cali Posted 2 hours ago Report Share Posted 2 hours ago Prošli sistematski sam u Vizimu sem Rusa naleteo i na Kubanku - tj. mislim da je Kubanka zbog španskog akcenta i tamne kože. Ali priča žena srpski uredno, za razliku od Rusa koji su 50-50 sa znanjem jezika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago 58 minutes ago, cali said: Prošli sistematski sam u Vizimu sem Rusa naleteo i na Kubanku - tj. mislim da je Kubanka zbog španskog akcenta i tamne kože. Ali priča žena srpski uredno, za razliku od Rusa koji su 50-50 sa znanjem jezika. ja jednom došao na pregled, dva rusa, bukvalno stanlio i olio situacija, obojica zajedno namaknu da mogu da kažu dve rečenice na srpskom, gledam jel skrivena kamera 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago ru govna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts