Lucky Posted April 23, 2022 Report Share Posted April 23, 2022 22 minutes ago, overkind said: Не бих да звучим вицкасто, али ја просто гурнем. Вришти али улази 🙂 Мада, ја имам утичнице које имају затворене отворе за утикач. Тако да сила земаљска ради посао. Имам исте такве продужне и у њих гурнем јбг. Не знам какви су код тебе тачно. pa to svi kažu! i ja prosto guram, ali neće! imao sam davnih dana neki Sweex isti takav sa tim zaštitnim i od tad redovno gledam da ih ne kupujem jer nema leba da tu uguram bez nerviranja. Ali zapala mi neka 2-3 produžna novija sa tim zaštitama, muka živa. Nakon što sam napisao post pitao sam još par ljudi ovako, i otprilike je odgovor "nemam pojma, ja samo guram i taman kad hoću da odustanem ono uđe". I ja opet probao i bilo slično, jedno 3-4 minuta sam se mučio, cimao, levo desno, gore dole, ugao ne ugao i na kraju nekako ušlo 🙂 22 minutes ago, overkind said: Не знам да ли је неко упратио мало Џони Деп против Амбер (добра јбт ко добар дан!), али Џони је цар у судници. Да ли је он заиста генијалац, или зна да је готов после овога, али има заиста феноменалниф момената. Aha, pratim ja ovo po netu što izbacuju isečke, ne mogu da kažem da nije zabavno za gledanje. Ali ne mogu ni da procenim na koju će stranu ovo da ode. Amber je dobra def, u Akvamenu bila baš kao nacrtana, ali jbg, kad je sajko 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted April 23, 2022 Report Share Posted April 23, 2022 Мени се некако чини да је Џони "у праву" овде, али ко ће знати. Какав Аквамен Лаки, мени су очи стале у судници јбт. Нема шта да се свлачи, само да обори онај носић и најебао сам ко Џони Деп 🙂 Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 23, 2022 Report Share Posted April 23, 2022 2 hours ago, overkind said: Мени се некако чини да је Џони "у праву" овде, али ко ће знати. Какав Аквамен Лаки, мени су очи стале у судници јбт. Нема шта да се свлачи, само да обори онај носић и најебао сам ко Џони Деп 🙂 iskreno ne gledam aktivno suđenje a i kad sam video par onih slika gde kao ona skrhana dolazi u sud držeći se za ruke sa advokatom ili kim već hteo sam da bacim peglu 🙂 ovako je lakše u akvamenu gde su je namunjili 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qwert00 Posted April 23, 2022 Report Share Posted April 23, 2022 On 4/21/2022 at 8:43 AM, Lucky said: Kad ćeš @Dule_smor i ti ovako pa da se ponosimo! https://www.rts.rs/page/stories/ci/story/124/drustvo/4697817/patologija-jelena-sopta-plocice-mikroskop.html jel ovo opis naseg ministra zdravlja? 😄 Quote C programmers never die. They are just cast into void. C# programmers don't die either. They get garbage collected Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted April 24, 2022 Report Share Posted April 24, 2022 @produžni .. fora je da moraju oba kraka viljuške da uđu u isto vreme i onda ga migoljiš dok ne uleti. ako su neki "kinezi", zna da jebe bez obzira na sve pomenuto 😄 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24, 2022 Report Share Posted April 24, 2022 43 minutes ago, Junkie said: @produžni .. fora je da moraju oba kraka viljuške da uđu u isto vreme i onda ga migoljiš dok ne uleti. ako su neki "kinezi", zna da jebe bez obzira na sve pomenuto 😄 da, to sam kao skapirao nešto da treba polako i pod pravim uglom i probao, ali opet nije išlo. onda sam probao to "migoljenje" i tu je kao nešto možda uspelo ali nisam ni siguran kako. gurno sam ga malo, dizvinete, i onda kao nekim mikropokretima levo desno kao da me drma blaga struja :)) i nekako je ušlo. ali apsolutno ne garantujem da bih sad to mogao da ponovim 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 24, 2022 Report Share Posted April 24, 2022 Drugari, pomoć 🙂 došli neki rodjaji iz USA, pa bi da probaju domaće specijalitete, gde da ih vodim, koju kafanu da je dobra hrana? Bonus, hteli bi škembiće da probaju, ima i to negde? 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 24, 2022 Report Share Posted April 24, 2022 21 minutes ago, manson said: Drugari, pomoć 🙂 došli neki rodjaji iz USA, pa bi da probaju domaće specijalitete, gde da ih vodim, koju kafanu da je dobra hrana? Bonus, hteli bi škembiće da probaju, ima i to negde? 🙂 Stara Hercegovina je imala škembiće, to ovako znam na prvu, a možda ti je i ok mesto za te lokalne specijalitete na koje bi hteo da ih odvedeš. Možda da pozoveš pa da pitaš da li ih imaju i dalje. A što se kafana sa domaćom hranom tiče, tu je spisak baš podugačak tako da možeš da kreneš odakle god hoćeš i svako će da ima neke svoje favorite 🙂 Evo recimo Mala Zvezdara je dobra za stvari ispod sača, pečenja itd. Onda Durmitor koji smo ovde pomenuli već x puta ali meni više nije nešto privlačan jer se "profensio" tj. suviše ljudi dolazi i gužva je i onda misle da su face :)) mada ne dele svi moje mišljenje i vole i dalje tamo da idu. Pa onda tipa Kalenić je uvek ok izbor za tako nešto, Papa Joe što da ne ima korektnu hranu ali nije baš kafana u pravom smislu te reči. Palilula recimo jeste kafana u pravom smislu te reči i ima dobru hranu - nema baštu doduše npr pa to možda nije ok ako biste da sedite napolju. Imaš dole oko autoputa kod dušanovca par korektnih kafana Stari Bunar, Dušanovački cvet, Ustanak. Pa dole kod autokomande Trešnjin hlad. Eto tako nešto. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 26, 2022 Report Share Posted April 26, 2022 Prebacih ti dule post u UPT, nešto mi nije bio za pričajte baš. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted April 28, 2022 Report Share Posted April 28, 2022 ako nije kasno kafana cedic ne mozes da pogresis https://www.google.com/search?q=kafana+cedic&rlz=1C1GCEA_enRS802RS802&sxsrf=ALiCzsZ2XzcowJ9INuie2K2gLP-50_bumQ:1651156457169&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi4luSQ_bb3AhVFwqQKHQ8pCaUQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1920&bih=979&dpr=1#imgrc=wTk8t6M0hQPauM Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 16 hours ago, _Gotti_ said: ako nije kasno kafana cedic ne mozes da pogresis https://www.google.com/search?q=kafana+cedic&rlz=1C1GCEA_enRS802RS802&sxsrf=ALiCzsZ2XzcowJ9INuie2K2gLP-50_bumQ:1651156457169&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwi4luSQ_bb3AhVFwqQKHQ8pCaUQ_AUoAXoECAEQAw&biw=1920&bih=979&dpr=1#imgrc=wTk8t6M0hQPauM izgleda da su se najeli pa @manson ne može još da se dozove svesti da se javi kako je prošlo! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 E hvala, poslao predloge, pa sada da odluče gde bi 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 29, 2022 Report Share Posted April 29, 2022 54 minutes ago, manson said: E hvala, poslao predloge, pa sada da odluče gde bi 🙂 javi šta su rekli ameri! obično ako nisu naviknuti na našu hranu mnogi kažu da im je "prejaka", ja sam na fazon pored svih vaših corn-sirupa i MSG-jeva vama je ovo prejako gtfo, ali avaj! 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted May 2, 2022 Report Share Posted May 2, 2022 bio sam u prošli četvrtak u Durmitoru, opasno im je opao kvalitet hrane Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted May 3, 2022 Popular Post Report Share Posted May 3, 2022 1 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 3, 2022 Report Share Posted May 3, 2022 Gde je rodna ravnopravnost! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 4, 2022 Report Share Posted May 4, 2022 (edited) On 4/23/2022 at 12:44 PM, Lucky said: Jel zna neko kako se ubacuju priključci za struju u ove produžne što imaju "zaštitu za decu" ? ja ludim svaki put dođe mi da ih bacim kroz prozor, nema nikakvog pravila i onda posle 20 minuta drndanja ono upadne nekako bez ikakvog cimanja najnormalnije. sto posto ima neka fora ali nisam dovoljno mudar izgleda. ako uopšte neko zna o čemu pričam. moras pod nekim neprirodnim uglom da gurnes da bi uslo iole lakse (a i tada se napnes dobro) posle nekoliko godina sam eliminisao te produzne i bacio ih haha odlican osecaj slobode (ne bih se setio toga da nije tvog posta) ovako direkt guranje moze da prodje ali fazon da guras celom tezinom dok je uticnica ispod tebe 😄 ako bi bas da zastitis produzni od dece kupis one plasticne dodatke koji se ubace u uticnicu i budes miran (ono ima ih yisk ikea valjda i tako to) Edited May 4, 2022 by G!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted May 4, 2022 Report Share Posted May 4, 2022 22 hours ago, Dule_smor said: Gde je rodna ravnopravnost! Ona postoji samo kad su zene "ugnjetene" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted May 5, 2022 Report Share Posted May 5, 2022 Jel se tripujem ili je ranije bila neka tema gde su pravnici na forumu(ili ljudi koji se razumeju u isto) pomagali oko nekih pitanja? Imam jedno pitanjce privatno oko kupovine nekog placa, a advokat koji bi trebao da mi pomogne je debil, pa bih da cujem jos neko misljenje. Nasao sam onu "Imate kafic, stan", ali kontam da je ona vise povezana sa osnivanjem firmi, prijavom poreza, i tako to. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 On 4/29/2022 at 10:19 AM, Lucky said: javi šta su rekli ameri! obično ako nisu naviknuti na našu hranu mnogi kažu da im je "prejaka", ja sam na fazon pored svih vaših corn-sirupa i MSG-jeva vama je ovo prejako gtfo, ali avaj! 🙂 Bili u Durmitoru prvo, to im i neko iz USA preporučio, pa onda ajde. Da, složio bih se sa @Highl1 bilo bolje ranije. I još bili u Ambaru, pošto isti lik drži i Ambar u DCu, pa morali onda i ovde da odu 🙂 jebem li ga, fenseraj, pozeraj. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 A tek kafana "?", koja je na spisku svih turista, nivo hrane da ne preporucis nikome Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 6, 2022 Report Share Posted May 6, 2022 On 5/3/2022 at 1:59 AM, Highl1 said: bio sam u prošli četvrtak u Durmitoru, opasno im je opao kvalitet hrane nemam pojma, ja sam se onomad iznervirao kad je bila ona gužva i loša usluga i sve i onda sam zabatalio, tako da više ni ne preporučujem to mesto. On 5/3/2022 at 2:32 PM, reki said: ovo je najgluplji koncept koji je neko skoro pokušao da lansira, nemam reči :)) mislim, pogrešno na toliko nivoa čak i kad znaš šta im je bila želja i ideja 🙂 On 5/5/2022 at 10:42 AM, sttevann said: Jel se tripujem ili je ranije bila neka tema gde su pravnici na forumu(ili ljudi koji se razumeju u isto) pomagali oko nekih pitanja? Imam jedno pitanjce privatno oko kupovine nekog placa, a advokat koji bi trebao da mi pomogne je debil, pa bih da cujem jos neko misljenje. Nasao sam onu "Imate kafic, stan", ali kontam da je ona vise povezana sa osnivanjem firmi, prijavom poreza, i tako to. to je bio "generalni" pravnički topic 🙂 a imaš i ovaj malo više povezan sa stanom: 53 minutes ago, manson said: Bili u Durmitoru prvo, to im i neko iz USA preporučio, pa onda ajde. Da, složio bih se sa @Highl1 bilo bolje ranije. I još bili u Ambaru, pošto isti lik drži i Ambar u DCu, pa morali onda i ovde da odu 🙂 jebem li ga, fenseraj, pozeraj. bleh, taj ambar je onako, otkud znam, lože se ljudi, ja nisam skapirao baš što 🙂 On 5/4/2022 at 5:19 PM, G!!! said: ras pod nekim neprirodnim uglom da gurnes da bi uslo iole lakse (a i tada se napnes dobro) posle nekoliko godina sam eliminisao te produzne i bacio ih haha odlican osecaj slobode (ne bih se setio toga da nije tvog posta) bukvalno ću ovo i da uradim, ne znam ni kako ih imam i dalje. nego kao baciću kad kupim drugi i nisam kupio drugi i onda ovaj i dalje stoji. danas sam opet pokušavao da ubacim neki utikač običan onaj uži i neće pa neće i onda sam prebacio na drugu utičnicu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 Dobrica moj k 😂 2 Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 9, 2022 Report Share Posted May 9, 2022 30 minutes ago, _Gotti_ said: Dobrica moj k 😂 sreća njegova pa je preminuo, odma' bi već bio u vestima :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted May 10, 2022 Report Share Posted May 10, 2022 evo pa vam posle na valja ta evropa! Quote „Једнаке груди за све!" Али оно што се практикује на многим званичним и незваничним плажама широм Немачке, незамисливо је на отвореним и затвореним базенима. Тамо влада строго правило: примарна и секундарна полна обележја морају да остану покривена. Тако је бар било до сада. Али од 1. маја у базенима у Гетингену на северу Немачке дозвољено је купање и нудистима – бар делимично. На иницијативу феминистичке иницијативе „Једнаке груди за све" у том граду у Доњој Саксонији дозвољен је и топлес-концепт – за сада додуше само викендом када нема организованих обука у пливању за ђаке. Иницијативу је покренула Мина Бергер, а то колико је иницијатива спорна показује и чињеница да се Мина Бергер и не зове тако, јер жели да остане анонимна. Бергер се наиме осећа као „небинарна особа", дакле ни као мушкарац, ни као жена. Све је почело када је Бергер прошлог лета на једном базену скинула горњи део купаћег костима. „То је био баш угодан осећај. Једноставно се осећам боље кад не носим тај горњи део костима", каже Бергер. Али особље на базену је на тај потез гледало другачије. За њих је Бергер једноставно жена која је показала своје голе груди. И добила је забрану уласка на градске базене. Зашто је дозвољено показивати мушке груди, али не и женске? То питање не поставља само Бергер, већ и многе друге активисткиње и активисти широм Немачке. Тако је и настао покрет за равноправност купања без горњег дела на затвореним и отвореним базенима. Они подсећају на то да је све до краја шездесетих женама било забрањено да се купају у дводелним купаћим костимима. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts