Vlada_ Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 dobro, doci do vlasnika ce biti tesko, ali je izvodljivo. bitno mi je da on nije u nekoj obavezi prema agenciji, tj. da moze direktno da mi izda stan ako uspem da ga kontaktiram. samo ne znam kom kurcu agencije danas sluze i zasto bi im se iko obracao, al aj sad. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Prijatelju dragi, u kom dućanu se to ima pazariti? Žena mi voli ta sranja pa da joj kupim hhNajmiliji Kruko (nho), ja sma našao u lokalnom velikom Maksiju, ali ih npr. nema u malom Maksiju, tako da postoji mogućnost da to zavisi od poslovođe. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majstor bora Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Problem je doci do vlasnika jer agencija ne govori nikada gde je stan vec navedu samo ulicu. Ono sto je moguce je da pozoves agenciju da ti pokazu stan a onda kad znas gde je da pogledas ko je vlasnik u katastru i tako nekako dodjes do kontakta. Verujem da i predsednik skupstine stanara ima kontakt uvek od vlasnika stana. No svakako to je malo jajarenje ne uzimaju oni Bog zna koje provizije, plati ako su posredovali zasluzili su i oni neki dinar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Zato sto ces jako tesko u oglasima naci stan koji nije preko agencije. Tipa covek da oglas da izdaje stan odmah ga zovu pet agencija da ga pitaju da li mogu da stave taj stan u svoju ponudu, on naravno pristaje jer mu je u interesu da sto pre izda. Naravno ja znam slucaj gde je moj rodjak preko agencije isao da iznajmi stan i ispostavi se da stan izdaje neki lik koga on poznaje preko prijatelja, pogledao stan, sve kul, posle nasao kontakt ovog lika i sve se dogovorili. Cak postoji neki suludi zakon koji su doneli pre neku godinu kako su agencije jedine nesto kao licencirane ili kako vec da se bave prodajom i poslovima oko izdavanja stanova. Nesto kao ako hoces da pravis ugovor s vlasnikom to bi moralo da ide preko agencije. Mislim to mi je pricao neki lik iz agencije za nekretnine tako da treba uzeti s rezervom ali opet deluje suludo. Najveci problem je da dodjes do kontakta onog ko izdaje stan a mislim da je najlaksa varijanta da odes s agencijom da pogledas stan pa ako ti se svidi onda da pokusas da izbunaris kontakt od tog lika koji bude tu ili ako on zivi tu negde u blizini ili nesto. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 da se ja obratim agenciji sa zahtevima, pa da mi oni kao nadju x stanova i pokazu mi ih, pa da i kao zasluze proviziju. ali nije vise tesko naci oglase koji su postavili vlasnici stanova direktno (zapravo, pozvao sam 4 broja u poslednjih 5 dana i svaki put sam razgovarao sa vlasnikom) i stvarno mi ta polovina jedne kirije deluje kao ekstremno bacanje para. Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
shw. Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 ili "vlasnikom"!? Quote Lyesmith kept his orange-blond hair pretty much shaved. You could see the lines of his skull. "Tell you what, though. This country started going to bell when they stopped hanging folks. No gallows dirt. No gallows deals." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 pa jedan stan sam i obisao i sigurno je u pitanju bio samo vlasnik. a mislim da su i ostali, osim ako ne praktikuju da se reklamiraju na sajtovima 'direktno do vlasnika' i slicno, da odglume 'civila' preko telefona sa planom da mi kad odlucim da uzmem neobavezno saopste da su zapravo agencija i da im dodjem stotku ako moze hehe :)) mada nista me ne bi zacudiloSent from my iPhone using Tapatalk Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Gomila agencija oglasava tudje stanove bez dozvole vlasnika. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 pa u tome je stvar. potpuno su prevazidjeni i nepotrebni. svako ko oglasava stan sad moze da uzme 4-5 slika, besplatno okaci na jedan od x sajtova sa dobrom pretragom i to je to. nema vise jurenja na slepo preko oglasa i sipcenja na drugi kraj grada da bi video neku supu, pa da popizdis i odes u agenciju na krajuSent from my iPhone using Tapatalk Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 (edited) vudu, sto si se zenio ako ces jesti smrznuta testa? :))da ne trolujem, potvrdjujem ovo sto kaze laki, i meni je Mara testo bilo najbolje, pa probaj Edited April 28, 2016 by mncu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 ja od tih zamrznutih testa najviše volim ono uz koje nasečem suvog vrataa ni frikomovo sa kremom nije loše Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 pa u tome je stvar. potpuno su prevazidjeni i nepotrebni. svako ko oglasava stan sad moze da uzme 4-5 slika, besplatno okaci na jedan od x sajtova sa dobrom pretragom i to je to. nema vise jurenja na slepo preko oglasa i sipcenja na drugi kraj grada da bi video neku supu, pa da popizdis i odes u agenciju na krajuTo sta agencije tek stavljaju u oglase je kriminal. Mi smo trazili poslovni prostor pre nesto vise od godinu dana i onako prelistavajuci oglase naidjemo na poslovni prostor u kome smo tada vec bili (u tom momentu skoro 3 godine) sa sve opisom koji nema veze s mozgom. I kao aj iz zajebancije pozovemo, pa ova dok proveri s gazdaricom, pa zove za pet minuta (nije ni proveravala s gazdaricom posto je zena bila tu nesto smo pricali) i onda kao "e taj je izdat ali imamo...". Uzas. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 (edited) dobro, doci do vlasnika ce biti tesko, ali je izvodljivo. bitno mi je da on nije u nekoj obavezi prema agenciji, tj. da moze direktno da mi izda stan ako uspem da ga kontaktiram. samo ne znam kom kurcu agencije danas sluze i zasto bi im se iko obracao, al aj sad.Idi na halo oglase, lupi pretragu u regionu koji te zanima i samo štikliraj tamo levo "vlasnik" i to je to. Ponuda će biti manja ali ćeš makar znati da je vlasnik.Većina tih oglasa za stanove od agencija su neki nepostojeći stanovi.edit: Ovom metodom iznad smo mi našli našli svaku od redakcija do sada plus rentiranje stanova, tako da je "proverena" stvar, samo je izbor manji. Edited April 28, 2016 by Lucky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Drugari, hvala za podrsku! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 ako hoćete da proverite ko je vlasnik i da li je vlasnik onaj ko kaže, postoji šema za to na http://katastar.rgz.gov.rs/KnWebPublic/PublicAccess.aspx pretražite po adresi i trebalo bi da dobijete izvod iz katastraako to ne upali na http://www.geosrbija.rs/ idete na servisi, pa kartografski pregled, nađete grad, u meniju levo u podmeniju adrese obeležite ulicu i broj, nađete ulicu i broj,i u meniju katastarskih parcela obeležite katastarske parcele i vidite koja je parcela. onda na onom sajtu od gore pretražite prema parceli i dobićete šta sve ima na toj parceli u katastru zajedno sa spiskom stanova i ko je vlasnik kog stana 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 Moraću na kratko da prekinem ovu ozbiljnu diskusiju i preporučim smrznuto lisnato testo Pekarske industrije Pančevo (nije reklama, nisu dali dinara). Nakon nasumičnog nabadanja sličnih proizvoda po zamrzivačima supermarketa, najzad naleteh na nešto što nije đubre. Testo je lepo i meko, probao sam paštete sa sirom, žužue i rol viršle (zapravo stavljaju vrlo pristojne viršle), tako da za brzi džank fud obrok kad vas mrzi da spremate nešto ozbiljnije kod kuće upućujem sve pohvale. Prijatelju dragi, u kom dućanu se to ima pazariti? Žena mi voli ta sranja pa da joj kupim hhAko se ne varam, ti si savski blokemon! Prekoputa belog Enjuba u 45om, prvi soliter do ulice bliži pošti i maksiju, ima prodavnicu koji prodaje domaće smrznuto pecivo na kilažu i kidaju. 2 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 imamo u blizini i osakaćenu biblioteku, radi stanice za komunalnu policiju! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 28, 2016 Report Share Posted April 28, 2016 vudu, sto si se zenio ako ces jesti smrznuta testa? :)) LOL 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orange Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 Jel se to Coca COla i Nestea Breskva promenili na gore, ili je do mene? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 (edited) Вероватно до тебе, и са здрављем треба бити умерен, вероватно си свом организму обезбедио довољне количине електролита и сада сав вишак одбија, а лошији укус је само сигнал тога. Edited April 29, 2016 by Corey 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post alfa Posted April 29, 2016 Popular Post Report Share Posted April 29, 2016 odvedi me u rajski gradgde se pusi oranž bad i uživam u žućiodveeediiii meeeneee kuućiiiiii... 3 Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post manager Posted April 29, 2016 Popular Post Report Share Posted April 29, 2016 ne znam zasto, setio sam se ovoga.. i kako sam pustio na yt, krenula mi suza... ne znam zasto..eto, morao sam to sa vama da podelim... 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 29, 2016 Report Share Posted April 29, 2016 :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 Ja bih da ispricam vic, ali ne mogu da pristupim zoo vrtu. Fali mi 45 postova :( Zaboravicu dok skupim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted May 1, 2016 Report Share Posted May 1, 2016 :( al solidan je vić 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts