da se vidi biceps) i to.

Inace mozda moze i neko da ode u Koton ili Zaru da od njih poruci one jednobojne majice pa na tome da se radi stampa te majice su skroz ok i od prilike su 500 dinara kontam kada bi uzeli na veliko da moze i za manje.

biće majice kad se najmanje nadate - na jesen! :)) šalim se, biće i ranije verovatno!

6 hours ago, manager said:

nabasao sam danas u zemunu na lika koji ima 45+ godina i fura klan rur majicu... nepoznat mi, naravno..

to mora da je kojot, nego se promenio.