togFU Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 au :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 znam da je long shot, ali čudnji su putevi rurovski, pa ću pitati sledeće: Da li neko možda ima mogućnost da kontaktira Milku "Dobro veče" Canić, (fazon možda je revova komšinica :D) ili zna nekoga ko može to da mi pribavi kontakt? Ozbiljan sam, za više detalja mi možete pisati na PM. kaze ti rev milka je samo peta generacija beogradjana, sto znaci da ne postoji sansa da ona i rev dodju u kontakt (rev je sedma) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 znam da je long shot, ali čudnji su putevi rurovski, pa ću pitati sledeće: Da li neko možda ima mogućnost da kontaktira Milku "Dobro veče" Canić, (fazon možda je revova komšinica :D) ili zna nekoga ko može to da mi pribavi kontakt? Ozbiljan sam, za više detalja mi možete pisati na PM. Mislim da možeš da pinguješ Igora, ako ne prati ovaj topic, nešto mi je on u glavi da zna nekog lika koji zna milku :) A alternativno možda da probaš sa Aletom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 da, ali prica je tragicna na puno nivoa, pa cemo reci da ne znam You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 :DDDDD ok, thanks Lucky! reki pozdravi reva kad ga sretneš na B sajtu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted April 16, 2015 Report Share Posted April 16, 2015 reki igra samo dugo jer je to thug way Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 http://www.twitch.tv/ajele22 follow and subscribe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted April 17, 2015 Popular Post Report Share Posted April 17, 2015 (edited) Danas sam uzeo tri stvari koje sam vec duze vreme pikirao da posedujem BMK. Edited April 17, 2015 by gruja 6 gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 jel moguće da ovi altec lansing zvučnici i dalje postoje i to baš ovaj model? i u zdravlju da te služe! Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 atp3 + n4 = Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Treb'o si neke s drvenim kutijama :c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 Oakley op op, одличан избор, врхунска су им стакла. Јеси ли их код нас узео или поручивао? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 jel ono cetvorka ili petica? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post moyo Posted April 17, 2015 Popular Post Report Share Posted April 17, 2015 Kupio moj koledz onaj dokumentarac Belgrade with Boris Malagurski. Pustamo ga Amerima za 2 sata. Ne ocekujem puno ljudi jer masu to generalno ne zanima to ali cenim da ce im se svideti 3 "U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cela Posted April 17, 2015 Report Share Posted April 17, 2015 super fora, bravo When the going gets tough, the tough get going Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 (edited) jel moguće da ovi altec lansing zvučnici i dalje postoje i to baš ovaj model? i u zdravlju da te služe! Treb'o si neke s drvenim kutijama :c Tražio sam atp3 ili microlab fc330, ovi su prvi naišli i reko' jebo mater jel moguće da ću konačno da ih zabodem :D Oakley op op, одличан избор, врхунска су им стакла. Јеси ли их код нас узео или поручивао? Ovaj model nema kod nas, plus je kod nas naravno Oakley skuplji. Narucio sa zvanicnog sajta na adresu u Austriju, pa ce da mi donesu odande. Edited April 18, 2015 by gruja gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 gotivan je altec oduvek bio ali skroz su mi "otisli sa radara". den agen, poslednji par zvucnika sam kupio pre 6-7 godina. sad kad bih kupovao nove, ne znam odakle bih krenuo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 maraton i kisa, bedak Link to comment Share on other sites More sharing options...
grb1tj Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 to jeste a sa druge strane dosta ljudi voli da izadje malo na ulicu i da pogleda deo trke, a po ovakvom vremenu teska prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekira Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Uzeo sam ExpressVPN za Kinu i dobro mi je posluzio, google translate nije radio bez njega i upucao bih se da nisam imao vpn. Istice 8. maja i ako bi neko da ga koristi do tad nek mi baci pm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada_ Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 (edited) @maraton, csb gledao sam malo iz mutapove trkace, pored stoje muz i zena od 40ak godina sa detetom i aplaudiraju i bodre trkace, naravno to sve izgleda normalno i lepo, kako drugacije. tu se stvara neka baba, gospodja u godinama, koja pocinje da kenja ljudima sto bodre umesto da uzmu i oni da trce. i to im bas sere, uzasan neki ton, i baba pritom ne izgleda kao da je pukla ili slicno, samo je retard. ljudi su je iskulirali, a ja se nadam da je baba slomila kuk cim je dosla gajbi Edited April 18, 2015 by Vlada_ "The horse ran away with the spoon, I wish I was on the moon, too" Link to comment Share on other sites More sharing options...
strokan Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Каково је време било, мислио сам да ће још и мање људи гледати, али било је скроз ок. Слажем се са Вићом, мислим да је ова киша и температура била спас за трчање. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 @maraton, csb gledao sam malo iz mutapove trkace, pored stoje muz i zena od 40ak godina sa detetom i aplaudiraju i bodre trkace, naravno to sve izgleda normalno i lepo, kako drugacije. tu se stvara neka baba, gospodja u godinama, koja pocinje da kenja ljudima sto bodre umesto da uzmu i oni da trce. i to im bas sere, uzasan neki ton, i baba pritom ne izgleda kao da je pukla ili slicno, samo je retard. ljudi su je iskulirali, a ja se nadam da je baba slomila kuk cim je dosla gajbi od tvog aplaudiranja nisam mogao da spavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 Bilo je ljudi da bodre i ove godine, ali ja ne mogu da se otmem utisku da ih je značajnije manje nego ono devedesetih, početkom dve'iljaditih. Dal' tad ljudi nisu imali šta drugo da rade, nemam pojma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 18, 2015 Report Share Posted April 18, 2015 to jeste a sa druge strane dosta ljudi voli da izadje malo na ulicu i da pogleda deo trke, a po ovakvom vremenu teska prica ma jok, kao sto kazu, ako hoces da gledas, gledaces! moje sestricine (2. i 11. god) su uprkos kisi izblejale napolju sa bakom i bodrile trkace! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts