Zwerko Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Cek, ali ima to za 11k za kes? Ne znam koliko je boja ali cenim da nije 700, a senzori nisu toliko bas bitni na malom autu, plus ako se uzima kod njih na lizing onda je 10k u startu, mada dodje na isto. Da je lepa oprema za mali auto jeste. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirun Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 (edited) Ne znam tacno, moguce da je jeftinije za kes. Trazili smo odmah u startu ponudu za rent posto ce se tako finansirati, a oni imaju svoj sistem finansiranja. Dobili smo i ponudu za vozilo bez senzora i cena je 11.490 (racunaj da je boja oko 400 pa ti to dodje na tih 11.000). Ovo sam gledao za ortaka i ispalo je najbolje od svega sto smo nasli. Primera radi Fabia u ovoj opremi ga izadje 700 eura skuplja . Edited December 26, 2015 by pirun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 imajući u vidu koliko su drali za tog seata, ovo mu sad dođe normalna cena :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Vrlo malo novih seata na ulicama, fazon Leon skuplji od Golfa. Nekako mi to ne ide, posebno na Balkanu! :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Sta je uopste best buy u toj kategoriji? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 ili toyota ili kia, treće nema! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 To ti je jedna od najzajebanijih kategorija oko koje se svi lome, nema tu lakog odgovora a ima dosta dobrih autica. Gledati sta je najbolja ponuda u tom trenutku u smislu akcije, uslova i sl. Ja bih malu prednost dao Fiesti u odnosu na ostale jer se za relativno male pare dobija simpatičan i pouzdan autic, nije slucajno najprodavaniji posle Golfa vec nekoliko godina zaredom. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 (edited) ili toyota ili kia, treće nema!dodao bih i honda, ali ona je super-jadna jer nema više jazza kod nas :Da ta ibica deluje stvarno kao fer ponuda u ovom trenutku. Edited December 26, 2015 by dovlagsi Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Suziki Swift za 10,700 ide sa do jaja opremom. Motori su skoro svi isti u toj klasi 1.2 benzin, sem vratolomija poput 1.0 trocilindrasa.In b4 dobri su oni sad Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 a suzuki!?kili brat japanac! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 :) Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Bila i ona akcija Swift sa 1.3 jtd motorom za 9-10k.Fiestu novu uzela keva, lep je ali plastično govno. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 (edited) Motori su skoro svi isti u toj klasi 1.2 benzin, sem vratolomija poput 1.0 trocilindrasa.To je mozda bilo pre par godina, sad ima tu i razlika, pre svega zbog malih turbo benzinaca. Vecina fakat ima u osnovnoj ponudi 1.2 atmosferski benzinac, ali na primer WV polo je osnovni 1.0 trocilidndras atmosferski, dok je 1.2 TSI, tj turbo, kao i na ovoj Ibici koju je Pirun pomenuo. S druge strane 1.25 Fiesta atmosferski je osnovni model, ali je svakako bolji 1.0 Ecoboost, tj turbo. Ista situacija i s Klijom na primer. Edit: Skoro su svi u osnovnoj opremi plasticno govno, zato je ova ponuda koju je Pirun rekao dobra jer je visi paket opreme. Tako neke kombinacije treba juriti. Edited December 26, 2015 by Zwerko Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Pošto u boljem paketu opreme dobiješ kvalitetniju plastiku, limariju i tako te stvari? 2 Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 26, 2015 Report Share Posted December 26, 2015 Mislio sam konkretno na kvalitetniju plastiku i detalje u enterijeru da auto izgleda dosta bolje unutra. Konkretno recimo za Fiestu imas i stavku za prvi sledeci nivo opreme "- instrument tabla više serije", pa onda kozne rucice menjaca i volan, pa sve tako dalje dok ne dodjes do najviseg paketa opreme. Jedini koji unutra iole pristojno izgleda a da nije od ovih skroz premium vozila tipa Audi ili Mini je Polo, u osnovnom paketu opreme je sasvim pristojan ali opet nije isti utisak kao kada sednes u full opremljenog. S limarijom ne znam u cemu bi bio problem... Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 27, 2015 Report Share Posted December 27, 2015 Yaris prilicno korektno izgleda unutra, bez obzira na verziju opreme, svi imaju onaj touch-screen, to je kul. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neptune Posted December 28, 2015 Author Report Share Posted December 28, 2015 i kameru za unazad 1 Quote Born in trust sentenced to dust born in sin come on in Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted December 28, 2015 Report Share Posted December 28, 2015 pravi muški auto! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 http://www.polovniautomobili.com/putnicka-vozila/7314271/hyundai-tucsonza ove pare deluje ok, sobzirom npr da je Kasika ~ 20k u benzin varijanti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dovlagsi Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 samo što je taj motor užasan za toliki auto, i po performansama i po potrošnji. Quote facebook.com/speed.rs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted December 29, 2015 Report Share Posted December 29, 2015 A i sve zavisi kako naleti neka akcija i to, moj drugar je kupio pre oko godinu dana Kasiku sa bas solidnom opremom i 1.6dci za nesto malo vise od 20k, sto je svakako mnogo bolja kupovina od ovoga, ako je ijedan takav SUV dobra kupovina :) Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post gruja Posted December 30, 2015 Popular Post Report Share Posted December 30, 2015 Znam ja jednog sto je kupio kasiku, posle je ubio i vevericu 7 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Nije on hteo 1.6dci, kaze prejak mu je pa je uzeo 1.5dci. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Onaj Stankov drugar beše?Nije Nikita, nego onaj drugi?Onaj sto se mnogo iscudjavao za sve 1 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted December 30, 2015 Report Share Posted December 30, 2015 Трупси директор Гугла. Quote Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts