traktori Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Super je ova 'jednom nogom u grobu' ekipa što se trpa po prevozu svako jebeno jutru u špicu. Da ne spominjem žene koje bez putne torbe ispod miške ne izlaze iz svojih domova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Vidiš, meni oni baš nisu super. Baš me smaraju... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Posle skoro dve godine koristim gsp na malo vise od par stanica. Nikako mi nije nedostajao, od oktobra trazim stan u krugu dvojke. Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 to je prednost kad si dodjos mozes da menjas lokaciju po potrebi i dosadi : DDD DDD D DD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 30 minutes ago, tortky said: Uskoro menjam kanc pa ću imati parking. Crkni plebse odvratni marmenski. To isto može da bude diskutabilno na Nbgd u velikim biznis oazama. Ako ti firma plati tvoje na kome piše "Toxic", onda ok Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 u krugu dvojke rade i zive samo vanbeogradjani! Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 e ovaj deezer je počeo da smara, znam da neko ovde koristi (vića?) spotify, dajte onu neku šemu za jeftin spotify ako ima i dalje, hvala. što se GSP tiče, uskoro plaćanje kreditnim karticama ali 10 dinara skuplja karta - budućnost je stigla! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 19 minutes ago, Lucky said: e ovaj deezer je počeo da smara, znam da neko ovde koristi (vića?) spotify, dajte onu neku šemu za jeftin spotify ako ima i dalje, hvala. što se GSP tiče, uskoro plaćanje kreditnim karticama ali 10 dinara skuplja karta - budućnost je stigla! Traži se treći čovek za Spotify family, ako si za... Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Jel može neko ovom seljaku (meni) u dve reči da objasni kako je Spotify bolji od skidanja mp3? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 19 minutes ago, [BMF]Psycho said: Jel može neko ovom seljaku (meni) u dve reči da objasni kako je Spotify bolji od skidanja mp3? Pa moj ugao je ovo: - Hoardujem filmove i dalje jer nema tako nečega ala Spotify elegantnog, a i filmovi su (meni bar) drugi trip - Mp3 (ili koji god format, ovo zovemo pretpostavljam tako jer je sinonim za fajl sa muzikom na lokalnom računaru) nije baš toliko moguće tek tako naći više, naročito ako gađaš uskospecifično nešto ili što nije mainstream. - Toga ima na Youtube, Spotify u velikoj meri, Skidanje sa Youtube je veliki smor, ja lično ako to hoću, koristim Jdownloader (hoarder je jak u meni). Ako ne, Spotify je car jer te baš dobro gađa sa onim što slušaš, pravi playliste, predloge, veselja itd. A na kraju, ako bi offline sa njim, treba ti premium nalog, ali neki vid skidanja je isto moguć. Navlaka je ako se skroz prebaciš na Spotify, plaćaćeš ga zauvek ja bih rekao. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 (edited) Spoiler de"ezerdow"nloader ili jos zivi d"eezlo"ader Edited August 2, 2017 by Mawtchie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Hvala bratu nickwoodu! Ja nekako ostao u ranim 2000tim pa šiljim pišicu na skidanje svega (osim igara), a realno iam vremena da slušam muziku samo u kolima k i sa posla. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 3 hours ago, tortky said: lmkrtfy http://forum.klanrur.rs/search/?&q=spotify 4ti hit ali nema više promo, $10 je mesečno, što je previše pu sunce im, onda ću pre da platim deezeru groznom sad neki promo za evro mesečno tri meseca. 3 hours ago, [BMF]Psycho said: Jel može neko ovom seljaku (meni) u dve reči da objasni kako je Spotify bolji od skidanja mp3? ja sam pre bio fan skidanja mp3, ofc, ali nekako je ponuda sve gora, ne uspevam da nađem ono što mi je potrebno ili makar ne znam gde da gledam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daniiL Posted August 2, 2017 Report Share Posted August 2, 2017 Kad niko nece da spomene,umro Toma Kuruzovic,Nikoletina Bursac iliti Misirac iz Otpisanih,Fanka iz Salasa u malom ritu. Quote The rain makes such a lovely sound To those who're six feet underground Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Treba mi mala pomoc oko editovanja slika.. Zavrsio bih sam sve, ali obzirom da sam Iranu i da nemam pristup lapu/desktopu od toga nema nista. Castim klopu po izboru po povratku dokle god nisu jastozi, pohovani tartufi u kitovom kavijaru ili 5 koleno krava kojima je betoven svirao dok su pasle travu na alpima! :-) Bilo bi super ako bi se neko od starijih clanova javio ili neko ko me zna jer bi bilo lakse u ostvarivanju ove zamisli! Poy o/ Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sttevann Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 A zasto ne koristite free spotify? Da, ponekad uskoci poneka reklama, ali sve ostalo na desktop app je isto kao i za placenu, samo ne mozes da skidas pesme. Na mobile ima vise ogranicenja, ali i to ne smeta bas bas puno. Quote "Choose life..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
evgeniy Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 na registracionoj formi za Spotify postoji i jebeni "non-binary" kao opcija za pol, svaka cast SJW krelcima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 pa ok, gender fluid varijanta. to je bitno za slusanje muzike ofc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 http://www.kurir.rs/vesti/beograd/2890179/beogradjanin-izgubio-novcanik-a-ovome-se-nije-nadao-kad-mi-je-stigla-poruka-na-fejsbuku-dobio-sam-lekciju-za-ceo-zivot burn vitjo burnnnn :D :D Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 na registracionoj formi za Spotify postoji i jebeni "non-binary" kao opcija za pol, svaka cast SJW krelcimaJa sam nedavno popunjavao neku feedback anketu za proces dobijanja vize i prvo pita pol a pored dva standardna ima još dve opcije: "other" i "I wish not to specify". A onda kad upises muski ti izbaci sledeće pitanje: "Is this the gender you were assigned at birth?" :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 Umirem izmedju zalogaja sladoleda. Donele nam sve ove izbeglice njihovo vreme, jebes me ako nije tako. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 al on je izasao u kuriru a ti ne! sad ce dule da ga zaprati :) a ne to je blic Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted August 3, 2017 Report Share Posted August 3, 2017 bitno da je izreklamirao SANDEJ BIT :DDD Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 On 8/2/2017 at 2:13 PM, [BMF]Psycho said: Hvala bratu nickwoodu! Ja nekako ostao u ranim 2000tim pa šiljim pišicu na skidanje svega (osim igara), a realno iam vremena da slušam muziku samo u kolima k i sa posla. ^qft, plus bih se ja iskreno sam osećao kao moron da plaćam gomilu tih streaming servisa. Bez uvrede svako kome plaća, ali gledam kolege koji plaćaju Prime, Netflix, Spotify, PS/Xbox online, plus net i mob i samo na te servise ti ode solidna para mesečno, a realno posle početnog hajpa u prva 2,3 meseca, kasnije ćeš mnogo mnogo manje koristiti svaki od njih. Just my 2 cents Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted August 4, 2017 Report Share Posted August 4, 2017 Koristim Deezer i HBOGo! Uključeni u pretplatu za mob. BMK, kucam sa mobilnog. Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts