sttevann Posted March 4, 2019 Report Share Posted March 4, 2019 I hvala Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted March 5, 2019 Report Share Posted March 5, 2019 Probao sam ovaj krompir iz Staklenca, dobar je.Za 200 djunti pojedes nesto, a da nije neko smece iz pekare ili sa rostilja. Cvarci im nisu nesto, ali mogu proci u kombinaciji sa jos nekim prilozima. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 jel vidjao neko kod nas neki energetski napitak sa ~0 kalorija? monster absolutely zero ili slicno Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 Pita za drugara ofc ili radi neko istrazivanje!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 56 minutes ago, tortky said: najiskreniji i najdobronamerniji savet ako pitaš za sebe nemoj da piješ ta sranja, uništavaju organizam prilično :( pijem jako retko jbg, dobro bi mi doslo sad dok sam na dijeti jer nemam prostora za jedan nes koji popijem od 200-250 kalorija fazon. kapiram da nije najsjajnija stvar, jebiga Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 preterao sam, al izadje jedno 150. nije strasno ali me smara jer sam trenutno na ~1400, jedva sam se spakovao da ne budem gladan, a i mleko bih da izbegnem generalno Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 (edited) nes pijem jebiga, 0.2 mleka. mogu da pijem iz manje solje i sa skroz malo secera, al onda necu ni da je pijem tbh. ukus mi je bitan deo. neam pojma, naterao si me da razmislim sad Edited March 6, 2019 by Vlada_ Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 svi cemo da umremo Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 2 hours ago, Vlada_ said: nes pijem jebiga, 0.2 mleka. mogu da pijem iz manje solje i sa skroz malo secera, al onda necu ni da je pijem tbh. ukus mi je bitan deo. neam pojma, naterao si me da razmislim sad pij crnu kafu :) tj. domaću ili espreso ... kad shvatiš koliko je bolji ukus kafe bez mleka i šećera pitaćeš se kako si je pio do tad! imaš monster i redbul kao bez kalorija ali bože me sačuvaj toga što ti kaže i viktor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 Bolje se lepo navuci na gudru, smrsaces lakse :DDDSent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čamuga Posted March 6, 2019 Report Share Posted March 6, 2019 ma samo malo surdukni vitamina D, vladice ili pitaj ortakove sa reddita Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ребел Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Шта ти се десило у животу да уносиш само 1400 калорија? :/ Quote Mislim da sam frustriran zbog svega od navedenog, kako si me procitao, ciganmala frojdovac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 7 hours ago, Ребел said: Шта ти се десило у животу да уносиш само 1400 калорија? :/ isto dobro pitanje :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 20 hours ago, Vlada_ said: jel vidjao neko kod nas neki energetski napitak sa ~0 kalorija? monster absolutely zero ili slicno Maxi obicno ima sugar free red bull, u idei sam naleteo par puta na nocco caribbean koji ima 180mg kofeina, sto je dosta vise od red bulla. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 u, nisam znao da uvozimo nocco, ty Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Ne kapiram zasto bi unosili ta energetska sranja, ako imate potrebu za kofeinom. Pa skuvaj jednu tursku, popij, i eto ti doze. Ili sto kaze Laki espresso. Opet, druga je stvar ako pijes samo zbog ukusa a ne potrebe za kofeinom, ali i pizzu i burgere jedes zbog ukusa pa ih izbegavas dok si na dijeti. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 nije stvar kofeina samo, pijem i zbog ukusa. turska mi je sranje. jel ima neko iskustva sa nespresso aparatom koji koristi one kapsule raznih vrsta? nije preterano skupo, a deluje ok Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 8 minutes ago, Vlada_ said: turska mi je sranje. brande minli, pa kako nes ima bolji ukus od domace kafe :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 zavisi kako pravis, svasta sam vidjao da ljudi rade :D meni ispadne ovaj levi npr, popijem jedan, jako retko 2, i to mi je to Quote "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
baltam0s Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 34 minutes ago, Vlada_ said: nije stvar kofeina samo, pijem i zbog ukusa. turska mi je sranje. jel ima neko iskustva sa nespresso aparatom koji koristi one kapsule raznih vrsta? nije preterano skupo, a deluje ok swe pohwale Salu na stranu, presao sam sa Dolce Gusto na Nespresso i osetno je bolja kafa. Quote Forum neprikladan za signaturu! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 samo crna domaća, ranije poznata kao "turska". još može da prođe kratki espreso, ali baš ako nema "domaće". ostalo nisu kafe nego slatki napici. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 46 minutes ago, Vlada_ said: nije stvar kofeina samo, pijem i zbog ukusa. turska mi je sranje. jel ima neko iskustva sa nespresso aparatom koji koristi one kapsule raznih vrsta? nije preterano skupo, a deluje ok nespresso je bolji nego dolce gusto ali ništa nije bolje od "obične" espresso kafe koju metneš u portafilter pa napraviš - samo nabodeš dobar aparat - mi imamo neku rowentu koja kida i čime sam iznenađen da kida, a od sigurica varijanti krups. delongi izbegavaj u širokom luku. illi aparati su kul, dobra je i kafa ali je preskupa a samo su njihove patrone pa se baš ne isplati. doduše ako bi uzeo dolce zbog tih slatkih kafa i slično onda je to ok izbor jer se baš minimalno cimaš a dobiješ late, kapućino etc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 30 minutes ago, Debeli said: samo crna domaća, ranije poznata kao "turska". još može da prođe kratki espreso, ali baš ako nema "domaće". ostalo nisu kafe nego slatki napici. To je to. Ja imam i neki delizio aparat, ista fora kao i dolce gusto, nespresso, itd. Nista posebno, mada ja pijem kafu be'secera, tako da uzimam samo espresso i forte kapsule. Uvek pre biram tursku, pa espreso koji laki pominje (samo ima malo vise cimanja oko njega), pa tek onda ovo. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 (edited) ja molim da se gosn. "Ja bi amerikano" iskljuci iz diskusije o esspresso kafi <3 i dolce gusto i nespresso so cesto nafilovani secerom , sem "obicnih" varijanti. Ja imam dolce gusto, nespresso ima za nijansu skuplje kapsule, mada je meni bilo presudno da je sam aparat duplo skuplji (50e vs 100e) Ono sto je meni kul varijanta gajbi , a nisam vidjao pre je caffettiera, unutra ide espresso, tuska++ pa bez soca na dnu. Edit: Monster ima bar 5-6 vrsti bez secera u raznim ukusima. Svi su jednako ogavni i aspartan je uzas za jetru kao recimo sljivovica. Edited March 7, 2019 by Junkie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan~ Posted March 7, 2019 Report Share Posted March 7, 2019 Ja sam upravo sa moka dzezve presao na nespresso, nekako mi je brze i lakse. Nespresso kapsule izadju u proseku 50ak dinara po kapsuli, ima veliki izbor razlicitih varijanti, samo nadjes sta ti odgovara. Cak je i kafeterija pocela da pravi nespresso kapsule sa svojom kafom, malo su i jeftiniji, pa ako gotivis njihovu kafu mozes da probas. Quote "This is your life and it's ending one minute at a time." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts