Lucky Posted August 26 Report Share Posted August 26 Pa ništa, zovi da obrnemo neki krug! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted August 26 Report Share Posted August 26 Tacno ona racunica da auto vredi 30% manje nakon sto vise nije nov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted August 26 Report Share Posted August 26 Realno bolje ovo nego stan od 30 kvadrata u nekom ''elitnom'' BG naselju! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dick Warlock Posted August 27 Report Share Posted August 27 (edited) "Cena NOVOG vozila kad je bilo NOVO 204.309€" JOK, KAD JEBILO STARO! A tih 309 evra je bila opcija metalik boje, harharhar. Edited August 27 by Leonardo DyStopio 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27 Report Share Posted August 27 A zanimljivo je i pitanje što je lik odustao od kola? osim ako im nije bilo demo vozilo pa moraju da ga menjaju, ali ono, 13k nije ništa spec kilometraža, mora da je neki debeli pazario pa skapirao da ne može lako da uđe ili izađe iz kola 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted August 27 Report Share Posted August 27 Pa nije ni da nije "nista spec" kilometraza za godinu, godinu i po (moj te pipo) dana, definitivno ga je lik neki vozio kao "daily"... Tako da moguce da je neki fazon fudbaler vozio, dosadilo i kupio nesto novo i bgk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 27 Report Share Posted August 27 1 hour ago, togFU said: Pa nije ni da nije "nista spec" kilometraza za godinu, godinu i po (moj te pipo) dana, definitivno ga je lik neki vozio kao "daily"... Tako da moguce da je neki fazon fudbaler vozio, dosadilo i kupio nesto novo i bgk pa to kad ti gledaš u tim Futog razdaljinama! 😛 Onda je ovo za jedno pet godina kilometraža! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted August 30 Report Share Posted August 30 Toliko scenarija.... Fazon kupio lik ljubavnici ili nešto tako 🙂 Ono što je meni takođe zanimljivo je koliko se ovo sa cenom nikad ne bi desilo za 911 i koliko neki ljudi jednostavno imaju toliko para da ih baš briga. Njemu/njoj se dopade Merc i tu je kraj svih priča 😁 2 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 30 Report Share Posted August 30 13 hours ago, dovlagsi said: Toliko scenarija.... Fazon kupio lik ljubavnici ili nešto tako 🙂 Ono što je meni takođe zanimljivo je koliko se ovo sa cenom nikad ne bi desilo za 911 i koliko neki ljudi jednostavno imaju toliko para da ih baš briga. Njemu/njoj se dopade Merc i tu je kraj svih priča 😁 Ili vozila dara bubamara pa se smorila! nesto mi deluje da ljubavnice ovih dana više preferiraju suv nevo ovako nešto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Dick Warlock Posted August 30 Popular Post Report Share Posted August 30 Dara bubasvaba* (jer je nemacki auto) 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manson Posted August 30 Report Share Posted August 30 8 minutes ago, Leonardo DyStopio said: Dara bubasvaba* (jer je nemacki auto) Misliš njemačko auto 🙂 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
millanče Posted September 2 Report Share Posted September 2 On 8/30/2024 at 7:43 AM, dovlagsi said: Toliko scenarija.... Fazon kupio lik ljubavnici ili nešto tako 🙂 Ono što je meni takođe zanimljivo je koliko se ovo sa cenom nikad ne bi desilo za 911 i koliko neki ljudi jednostavno imaju toliko para da ih baš briga. Njemu/njoj se dopade Merc i tu je kraj svih priča 😁 Sa 911 se u nekim ovakvim slučajevima mogla i zaraditi koja desetina k eura u poslednjih nekoliko godina :D Quote OPTIMIZADO PARA EL NERVIO ÓPTICO HUMANO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 3 Report Share Posted September 3 Ja nemam pojma koje su razlike između ovih modela, a možda više ni VW ne zna pa im sad stavlja iste cene :)) Specijalna ponuda za popularne gradske SUV modele. Taigo 1.0 TSI Life DSG 85 kW/115 KS Puna cena vozila 26.673 € Specijalna cena vozila 22.990 € T-Cross PA 1.0 TSI Life DSG 85 kW/115 KS Puna cena vozila 26.194 € Specijalna cena vozila 22.990 € T-Roc Life 1.0 TSI 85 kW/115 KS Cena vozila po cenovniku 30.378 € Specijalna cena vozila 24.990 € Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 3 Report Share Posted September 3 T Roc je okej za te pare, ali sva tri su autdejted lagano 1 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
FATA Posted September 3 Report Share Posted September 3 Ma lol! Sta sad znaci autdejted za auto? Quote prevelik ti avatar m8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post f4ts0 Posted September 4 Popular Post Report Share Posted September 4 nemaju pregradu za svez asparagus u gepeku 2 2 Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 4 Report Share Posted September 4 12 hours ago, FATA said: Ma lol! Sta sad znaci autdejted za auto? kupuj fato ne pitaj! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 5 Report Share Posted September 5 Najgora kola! Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 20 Report Share Posted September 20 Ovaj novi Kaškai izgleda već stigao a ima i neka akcija: https://www.hitauto.rs/pdf/Nissan-Qashqai-posebna-90-dana-ponuda-Cenovnik-Hit-auto-Beograd.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 21 Report Share Posted September 21 jbt 158 KS pa još i CVT menjač 😬 a oprema... tek u višem nivou opreme je multilink vešanje pozadi, šta? 😁 kao i stavka nagib retrovizora pri vožnji unazad... bukv bolje da su stavili električni podizači stakala i pozadi. kaškai mi je svakako u grupi sa kijom sportidž - nekada lep auto danas uništen džen-zi dizajnom. al na konto ove akcije, x-trail u full opremi je fin. 50k za tu veličinu, 4WD i agregat sa svom opremom. tamno sivi sa smeđom napom unutra npr. 👍 Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 21 Report Share Posted September 21 3 hours ago, dovlagsi said: a oprema... tek u višem nivou opreme je multilink vešanje pozadi, šta? 😁 kao i stavka nagib retrovizora pri vožnji unazad... bukv bolje da su stavili električni podizači stakala i pozadi. pa zapravo ovaj N-Design im je kao odmah posle Connecte, imaš i Teknu iznad N-design 🙂 A da je ružan auto ružan je 🙂 3 hours ago, dovlagsi said: al na konto ove akcije, x-trail u full opremi je fin. 50k za tu veličinu, 4WD i agregat sa svom opremom. tamno sivi sa smeđom napom unutra npr. 👍 kako sad dođosmo do toga da nam je 50k za xtrail ok cena, kad smo se ovde oko toga baš sablažnjavali pre x meseci? :)) doduše mislim da je bio 54k pa su ga sad malo spustili 🙂 ali taj sa smeđom/žutom kožom unutra stvarno deluje odlično, iako ja nikad nisam bio fan svetlog enterijera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted September 21 Report Share Posted September 21 Ako stavimo dizajn sa strane, ponuda je super. Steta je sto ne guraju makar 2.0 neki unutra doduse Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted September 21 Report Share Posted September 21 jbt 158 KS pa još i CVT menjač A što misliš da je to problem? Gledam iz perspektive gde nekako taj Qashqai/Tucson/Sportage deluju kao najbolje opcije u tom compact SUV segmentu (valjda sam ubo klasu) a imam drugara koji je vozio Tucson-a koji je automatik i 1.6 204KS, a sad službeno vozi aktuelni Qashqai u baš toj opciji i kao baš mu se svidja. Nisam konkretno pitao da uporedi ta dva motora/menjača ali ću baš da ga pitam sledeće nedelje kad se vidimo. Dizajn prosto zanemarujem, nijedan mi nije dobar, ali mi nije toliko ni bitno, samo mi je bitno da je unutra prijatno i funkcionalno. A X-Trail mi je em previše para da dam za parče lima, em preveliki auto za moje potrebe i vozikanje po gradu, ova klasa ispod mi tu deluje kao najbolji kompromis. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 21 Report Share Posted September 21 55 minutes ago, Zwerko said: Dizajn prosto zanemarujem, nijedan mi nije dobar, ali mi nije toliko ni bitno, samo mi je bitno da je unutra prijatno i funkcionalno. A X-Trail mi je em previše para da dam za parče lima, em preveliki auto za moje potrebe i vozikanje po gradu, ova klasa ispod mi tu deluje kao najbolji kompromis. X-trail ima tu foru (makar u 4WD) da je "elektro" pa ne znam kako je to za vožnju, možda je tu "kvaka" ako već ubrzava dobro etc, pošto mu jelda benzinski motor puni bateriju a ona pokreće točkove (kačili smo već ovde) a i realno u odnosu na juke i kaškai jedini izgleda kao auto 🙂 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted September 21 Report Share Posted September 21 4 hours ago, Lucky said: kako sad dođosmo do toga da nam je 50k za xtrail ok cena teško je danas naći auto ove veličine, ovog pogona i ove opreme za te pare. ako je lakše objasniti plastično, eno, aktuelna je akcija audi q3 sportback sa srednjom opremom košta 45k pa eto 🙂 1 hour ago, Zwerko said: A što misliš da je to problem? Gledam iz perspektive gde nekako taj Qashqai/Tucson/Sportage deluju kao najbolje opcije u tom compact SUV segmentu (valjda sam ubo klasu) a imam drugara koji je vozio Tucson-a koji je automatik i 1.6 204KS, a sad službeno vozi aktuelni Qashqai u baš toj opciji i kao baš mu se svidja. Nisam konkretno pitao da uporedi ta dva motora/menjača ali ću baš da ga pitam sledeće nedelje kad se vidimo. taj 1.6 je benz turbo i ima 204 KS, plus normalan automatik a ono je jebeni CVT menjač i 158 KS je danas svakako malo za bilo koga normalnog Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts