cali Posted November 19 Report Share Posted November 19 Prošli sistematski sam u Vizimu sem Rusa naleteo i na Kubanku - tj. mislim da je Kubanka zbog španskog akcenta i tamne kože. Ali priča žena srpski uredno, za razliku od Rusa koji su 50-50 sa znanjem jezika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted November 19 Report Share Posted November 19 58 minutes ago, cali said: Prošli sistematski sam u Vizimu sem Rusa naleteo i na Kubanku - tj. mislim da je Kubanka zbog španskog akcenta i tamne kože. Ali priča žena srpski uredno, za razliku od Rusa koji su 50-50 sa znanjem jezika. ja jednom došao na pregled, dva rusa, bukvalno stanlio i olio situacija, obojica zajedno namaknu da mogu da kažu dve rečenice na srpskom, gledam jel skrivena kamera 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted November 19 Report Share Posted November 19 ru govna 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted yesterday at 11:03 AM Report Share Posted yesterday at 11:03 AM jel zna neko sta se desilo sa tomom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marks Posted 7 hours ago Report Share Posted 7 hours ago @putar situacija na ulicama, sve prohodno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 6 hours ago Report Share Posted 6 hours ago 1 hour ago, marks said: @putar situacija na ulicama, sve prohodno? moram da primetim i da gradska čistoća obožava da pere ulice kad pada kiša, kao i da nose đubre u 8 i 9 ujutru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted 5 hours ago Report Share Posted 5 hours ago 1 hour ago, Lucky said: moram da primetim i da gradska čistoća obožava da pere ulice kad pada kiša, kao i da nose đubre u 8 i 9 ujutru. Zapravo su meni ljudi koji se bave tim poslovima objasnili da pranje ulica kad je kiša i nije nelogično. Naime moja osnovna premisa je bila da se ulice peru da bi bile "čiste", ali to zapravo nije slučaj. Ulice se peru da bi se sklonilo lišće i šljunak i sva ona govna koja se nagomilaju na ivčnjacima i da ne ulaze u kanalizaciju i začepe je. U tom smislu da li pada kiša nije toliko bitno, čak je valjda i lakše da se pere kad padne kiša jer kiša celu tu prašinu i ta sranja rastrese pa se lakše sapere sa ivica kolovoza. A đubre nose ujutru jer im je tad tajming za taj reon 🙂 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago kaze se rejon! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago i ne kaze se ljudi koji se bave tim poslovima nego ciganima 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts