nickwood Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 5 hours ago, dovlagsi said: BMW ima noviji proizvod i, sa date liste, bolji motor. Dve vrlo vazne stvari. Manite se sistema prestrojavanja i ostalih gluposti. :) ja sam jednom koristio auto-parking samo da pokazem kako se volan sam okrece vau, a onaj suludo iritantni sistem za obavestavanje/odrzavanje u traci na putu sam iskljucio prvi dan. A Igore, gore rekoh Inscription opremu ako je Volvo jer tu ima poluautonomnu voznju, sto je mislim jedina bitna opcija posebno za vas zapadnjake sa guzvama po autoputevima. Ovo mi jako liči na sindrom "nepotrebna funkcija". Ja mogu da kažem da je ovo sa upozorenjem za prestrojavanje do jaja, korisno, ako ništa dodatni nivo alerta, da se setiš gdeštakako. Nervira me što ja nemam ono za vraćanje u saobraćajnu traku ako se zajebeš pa zaspiš, a probao sam, strava je. Što više opreme, što više opreme, moja nova deviza posle kupljenog auta sa baš dosta opreme, pre 6 meseci. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 sta je deviza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasamnepismen Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Quote . Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 sta znaci poslsednja cela recenica ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 polovnjak se uzima ili do 100k km ili 180k+ km, u tom periodu oko 150k km najvise stvari treba da se menja i najvise se ulaze u njega.Naravno alo znas sigurno da je menjano ono sta treba na vreme...al valjda ovde servisne knjizice ne mogu da se falsifikuju:)Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Ahaha...dobio si plus preko tapatalka!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 4 hours ago, nickwood said: Ovo mi jako liči na sindrom "nepotrebna funkcija". Ja mogu da kažem da je ovo sa upozorenjem za prestrojavanje do jaja, korisno, ako ništa dodatni nivo alerta, da se setiš gdeštakako. Nervira me što ja nemam ono za vraćanje u saobraćajnu traku ako se zajebeš pa zaspiš, a probao sam, strava je. Što više opreme, što više opreme, moja nova deviza posle kupljenog auta sa baš dosta opreme, pre 6 meseci. Ako kupujete kompjuter slušajte nidzu, ako kupujete auto ne slušajte nidžu. Ili ga slušajte i sve uradite suprotno, može i tako. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 ovo je najaktivniji topik ikada Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 Oziveo forum! Joj kad Igor dodje Bmwom na splav pa uzme separe picke ima da popadaju!Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 55 minutes ago, dovlagsi said: Ako kupujete kompjuter slušajte nidzu, ako kupujete auto ne slušajte nidžu. Ili ga slušajte i sve uradite suprotno, može i tako. Jel uzeo Mazdu na kraju? Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted May 7, 2018 Author Report Share Posted May 7, 2018 bas smo drug i ja pre neki dan imali raspravu o toga da li ce mazdin trenutni dizajn za tri godine da bude skroz istrosen, kao ona popup svetla sto su se furala pocetkom devedesetih Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Debeli Posted May 7, 2018 Report Share Posted May 7, 2018 kriza je gotova. Quote MORTALIS HOMO AURA PER KHARONE SERVAStyle over subsistenceCrown of Light. Keeper of The Yoda Chamber. I&I, Righteous Army of One. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 12 hours ago, Zwerko said: Jel uzeo Mazdu na kraju? Mislis polovnu Mazdu3 sa atmosferskim benzincem za 20k? Jeste Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Jeril imate iskustva sa kompresorima za auto gume koji mogu da se nađu za 3-4 hiljade po Uradi Sam i slično? Pumpa koja mi je pred nosom ima odličan kompresor (otkucam pritisak koji hoću i čekam zvučni signal) ali malo-malo pa ne radi, a do sledeće pumpe se gume već solidno zagreju i onda jebiga Šta kupity?!?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Na putnu nema poente stavljati nista drugo sem tigra :D para na paru ide srpska plastika na fiata isto tako :DDD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Sisajte sladoled, nemam Tigar gume :D Kleber na jednoj i Matador (sirotinjski Continental) na drugoj osovini, prošlogodišnje, skoro nove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 onda kupi tigar :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 vozis zimske gume po celu sezonu i kukas sto se izduvavaju :D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Nisu zimske Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Kili sabijac zivota i automoto sporta! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Junkie Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 gume treba da ima potrebe da napumpas mozda 2x godisnje.. mada ja imam dresh rapida, mozda je to kod tih super fiata drugacije :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Ja naduvam jednom mesečno ili pred duži put (100+ km). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Duvas, jel?Sent from my SM-J530F using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 kakve veze sad gume imaju sa ovim topikom? ima tamo topik za gume Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted May 8, 2018 Report Share Posted May 8, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts