Lucky Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 22 hours ago, FATA said: Treba mi mala pomoc oko editovanja slika.. Zavrsio bih sam sve, ali obzirom da sam Iranu i da nemam pristup lapu/desktopu od toga nema nista. Castim klopu po izboru po povratku dokle god nisu jastozi, pohovani tartufi u kitovom kavijaru ili 5 koleno krava kojima je betoven svirao dok su pasle travu na alpima! :-) Bilo bi super ako bi se neko od starijih clanova javio ili neko ko me zna jer bi bilo lakse u ostvarivanju ove zamisli! Poy o/ ali šta treba da se edituje? :) 20 hours ago, sttevann said: A zasto ne koristite free spotify? Da, ponekad uskoci poneka reklama, ali sve ostalo na desktop app je isto kao i za placenu, samo ne mozes da skidas pesme. Na mobile ima vise ogranicenja, ali i to ne smeta bas bas puno. a jel isti kvalitet pesama ili spuste, kao na deezeru? 5 hours ago, Highl1 said: ^qft, plus bih se ja iskreno sam osećao kao moron da plaćam gomilu tih streaming servisa. Bez uvrede svako kome plaća, ali gledam kolege koji plaćaju Prime, Netflix, Spotify, PS/Xbox online, plus net i mob i samo na te servise ti ode solidna para mesečno, a realno posle početnog hajpa u prva 2,3 meseca, kasnije ćeš mnogo mnogo manje koristiti svaki od njih. Just my 2 cents pa dajte onda odakle skidate mp3jeve, sve što sam ja pre koristio je zamrlo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 tgif tgiv Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 @Lacky: Meni usenet i dalje šljaka solidno, ostalo torrent/YT/SoundCloud i taman Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 3 hours ago, Lucky said: a jel isti kvalitet pesama ili spuste, kao na deezeru? Mislim da je isti. Plus, ako je vec besplatan, ne kosta nista da probate :) Na desktop (ubuntu) verziji nema nikakvih ogranicenja, sem povremenih reklama. Na mobile(android) verziji : -ne mozes da biras pesmu, nego idu random (iz liste koju si pustio). -povremeno reklame -ne mozes da vratis na prethodnu pesmu niti da premotas napred -mozes skip na sledecu pesmu samo x puta dnevno (mislim da je oko 10 puta, nisam siguran). To je ono sto sam ja zapazio, koristim ga ovako vec 6+ meseci, kreirao svoje liste, lajkovao gomilu (1000+) pesama, tako da najcesce slusam tu mix listu. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 young thug and lil duke ok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Ako neko hoce da igra Premier League Fantasy (Classic): Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 1 hour ago, sttevann said: Mislim da je isti. Plus, ako je vec besplatan, ne kosta nista da probate :) Na desktop (ubuntu) verziji nema nikakvih ogranicenja, sem povremenih reklama. Na mobile(android) verziji : -ne mozes da biras pesmu, nego idu random (iz liste koju si pustio). -povremeno reklame -ne mozes da vratis na prethodnu pesmu niti da premotas napred -mozes skip na sledecu pesmu samo x puta dnevno (mislim da je oko 10 puta, nisam siguran). To je ono sto sam ja zapazio, koristim ga ovako vec 6+ meseci, kreirao svoje liste, lajkovao gomilu (1000+) pesama, tako da najcesce slusam tu mix listu. isto je i na dizeru, mobila verzija je baš osakaćena, ali je na desktopu smanjen kvalitet a sad su i to "pokvarili dodatno" time što ti random pušta pesme koje hoće u sred plejliste. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 2 hours ago, Lucky said: isto je i na dizeru, mobila verzija je baš osakaćena, ali je na desktopu smanjen kvalitet a sad su i to "pokvarili dodatno" time što ti random pušta pesme koje hoće u sred plejliste. Youtube i Jdownloader npr, ako ti se cima Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 pa realno ću tako nešto i da uradim, makar za full albume, pa ima da premotavam kao da imam kasetaš devedesetih :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Zasto ja ne placam spotify : 1. Tezak sam na pare hehe 2. Ovako, kad mi je bio grace period histericno sam pravio liste, pa onda slusam pa premotavam, pa preskacem pesme, pa promeni listu, vrati i tako, tipicno histericno ponasanje od zasicenosti informacijama. Posle na free, sam mi pravi liste, sam pusta, nema premotavanja, samo 10 puta skip, povremeno reklama (ali next 30 minutes free thanks to the folowing sponsor sa sve brit akcentom) - mnogo mi je opustenije i lepse, nekad me i iznenadi pesmom. I slozicu se sa hajlijem, netflix placam po automatizmu, i zato sto imam vpn ka mnogim zemljama pa kao mogu da malo imam veci izbor na laptopu. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Ja placam isto spotify i vrhunski je servis moram priznati Prvo sam gledao Irce koji svi koriste to i kao gle ovi debili lol Posle sam skontao i sam da je servis vrhunski za ono sto meni treba, plejliste i trake i sve radi do jaja, tako da mi je skroz kul leglo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 5, 2017 Report Share Posted August 5, 2017 Ako me put ponovo nanese na telenor, možda uzmem opet taj deezer premium pa vidim kako će da bude, nešto mi se ne cima sa spotify i dalje. ili možda Tidal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 On 8/4/2017 at 0:33 PM, alfa said: Ako neko hoce da igra Premier League Fantasy (Classic): opa, ne posećujem taj topic, debil @spotify priča: Jebiga Coko, al jesu debili, po meni isto kao i za Netflix. Ali, pošto nisam neki preterani audiofil, ljubitelj muzike, kako god, daću moj take samo za Netflix. Prvo, apsolutno nemaš sve serije/filmove koje bi da gledaš, i treba ti par tih sličnih servisa, barem Netflix i Prime. Drugo, postoje do jaja pederske fore sa onim isticanjem sadržaja, tj nešto moraš da gledaš u tačno određeno vreme, ili češ ga platiti posle dodatno. I treće, šatro 4K, kad 95% sadržaja nije u 4K, a reklamiraju ga. Bez VPNa je još veći kurac, jer npr House of Cards je na datumu launcha dostupan u USA, a nije u Nemačkoj, što znači da ti treba i plaćeni VPN pride. Sa druge strane, news ti je 12$, može da ga šeruje do 4 čoveka, a imam nzbget i sonarr da mi sami skidaju serije koje gledam na komp, u rez koju ja hoću, gde samo uveče treba da strimujem na tv sa kompa gde furam news kad mi se nešto gleda. Plus, pored filmova i serija, tu imam i igre, i knjige, i muziku, i pr0n, za fakin 3$ mesečno, i minimumom cimanja. Možda je lakše smarati se sa Netflixom, ali bih razmislio da ga platim samo da ono što hoću ovako da gledam (a to je plafon film nedeljno i 5-6 serija koje se menjaju) imaju na tom jednom servisu, a nije. I ja opet nemam neke nerealne želje, npr da trenutno gledam ono što je sad u bioskopu, nego ono što je dostupno kao 1080p scene rip, znači nešto što bi trebalo i da bude na Netflixu, ali veoma često nije. Druga priča je što stranci imaju naviku plaćanja tih pretplata za sve, i ne misle o tome. Moje kolege plaćaju npr kartu za voz/metro, od 100e mesečno, a dolaze npr skoro svaki dan na posao autom, a idu vozom samo kad ostaju u gradu da cirkaju (što je plafon jednom sedmično). Isto, svi imaju predrkane pakete za mob, iako kući i na poslu furaju WiFi, pa tako npr plaćaju po 40, 50e za 2/3 GB LTE mesečno (jer su veći provajderi papreno skupi u Nemačkoj), iako pričaju maks sat, dva i potroše plafon 300-500 MB. Plus pretplate za konzolu (koju ne pale), Amazon Prime (jer je smor čekati 2 dana na paket, treba da ga dobiješ sledećeg dana), naručuju stvari za koje mogu da se prošetaju 10 min do prodavnice u toku radnog dana, i tako u krug, svako olomi po jedno 150e u raznoraznim pretplatama koje mu kurcu ne trebaju. A opet, sa druge strane, buniće se ako im veliko pivo koje svakog dana popiju za ručkom skoči sa 3 na 3.5 evra, pa će prestati da piju (da, kod Nemaca na žalost ima mnogo takvih primera) Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 jel moze lekar da podnese tu razliku u ceni na primer Da da, u pravu si sve ovde za te placene servise, ja drzim netflix samo jer imam vpn. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 pa mislim da oseti posle 2 piva, 14og i 15og Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 Sent from my Nexus 5X using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 7, 2017 Report Share Posted August 7, 2017 On 8/4/2017 at 0:33 PM, alfa said: Ako neko hoce da igra Premier League Fantasy (Classic): Ja ti ušo da prostiš! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shale Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 What a time to be alivehttps://www.out.com/popnography/2017/8/07/clothing-company-attempts-reclaim-swastika-lgbtq-people Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 “Here at KA we explore boundaries. We push them forward. Let's make the Swastika a symbol of love and peace. Together, we can succeed.” Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 Jebote morao sam da guglam šta znači LGBTQ, dosad nisam čuo za to pa sam onda shvatio da je Q od queer, a pošto sam ja mislio da su to standardni pederi onda sam guglao to te našao definiciju "Queer is an umbrella term for sexual and gender minorities who are not heterosexual or not cisgender." Na kraju sam morao da kliknem i na ovaj poslednji termin ali tu tek nisam ništa razumeo Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
fushi.ryuu Posted August 8, 2017 Report Share Posted August 8, 2017 A i zašto bi svastika postala simbol pozitivnog, kad već imamo manji? Quote .: l@w.: co-founder of kouteki Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 gde je content ffs? Video sam konacno lika u airport sitiju, dolazi na posao na velikom fixie bajku (ili jednobrzinac kako god, znam da nije isto) Najgore - prelep bajs :D Inace kad smo kod kontenta : Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 peeetaaaakkkk!!!!! kurac peta - četvrtak! ipak... Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daki_ Posted August 10, 2017 Report Share Posted August 10, 2017 Petak dan za metak! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted August 11, 2017 Report Share Posted August 11, 2017 crni petak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts