iguana Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 ako su kao moji saradnici iz Holandije i njihovi prijatelji onda je zabava za njih (vise u domenu odmora, vikendom se napijaju ali ne kao zivotinje iz UK) - trens/ tehno festival u nekoj poljskoj sumi gde ce da gutaju sta stignu pet dana ili, sto je jos gore, odlazak na bali ili neko slichno indoazijsko ostrvo gde sedam dana meditiraju i rade "cleansing" jeduci samo saku pirinca i parce hleba svako jutro... white world problems Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 pa ne, ovde se niko ne zabavlja od mladih kako mi deluje (belaca) - idu u skolu, posle rade i izadju petkom na veceru i mladi se vencaju... Zato svaki vikend ima dnevni koncerti, desavanja, festivali i sl, ali tu se generalno provode 50+ ljudi. Cudno Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Sta se ti bunis...taman se uklapas... 2 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted June 7, 2016 Report Share Posted June 7, 2016 Blic slobodno vreme kao izvor zabave jeste jeziv izbor, ali stvarno mi smesno ovo ustasa za novi dom spreman, a ustasa macak debeli persijski jos ta slika macke kako sedi nezainteresovano http://www.blic.rs/slobodno-vreme/zanimljivosti/nesvakidasnji-oglas-ustasa-je-spreman-za-novi-dom/wkqkl2g Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 ја сам једну попио још јутрос, следећа ми је за пола сата. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 11 hours ago, Longleyy said: Blic slobodno vreme kao izvor zabave jeste jeziv izbor, ali stvarno mi smesno ovo ustasa za novi dom spreman, a ustasa macak debeli persijski jos ta slika macke kako sedi nezainteresovano http://www.blic.rs/slobodno-vreme/zanimljivosti/nesvakidasnji-oglas-ustasa-je-spreman-za-novi-dom/wkqkl2g blic sabija, živo me zanima evolucija medija u narednih 4-5 godina :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Doca Posted June 8, 2016 Popular Post Report Share Posted June 8, 2016 pa pretvoriće svoje portale u community naravno 6 Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 u jednom delu zasigurno - kada ponestane originalnih autora i inhouse novinara, sigurno će da posegnu za tim da im community sastavlja postove i objave uz neki vid blage kontrole. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Kao sto ste vi vec predvideli! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 nekad je to i prokletstvo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 Ali tamo i dalje imaju minuse? Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted June 8, 2016 Report Share Posted June 8, 2016 senka ivke 1 Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boyka Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Zemljotres? Quote Znaš me, znam te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Ja sam drmnuo jednu, sad je proradila pa sam u wc-u. Posle bih mogao jos jednu, pa najzad da pocnem da privredjujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 jebala vas kafa! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Jacu zakuvaj! Btw, jebeni Japan, ne zna covek sta je legalno vise! http://9gag.com/gag/a57OxVE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 nabasao sam danas u zemunu na lika koji ima 45+ godina i fura klan rur majicu... nepoznat mi, naravno.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Je li Laki, kad će RuR Majce 2016 ? Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 2 hours ago, Shekk said: Je li Laki, kad će RuR Majce 2016 ? Ovo bas htedoh i ja da pitam. Takodje, bilo bi lepo da su malo modernije onako V izraz kratak rukav (da se vidi biceps) i to. Inace mozda moze i neko da ode u Koton ili Zaru da od njih poruci one jednobojne majice pa na tome da se radi stampa te majice su skroz ok i od prilike su 500 dinara kontam kada bi uzeli na veliko da moze i za manje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
trn Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 Troll Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted June 9, 2016 Popular Post Report Share Posted June 9, 2016 3 hours ago, Majstor bora said: Ovo bas htedoh i ja da pitam. Takodje, bilo bi lepo da su malo modernije onako V izraz kratak rukav (da se vidi biceps) i to. Inace mozda moze i neko da ode u Koton ili Zaru da od njih poruci one jednobojne majice pa na tome da se radi stampa te majice su skroz ok i od prilike su 500 dinara kontam kada bi uzeli na veliko da moze i za manje. Sto ne bi kupili celu distribuciju zare, tako bi bilo jos jeftinije po komadu 3 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 sta je bre ovo lol http://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/uznemirujuce-europska-elita-sudjelovala-u-sotonistickom-ritualu-pogledajte-video-928384 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 biće majice kad se najmanje nadate - na jesen! :)) šalim se, biće i ranije verovatno! 6 hours ago, manager said: nabasao sam danas u zemunu na lika koji ima 45+ godina i fura klan rur majicu... nepoznat mi, naravno.. to mora da je kojot, nego se promenio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 jeste se kojot promenio, ali nije to on :D ovaj je stariji cak i od kojota!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted June 9, 2016 Report Share Posted June 9, 2016 1 hour ago, Dule_smor said: sta je bre ovo lol http://www.dnevno.hr/vjera/vjera-kultura-i-znanost/uznemirujuce-europska-elita-sudjelovala-u-sotonistickom-ritualu-pogledajte-video-928384 vrati se na blic pls 1 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts