reki Posted Saturday at 04:38 PM Report Share Posted Saturday at 04:38 PM a cekaj, ako su jeftini delovi, a panda ima malo delova (SUVA MEHANIKA kako kaze prodavac), kako to u zbiru dodje to 2700e za auto star 25 godina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post voodoo_ Posted Saturday at 04:42 PM Popular Post Report Share Posted Saturday at 04:42 PM Previše si biased, uzalud objašnjavati! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post reki Posted Saturday at 04:42 PM Popular Post Report Share Posted Saturday at 04:42 PM 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted Saturday at 04:43 PM Report Share Posted Saturday at 04:43 PM HIJAO KAO STARI RUR NEKAD SALE I ZABAVE \O/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted Saturday at 04:44 PM Report Share Posted Saturday at 04:44 PM SVE SE MOZE U DOBROM DUHU KAD NEMA GLIBE U 2025 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted Saturday at 05:11 PM Report Share Posted Saturday at 05:11 PM Planiram da kupim auto za u grad, jedini je problem sto mi se Ovo dopada. Jel bas uzasna ideja? Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted Saturday at 05:17 PM Report Share Posted Saturday at 05:17 PM Dobra kupovina generalno. Auto je full zenski i pederski ali btk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted Saturday at 05:19 PM Report Share Posted Saturday at 05:19 PM Deluje prenisko i da je preglednost kurac, tako da za Beograd nije, možda je dobar za Novi Sad! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted Saturday at 05:41 PM Report Share Posted Saturday at 05:41 PM A jebiga, ne moze svaki auto da bude SUV kao Fiat Panda 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted Saturday at 06:03 PM Report Share Posted Saturday at 06:03 PM Eh, da znaš koliko betonskih ležećih je niklo u Beogradu poslednjih nekoliko godina, ne bi pogledao nizak auto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
absolute Posted Saturday at 07:27 PM Report Share Posted Saturday at 07:27 PM Zapravo, ovo je dobro zapazanje Vuduovo. Zaista treba pazariti vishe automobile, i zbog rupa, ivicnjaka, preglednosti. 1 Quote QUOTE (Kojot @ Apr 21 2009, 03:24)relnao pametna devojka se ili iskenaj pre sexa ili se izklistira tusem i namaze pomadom Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted Saturday at 07:28 PM Report Share Posted Saturday at 07:28 PM Najbolje da svi pocnemo kamionete da vozimo konacno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted Saturday at 07:53 PM Report Share Posted Saturday at 07:53 PM 2 hours ago, Diego said: Planiram da kupim auto za u grad, jedini je problem sto mi se Ovo dopada. Jel bas uzasna ideja? super je auto, doduse nesto je skup. Takodje nekako mi je koncept "auto za grad" stran, kao da smo svi karingtoni pa da imamo auto za grad i auto za odlazak na imanje kod banje ili za posetu bečkereku. Ili se u srbiji zivi bolje nego ikad? Ukratko ovaj pezo mi je super, mogao bih i do mora otici sa njim! Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted Saturday at 08:14 PM Report Share Posted Saturday at 08:14 PM Delimo cale i ja nisan kashkai, tako da sam obezbedjen i za duza putovanja. Ovo mi je onako, za do posla, i vikendima za kraca putovanja. Otici cu da bacim pogled ovih dana, al vec sam se zablentavio ovim 208. Tbh, ocekivao sam vise hejta, tnx drugari! Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post FATA Posted Saturday at 09:44 PM Popular Post Report Share Posted Saturday at 09:44 PM 45 minutes ago, Diego said: Tbh, ocekivao sam vise hejta, tnx drugari! Nisi nam dao vremena! A ako das 13 soma za ovaj uvoz iz francuske osvojices titulu retarda godine vec u januaru. Onda lagano mozes da iscimas foxa da ti zavrsi krevet kod njega na odeljenju da zajedno pevate hitove poput Duo lipa duo lipa pezo elektronika je jedna velika kita Duo lipa duo lipa dok ga palim adblue chek mi ga u bulju sipa Duo lipa duo lipa nalepio gari popust 10% erektirala mi se kita 1 5 Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted Saturday at 09:47 PM Report Share Posted Saturday at 09:47 PM Hvala Fato! 1 Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Saturday at 09:56 PM Report Share Posted Saturday at 09:56 PM 9 minutes ago, FATA said: Duo lipa duo lipa dok ga palim adblue chek mi ga u bulju sipa jesi bar video o kom je automobilu reč? bilo šta od stelantisa sa 1,2 pjurtekom nakon 2020. je dobra kupovina. ovaj konkretno mi je preskup za tu kilometražu, jer sad mu dolaze veliki servisi lagano. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohr Posted Saturday at 10:09 PM Report Share Posted Saturday at 10:09 PM Dosta jaku cenu ima, radije 2008 ili 3008 ako vec mora Pezo pod uslovom da ti to nije preveliko, nikada nisam vozio ovako slab auto a jos ima i sestu brzinu 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reki Posted Saturday at 10:13 PM Report Share Posted Saturday at 10:13 PM 28 minutes ago, FATA said: Nisi nam dao vremena! A ako das 13 soma za ovaj uvoz iz francuske osvojices titulu retarda godine vec u januaru. Onda lagano mozes da iscimas foxa da ti zavrsi krevet kod njega na odeljenju da zajedno pevate hitove poput Duo lipa duo lipa pezo elektronika je jedna velika kita Duo lipa duo lipa dok ga palim adblue chek mi ga u bulju sipa Duo lipa duo lipa nalepio gari popust 10% erektirala mi se kita GAS 18 minutes ago, dovlagsi said: jesi bar video o kom je automobilu reč? video sam ja. u pitanju je pezo. smece tesko. sledece pitanje 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted Saturday at 10:32 PM Report Share Posted Saturday at 10:32 PM 2 hours ago, Diego said: Delimo cale i ja nisan kashkai, tako da sam obezbedjen i za duza putovanja. Tbh, ocekivao sam vise hejta, tnx drugari! Da ne trazis mozda neku kinesku multimediju, kazu da je must have nakon kupovine? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted Saturday at 10:38 PM Report Share Posted Saturday at 10:38 PM 24 minutes ago, reki said: video sam ja. u pitanju je pezo. smece tesko. sledece pitanje više sam mislio da pominješ adblue za benzinca 28 minutes ago, mohr said: nisam vozio ovako slab auto a jos ima i sestu brzinu 🙂 iznenadio bi se, ima dosta obrtnog momenta 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted yesterday at 08:15 AM Report Share Posted yesterday at 08:15 AM 12 hours ago, f4ts0 said: Takodje nekako mi je koncept "auto za grad" stran, kao da smo svi karingtoni pa da imamo auto za grad i auto za odlazak na imanje kod banje ili za posetu bečkereku. Ili se u srbiji zivi bolje nego ikad? Jedna od prednosti življenja u Srbiji je da je posedovanje automobila izuzetno jeftino, i nije uopšte čudno da porodice imaju po 2-3 automobila, čak i ako su to jeftinija kola koja vrede po 2-3k evra, jer je prosto jednostavnije funkcionisanje. Registracija je relativno jeftina, popravke takođe (ne ulazeći u kvalitet istih), parking u gradovima postaje polako problem iz tog razloga, ali se i dalje niko ne trudi da obeshrabri ljude od automobila, upravo suprotno. Tako da, u tom smislu se živi nikad bolje i sasvim je normalno da ljudi u porodici imaju i auto za more i auto za grad 9 hours ago, mohr said: Dosta jaku cenu ima, radije 2008 ili 3008 ako vec mora Pezo pod uslovom da ti to nije preveliko, nikada nisam vozio ovako slab auto a jos ima i sestu brzinu 🙂 A jbg sad, svi postali Hamiltoni pa je mali auto sa 100KS i 200 Nm obrtnog momenta baš slab Sećam se pre 15ak godina je bila neka akcija za novi Ford Focus od 10k evra, to je bio 1.6 atmosferski benzin sa 100KS i 150Nm, to je smatrano vrhunskom ponudom. Na autu za klasu većem 🙂 A sad što se visine tiče ja sam poslednje dve nedelje vozio ženinog Clia koji je slične visine i zaista nisam primetio neki problem po Beogradu. Čak i činjenica da ga vozila žena pet godina i nigde ga nije opalila dosta govori u prilog toj činjenici. Da, viša pozicija sedenja je praktičnija za dosta ljudi, ali prosto ne vole to svi, nisu svi kupci za SUV Pandu. 1 Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diego Posted yesterday at 10:49 AM Report Share Posted yesterday at 10:49 AM 12 hours ago, killYg0r said: Da ne trazis mozda neku kinesku multimediju, kazu da je must have nakon kupovine? Nisam razmisljao o tome tbh, mada deluje kao da bi trebalo tu napraviti upgrade. Quote I see by your outfit, that you are a cowboy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 10:55 AM Report Share Posted yesterday at 10:55 AM 20 hours ago, voodoo_ said: Eh, da znaš koliko betonskih ležećih je niklo u Beogradu poslednjih nekoliko godina, ne bi pogledao nizak auto 19 hours ago, absolute said: Zapravo, ovo je dobro zapazanje Vuduovo. Zaista treba pazariti vishe automobile, i zbog rupa, ivicnjaka, preglednosti. Ne znam šta bih rekao na ovu temu. Pošto aktivno menjam između "niskog" automobila tj. honde koja je sport pa je još dodatno spuštena (!) smarta koji je zapravo viši nego ti niski automobili i "SUV" da ga tako nazovemo, mislim da taj momenat sa ležećim i rupama nije toliko problematičan za "niski" auto, jer ipak ne pričamo o tome da svi vozimo lambo koji dodiruje zemlju nego normalno "niskim" automobilima. Preglednost može da bude problem samo kad je ispred Land Cruiser a neka je gužva pa kao ne znam šta se događa ali mimo toga nema nekih većih izazova a ležeće prelazi normalno. SUV u tom smislu nudi veću preglednost kad osmatraš kao soko celu ulicu u njenoj dužini iz nekog razloga :)) Možda najveći "problem" kod niskog automobila koji se dodatno pojačava sa godinama (!) je što izlaziš iz pozicije kao da ležiš na podu, treba se tu podići (k'o stenli iz officea kad ustaje) dok kod SUV nekako lagodnije iskoračiš napolje, ako smo već na teritoriji first world problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted yesterday at 11:12 AM Report Share Posted yesterday at 11:12 AM 15 hours ago, f4ts0 said: Takodje nekako mi je koncept "auto za grad" stran, kao da smo svi karingtoni pa da imamo auto za grad i auto za odlazak na imanje kod banje ili za posetu bečkereku. ovo je sad dosta aktivna kategorija, možda se i pojavila "sama od sebe" otkad su popularni SUV-ovi itd. Pošto sad svi kupuju SUV kao primarni auto i svi prave "samo" SUV-ove (a i automobili prirodno su sve veći i veći čak i kod nas) onda nekako svi po kućama imaju neke Kaškaije, Kodiaqe ili što da ne X5 itd. Onda kad sa tako nečim kreneš u grad možeš samo da plačeš gde ćeš da ga parkiraš, i javila se ta potreba za "autom za grad". I zapravo gomila ljudi je iz tog razloga pazarila smarta ili baš ako nisu u fazonu dvoseda idu na fiće i tako to sa kojim idu "u grad". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts